[RELEASE] TVCatchup.com 2.0 with EPG

  Thread Rating:
  • 3 Votes - 4.33 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
danny_bhoy67 Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Jan 2014
Reputation: 0
Post: #541
Scrap that.

I fixed it by doing a manual rebuild of the epg. Smile
find quote
dj_gerbil Offline
Fan
Posts: 544
Joined: Jan 2009
Reputation: 10
Location: Cambridgeshire
Post: #542
Cool, that's what we like to hear.

The new home for TVCatchup's XBMC plugin is in the Official TVCatchup Repository. Download it Here
If you're having trouble with any of the TVCatchup Plugins please visit here and submit your log to help us fix it.
find quote
Hoosier205 Offline
Member
Posts: 59
Joined: Jun 2014
Reputation: 0
Post: #543
Is it possible to use a PVR add-on or something to record programs?
find quote
Hoosier205 Offline
Member
Posts: 59
Joined: Jun 2014
Reputation: 0
Post: #544
Why is there no guide data for BBC HD 2,3,or 4?
find quote
rochdalemark Offline
Junior Member
Posts: 8
Joined: Jun 2007
Reputation: 0
Post: #545
I'm using version 2 with EPG on Gotham. Installed via repo. I get the EPG working fine, but when I click on watch, nothing happens. Tried changing quality and also tried switching to http. Still nothing. I can watch on website no problem, but that defeats the object of having it xbmc.
find quote
scubascuba3 Offline
Junior Member
Posts: 26
Joined: May 2013
Reputation: 0
Post: #546
(2014-09-09 22:46)rochdalemark Wrote:  I'm using version 2 with EPG on Gotham. Installed via repo. I get the EPG working fine, but when I click on watch, nothing happens. Tried changing quality and also tried switching to http. Still nothing. I can watch on website no problem, but that defeats the object of having it xbmc.

We need gerbil to fix it I think. At the moment I'm watching the catchup android app on my TV
(This post was last modified: 2014-09-10 06:38 by scubascuba3.)
find quote
Post Reply