PVR - expand descriptions from epg?

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
giaur Offline
Fan
Posts: 471
Joined: Nov 2011
Reputation: 1
Post: #1
Hello,

There is nice + (expand) button for movie descritpion downloaded by movie scrapper. After I click this, description is displayed as full screen, instead of bottom screen area. Can you add the same button for pvr descritpion text downloaded from EPG database?
find quote
ronie Offline
Team-Kodi Member
Posts: 9,325
Joined: Jan 2009
Reputation: 162
Post: #2
yup, added it right away.
will be in the next release.

Always read the Kodi online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not PM or e-mail Team-Kodi members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
find quote
giaur Offline
Fan
Posts: 471
Joined: Nov 2011
Reputation: 1
Post: #3
Hmm, full screen description is always empty...
find quote
ronie Offline
Team-Kodi Member
Posts: 9,325
Joined: Jan 2009
Reputation: 162
Post: #4
strange... it works fine at my end.

could you doublecheck in the different epg views (now/next/timeline) as well as in the tv channels and radio channels lists?

Always read the Kodi online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not PM or e-mail Team-Kodi members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
find quote
giaur Offline
Fan
Posts: 471
Joined: Nov 2011
Reputation: 1
Post: #5
This does not work while watching tv on full screen:
[Image: bSOKQ.jpg]

[Image: D5iiU.jpg]

[Image: v9pab.jpg]

[Image: 06ZNS.jpg]

I've just checked this and descriptions are displayed correctly from epg browser if full screen tv is not enabled (epg: now, next, timeline). But I always read epg from full screen menu and in that case full screen description is always empty. Seems still something is wrong?

I don't have any radio channels, so I can't test this case.
(This post was last modified: 2012-04-14 15:32 by giaur.)
find quote
ronie Offline
Team-Kodi Member
Posts: 9,325
Joined: Jan 2009
Reputation: 162
Post: #6
thanx for the step-by -step guide on how to reproduce!

turns out it needed some extra tricks to get it to work from the fullscreen window.

it should be fixed now. :-)

Always read the Kodi online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not PM or e-mail Team-Kodi members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
find quote
giaur Offline
Fan
Posts: 471
Joined: Nov 2011
Reputation: 1
Post: #7
Yes, it works now.
find quote