Changing channel on the guide without the menu?

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Jimbawb Offline
Junior Member
Posts: 17
Joined: Nov 2011
Reputation: 0
Post: #1
Hi guys, im not sure if this is a PVR or a skin question?

Basically when i click on a channel on the epg guide i'd like it to tune directly to the channel and not get the popup menu which says "switch / record / ok" on it, does anyone know how to do this? Thanks in advance!
find quote
loggio Offline
Fan
Posts: 593
Joined: May 2010
Reputation: 6
Post: #2
Sure, add this to your advancedsettings.xml

<pvr>
<showepginfoonselect>false</showepginfoonselect>
</pvr>
find quote
Jimbawb Offline
Junior Member
Posts: 17
Joined: Nov 2011
Reputation: 0
Post: #3
ahh fantastic, thank you! Are these features documented anywhere out of interest?
find quote
loggio Offline
Fan
Posts: 593
Joined: May 2010
Reputation: 6
Post: #4
Nope... You have to dig deep. A shame really... But it's not in mainline yet so I guess that's why. Maybe there should be a sticky thread for advancedsettings, and remote commands or something. Would help out people a lot and should eliminate double posts.

Hope that helped.
find quote
josch.hh Offline
Junior Member
Posts: 38
Joined: Oct 2008
Reputation: 0
Post: #5
You may look here:

https://github.com/opdenkamp/xbmc/blob/m...ttings.cpp

it is not a documentation, but you can get at least an impression what else can be possible.
find quote
Jimbawb Offline
Junior Member
Posts: 17
Joined: Nov 2011
Reputation: 0
Post: #6
Great,Ƨhanks guys. A remote setup/guide for each remote would be very hand - i've been struggling with my hauppauge nova-t for a few weeks and i think i have finally got it working properly, i'll post up a guide sometime soon as i dont want to go through that hell again, and it seems like there is no other good enough guide about on the net!
find quote