How to get Live TV in the settings?

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Novin Offline
Senior Member
Posts: 220
Joined: Dec 2005
Reputation: 0
Location: Helsingborg, Sweden
Question  How to get Live TV in the settings?
Post: #1
Hello

One pretty easy question after installing xbmc-pvr-spotyxbmc2, how do I use the PVR-part?

I have tvheadend as backend.

I found a PPA with a special tvheadend build, should I use that?

https://launchpad.net/~lars-opdenkamp/+archive/xbmc-pvr

I guess there is some kind of website / README-file but I can't find it.. :/
(This post was last modified: 2012-04-10 21:03 by Novin.)
find quote
Novin Offline
Senior Member
Posts: 220
Joined: Dec 2005
Reputation: 0
Location: Helsingborg, Sweden
Post: #2
Found something at the tvheadend forums:

https://www.lonelycoder.com/redmine/boar...opics/3368
find quote
Novin Offline
Senior Member
Posts: 220
Joined: Dec 2005
Reputation: 0
Location: Helsingborg, Sweden
Post: #3
Pretty much the same as found here:

http://wiki.xbmc.org/index.php?title=HOW..._Tvheadend

Configuring tvheadend with the user & the addon was not a problem.

My problem is that I have nothing related to Live TV in my settings. Is there a configure option which I should have enabled during compile time...?
find quote
sphere Offline
Team-XBMC Member
Posts: 1,177
Joined: Jul 2009
Reputation: 49
Location: Germany
Post: #4
Which Skin do you use?

My GitHub. My Add-ons:
[Image: IOoywq0.jpg]
find quote
Novin Offline
Senior Member
Posts: 220
Joined: Dec 2005
Reputation: 0
Location: Helsingborg, Sweden
Post: #5
(2012-04-10 14:31)sphere Wrote:  Which Skin do you use?

Confluence
find quote
harryzimm Offline
Posting Freak
Posts: 852
Joined: May 2008
Reputation: 6
Location: Auchtermuchty, Scotland
Post: #6
go to addons>installed addons>pvr clients and configure tvheadend addon

cheers

HTPC 1 : Acer revo R3700 ion2 HTPC 2 :Apple TV2 HTPC 3 : Apple TV2 HTPC4 Acer revo R3700 ion2 Remote : x2 Riimote2
SERVER : 10TB Ubuntu Server 10.04, dual wintv nova hd s2 cards, tvheadend, Newcs, Omnikey reader, White *Sky uk* Card, Mysql Db, Sabnzbdplus, SickBeard, Couchpotato, FlexRaid. :cool:
--------------------------------------------
[Image: widget]
find quote
Novin Offline
Senior Member
Posts: 220
Joined: Dec 2005
Reputation: 0
Location: Helsingborg, Sweden
Post: #7
(2012-04-10 15:09)harryzimm Wrote:  go to addons>installed addons>pvr clients and configure tvheadend addon

cheers

That's done, I have configured IP-adress of server, username & password.

Still no Live TV in settings.
find quote
Novin Offline
Senior Member
Posts: 220
Joined: Dec 2005
Reputation: 0
Location: Helsingborg, Sweden
Post: #8
Found the problem, for some reason I had a copy of confluence in my ~/.xbmc/addons directory.

After removing this Live TV was present among the settings (and it worked) Smile
find quote