[RELEASE] Sickbeard XBMC - Control Sickbeard from XBMC

  Thread Rating:
  • 2 Votes - 3.5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
jamesdew Offline
Member
Posts: 85
Joined: Dec 2009
Reputation: 0
Post: #91
(2012-11-21 04:11)bradatkins Wrote:  Anyone else having issues trying to add a new show?

20:59:43 T:162627584 INFO: -->Python script returned the following error<--
20:59:43 T:162627584 ERROR: Error Type: <type 'exceptions.TypeError'>
20:59:43 T:162627584 ERROR: Error Contents: coercing to Unicode: need string or buffer, NoneType found
20:59:43 T:162627584 ERROR: Traceback (most recent call last):
File "/var/mobile/Library/Preferences/XBMC/addons/plugin.program.sickbeard/resources/lib/addshow.py", line 103, in <module>
AddShow()
File "/var/mobile/Library/Preferences/XBMC/addons/plugin.program.sickbeard/resources/lib/addshow.py", line 25, in AddShow
selected_show = ShowSelectMessage(search_results)
File "/var/mobile/Library/Preferences/XBMC/addons/plugin.program.sickbeard/resources/lib/addshow.py", line 46, in ShowSelectMessage
formatted_shows.append(show['name']+" - ("+show['first_aired']+")")
TypeError: coercing to Unicode: need string or buffer, NoneType found
20:59:43 T:162627584 INFO: -->End of Python script error report<--

Looks like sickbeard is throwing that, can you add that show from the UI?
find quote
Dignam Offline
Senior Member
Posts: 110
Joined: Nov 2009
Reputation: 0
Location: USA
Post: #92
-edit sorry realized this was the wrong thread.

XBMC System:
Windows 7, E8400, 2GB Ram, 8800GTS, 12.3 “Frodo”, Aeon Nox 4.1.9

Gaming Rig:
Windows 7, i72600k, 8GB Ram, Radeon HD 6950 2 GB, 128GB SSD.
(This post was last modified: 2012-11-24 06:03 by Dignam.)
find quote
phek Offline
Junior Member
Posts: 9
Joined: Nov 2011
Reputation: 0
Post: #93
(2012-11-21 04:11)bradatkins Wrote:  Anyone else having issues trying to add a new show?

20:59:43 T:162627584 INFO: -->Python script returned the following error<--
20:59:43 T:162627584 ERROR: Error Type: <type 'exceptions.TypeError'>
20:59:43 T:162627584 ERROR: Error Contents: coercing to Unicode: need string or buffer, NoneType found
20:59:43 T:162627584 ERROR: Traceback (most recent call last):
File "/var/mobile/Library/Preferences/XBMC/addons/plugin.program.sickbeard/resources/lib/addshow.py", line 103, in <module>
AddShow()
File "/var/mobile/Library/Preferences/XBMC/addons/plugin.program.sickbeard/resources/lib/addshow.py", line 25, in AddShow
selected_show = ShowSelectMessage(search_results)
File "/var/mobile/Library/Preferences/XBMC/addons/plugin.program.sickbeard/resources/lib/addshow.py", line 46, in ShowSelectMessage
formatted_shows.append(show['name']+" - ("+show['first_aired']+")")
TypeError: coercing to Unicode: need string or buffer, NoneType found
20:59:43 T:162627584 INFO: -->End of Python script error report<--

I was getting this error as well and just patched it. I've submitted the patch to the google code repo but I have a feeling the author has abandoned the project. If so I will probably fork it and so that the project is active again (Maniaczm let me know if this project is still alive). You can find my patch at:
http://code.google.com/p/sickbeard-xbmc/...etail?id=5

If you're not familiar with patch files, you need to remove the lines beginning with '-' and add the lines beginning with '+'. I would post the patch here but there are stupid control characters in the original code which wouldn't translate well in this text.
find quote
Maniaczm Offline
Junior Member
Posts: 32
Joined: Mar 2012
Reputation: 0
Location: California
Post: #94
Sorry for the long absence but I am back to being available to work on this project. I have added the change to the source code that you have made phek. Looks good reading it, need to get my dev environment back up and running to test it along with some of the other issues that have arisen. My old laptop died on me so I have to set up my dev environment again to get these changes live. I will also take a look at adding new features, refactor and possibly refresh the UI. In the meantime if anyone would like to join the project feel free to message me with a gmail account and I'll add you as a contributor for the project. Thanks
find quote
joost1990 Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Dec 2012
Reputation: 0
Post: #95
Unfortunately I'm not able to get the add-on running. I'm using a windows 7 HTPC computer with sickbeard on the hard drive. But when I enter my own ip address or url, it is unable to find sickbeard (I've to check the ip address or port). I have enabled the API key, and the rest of the settings are standard. Could anyone give me a quick tutorial or tip to solve this problem?
find quote
jjmucker Online
Fan
Posts: 524
Joined: Nov 2012
Reputation: 1
Post: #96
fantastic, trying this now. Is couch potato been added yet? Thanks
find quote
ouija Offline
Junior Member
Posts: 17
Joined: Mar 2009
Reputation: 0
Post: #97
Nevermind, I found an issue with my setup; Disregard this message! Smile
(This post was last modified: 2012-12-31 08:45 by ouija.)
find quote
kevinkelm Offline
Member
Posts: 53
Joined: Jan 2013
Reputation: 0
Post: #98
Hi, I'm trying to run this on frodo and I'm just getting an error unable to connect to sickbeard. Then I click on ok and xbmc crashes.
I know the ip and port are correct. Is it possible to use api instead?
Thanks
find quote
ARCHA1C Offline
Junior Member
Posts: 9
Joined: Feb 2011
Reputation: 0
Post: #99
Is this plugin functional on XBMC for Apple TV 2?
If so, can the Sickbeard plugin be added from the XBMC Add-Ons menu, using the "install from .zip" option?

I've placed the sickbeard zip on my Apple TV2 home directory, but the zip is not shown when I browse from the XBMC add-ins menu on my ATV2.

Thanks
(This post was last modified: 2013-05-15 16:57 by ARCHA1C.)
find quote
dkplayaclub Offline
Fan
Posts: 380
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Post: #100
Seems like this add-on does not work with Frodo. Shame because sickbeard is awesome (even though Frodo no longer supports .tbn files).
Anyone know of a working branch of this?
find quote
dkplayaclub Offline
Fan
Posts: 380
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Post: #101
Anybody? So many people use this that I can't imagine it just died.
find quote
elliotnunn Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Oct 2012
Reputation: 0
Post: #102
Hi there,

Using version 1.0.9 from the XBMC repo, I receive a "script failed" error when I try to access any of the three submenus within the addon root. Here is a link to my xbmc.log:

Code:
http://xbmclogs.com/show.php?id=41570

Would you be able to give me a hand with this problem?

Ask the best, and thank you for your selfless work,
Elliot.
find quote
Post Reply