[RELEASE CANDIDATE] Aeon Nox 3.0

  Thread Rating:
  • 7 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Thread Closed
stumpalump Offline
Junior Member
Posts: 15
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Post: #646
(2012-04-22 12:03)trpltongue Wrote:  I'm having a problem after updating Aeon Nox GIT this morning. All of a sudden I'm getting log info displayed on every screen all the time. I didn't change any settings, just updated to the latest GIT release. You can see the logs in this screenshot

Any ideas why this is happening?

Read the thread as this has been explained before.
find
Martijn Offline
Team Kodi
Posts: 11,556
Joined: Jul 2011
Reputation: 166
Location: Dawn of time
Post: #647
(2012-04-22 12:03)trpltongue Wrote:  I'm having a problem after updating Aeon Nox GIT this morning. All of a sudden I'm getting log info displayed on every screen all the time. I didn't change any settings, just updated to the latest GIT release. You can see the logs in this screenshot.


Any ideas why this is happening?

READ!!!
Mentioned more times than the earth is old

Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forums before posting.
Do NOT e-mail Team-XBMC members asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, make sure you read this first

For your mediacenter artwork go to
[Image: fanarttv.png]
(This post was last modified: 2012-04-22 12:06 by Martijn.)
find
trpltongue Offline
Member
Posts: 80
Joined: Jun 2011
Reputation: 1
Post: #648
My bad guys. I haven't time to read through 65 pages of threads, I'm just switching from old Aeon to Nox based on great reviews and don't have time to read the whole thing.

I tried searching for "logs" in the thread but didn't get any useful info. Any hint as to what to search for to find the relevant posts without reading the whole thread?
find
stumpalump Offline
Junior Member
Posts: 15
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Post: #649
(2012-04-22 12:13)trpltongue Wrote:  My bad guys. I haven't time to read through 65 pages of threads, I'm just switching from old Aeon to Nox based on great reviews and don't have time to read the whole thing.

I tried searching for "logs" in the thread but didn't get any useful info. Any hint as to what to search for to find the relevant posts without reading the whole thread?

In addon.xml set debugging to false. Inside 1080i folder delete custom_overlay.xml
find
acandido Offline
Donor
Posts: 56
Joined: Feb 2011
Reputation: 1
Location: Toronto
Post: #650
FYI for the extra debugging you can also add this to your guisettings.xml:

<setting type="bool" name="skin.aeon.nox.HideDebugInfo">true</setting>

Nicer than having to go delete stuff after a git pull Smile
find
trpltongue Offline
Member
Posts: 80
Joined: Jun 2011
Reputation: 1
Post: #651
cool! thanks for the info, I'll make that change now.
find
Shinu Offline
Posting Freak
Posts: 792
Joined: Jul 2010
Reputation: 3
Location: Trinidad &amp; Tobago
Post: #652
(2012-04-21 15:59)Raybuntu Wrote:  
(2012-04-20 17:55)Shinu Wrote:  [Image: qr12c5.jpg]

Nice fonts! Do you know the names of them so I know what to google Smile
Really appreciate!

Ray

I can't remember the names of the fonts. i made those mockups a long time ago. but i got them from Dafont.com. u'll find them easily there.

I'm still looking for an answer from phil though. if giving the user the ability to use their own fonts through a skin option is even possible.

other questions....

1. concerning the recently added widget for tv shows. isn't it a bit repetitious to have the season and episode number shown twice? i mean at here....

[Image: b864f0e4249078effe72387f969ef.png]

and here....

[Image: 30adb4d67ccd3a45fc92764d0fb7b.png]

wouldn't it be better to just display the episode name alone instead of the numbers, as it's already shown once?

2. how do i lower the 'now playing widget'?

3. the 'smaller popup dialogs' option doesn't seem to work for all popups. some still look massive to me.

[Image: sigpic_71695_ea6badd43f8af70382024c3e138d01b9.jpg]
[Image: watched-fanart.jpg]
[Image: widget]
find
phil65 Offline
Skilled Skinner
Posts: 4,685
Joined: Mar 2009
Reputation: 64
Location: Cologne, Germany
Post: #653
1) no, not possible. I also do not want that really since ALL those fonts look totally out of place.
2) not possible anymore. would make widget positioning on home screen a disgrace.
3) "smaller popup dialogs" was implemented a long time ago especially for the scan dialogs which are visible for a a longer time.
the notifications should be bigger IMO so that they get attention.

you´re right with the episode/season number appearing twice. should be fixed.
find
Shinu Offline
Posting Freak
Posts: 792
Joined: Jul 2010
Reputation: 3
Location: Trinidad &amp; Tobago
Post: #654
ok. thx 4 the reply. one other bug i forgot to mention. pressing ight in the recently added widget for movie playlists doesn't play the trailer.

[Image: sigpic_71695_ea6badd43f8af70382024c3e138d01b9.jpg]
[Image: watched-fanart.jpg]
[Image: widget]
find
phil65 Offline
Skilled Skinner
Posts: 4,685
Joined: Mar 2009
Reputation: 64
Location: Cologne, Germany
Post: #655
(2012-04-22 20:30)Shinu Wrote:  ok. thx 4 the reply. one other bug i forgot to mention. pressing ight in the recently added widget for movie playlists doesn't play the trailer.

fixed.
find
explodedk Offline
Senior Member
Posts: 124
Joined: Jan 2010
Reputation: 0
Post: #656
hey phil... i get this error everytime i browse to a new folder :

Code:
22:23:59 T:4924   ERROR: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting Z:\X264\extrafanart\
22:24:00 T:4924   ERROR: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting Z:\XVID-DK\extrafanart\
22:24:02 T:4924   ERROR: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting Z:\X264\extrafanart\
22:24:07 T:4924   ERROR: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting Z:\XVID-DK\extrafanart\
22:24:08 T:4924   ERROR: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting Z:\X264\extrafanart\
22:24:09 T:4924   ERROR: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting Z:\XVID-DK\extrafanart\
22:24:10 T:4924   ERROR: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting Z:\X264\extrafanart\
22:24:11 T:4924   ERROR: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting Z:\XVID-DK\extrafanart\
22:25:52 T:4924   ERROR: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting C:\priv\TEGNEFILM\extrafanart\

why is it looking for a folder named extrafanart in the root folders of my sources? - skin related or artwork organizor related?

when it's doing this my whole xbmc is lagged for 10-15 seconds..
(This post was last modified: 2012-04-22 22:32 by explodedk.)
find
phil65 Offline
Skilled Skinner
Posts: 4,685
Joined: Mar 2009
Reputation: 64
Location: Cologne, Germany
Post: #657
(2012-04-22 22:31)explodedk Wrote:  hey phil... i get this error everytime i browse to a new folder :

Code:
22:23:59 T:4924   ERROR: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting Z:\X264\extrafanart\
22:24:00 T:4924   ERROR: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting Z:\XVID-DK\extrafanart\
22:24:02 T:4924   ERROR: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting Z:\X264\extrafanart\
22:24:07 T:4924   ERROR: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting Z:\XVID-DK\extrafanart\
22:24:08 T:4924   ERROR: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting Z:\X264\extrafanart\
22:24:09 T:4924   ERROR: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting Z:\XVID-DK\extrafanart\
22:24:10 T:4924   ERROR: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting Z:\X264\extrafanart\
22:24:11 T:4924   ERROR: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting Z:\XVID-DK\extrafanart\
22:25:52 T:4924   ERROR: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting C:\priv\TEGNEFILM\extrafanart\

why is it looking for a folder named extrafanart in the root folders of my sources? - skin related or artwork organizor related?

when it's doing this my whole xbmc is lagged for 10-15 seconds..

where exactly does that happen?

EDIT: should only be possible when browsing episodes and not havin the correct structure for tv shows ( tvshowname / seasonxx/sxxexxblabla.mkv )
(This post was last modified: 2012-04-22 22:39 by phil65.)
find
bobrap Offline
Fan
Posts: 492
Joined: Dec 2008
Reputation: 1
Location: Tennessee
Post: #658
Great work on the skin, coming along nicely! My request/question (what else, eh Smile ) can a movie sets icon/button be added to the movie section so I can look at all sets I have? Maybe already there and I'm missing it. Thanks!

YOYIZDERZOMENEMOHOZEZAZEZDENDERIZHOZEZ
find
phil65 Offline
Skilled Skinner
Posts: 4,685
Joined: Mar 2009
Reputation: 64
Location: Cologne, Germany
Post: #659
(2012-04-22 22:42)bobrap Wrote:  Great work on the skin, coming along nicely! My request/question (what else, eh Smile ) can a movie sets icon/button be added to the movie section so I can look at all sets I have? Maybe already there and I'm missing it. Thanks!

since the moviesets script is makin things unstable atm I won´t put any efforts in that. I do not really use moviesets. don´t know how big_noid thinks about this.
find
explodedk Offline
Senior Member
Posts: 124
Joined: Jan 2010
Reputation: 0
Post: #660
(2012-04-22 22:35)phil65 Wrote:  
(2012-04-22 22:31)explodedk Wrote:  hey phil... i get this error everytime i browse to a new folder :

Code:
22:23:59 T:4924   ERROR: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting Z:\X264\extrafanart\
22:24:00 T:4924   ERROR: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting Z:\XVID-DK\extrafanart\
22:24:02 T:4924   ERROR: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting Z:\X264\extrafanart\
22:24:07 T:4924   ERROR: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting Z:\XVID-DK\extrafanart\
22:24:08 T:4924   ERROR: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting Z:\X264\extrafanart\
22:24:09 T:4924   ERROR: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting Z:\XVID-DK\extrafanart\
22:24:10 T:4924   ERROR: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting Z:\X264\extrafanart\
22:24:11 T:4924   ERROR: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting Z:\XVID-DK\extrafanart\
22:25:52 T:4924   ERROR: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting C:\priv\TEGNEFILM\extrafanart\

why is it looking for a folder named extrafanart in the root folders of my sources? - skin related or artwork organizor related?

when it's doing this my whole xbmc is lagged for 10-15 seconds..

where exactly does that happen?

EDIT: should only be possible when browsing episodes and not havin the correct structure for tv shows ( tvshowname / seasonxx/sxxexxblabla.mkv )

this is happening when i want to add more sources ... right after i push Browse...

actually just happend again, when i enter movies > files, it stalls there for 15 sec.
(This post was last modified: 2012-04-22 22:59 by explodedk.)
find
Thread Closed