Linux - ERROR Code

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
etherwalk Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
Question  ERROR Code
Post: #1
uxlaunch starts xbmc-standalone, X starts, screen goes black, on the xbmc.log this appears
this setup was working fine until some update I guess


----
19:42:56 T:140079457810176 ERROR: CZeroconfAvahi::addService(): failed to add service named:XBMC (marvin)@$(HOSTNAME) type:_xbmc-jsonrpc._tcp port:9090. Error:Invalid Error Code :/ FIXME!
19:42:56 T:140079457810176 ERROR: CZeroconfAvahi::addService(): failed to add service named:XBMC (marvin)@$(HOSTNAME) type:_xbmc-events._udp port:9777. Error:Invalid Error Code :/ FIXME!
19:42:56 T:140079927719680 WARNING: FillBuffer: curl failed with code 22
19:42:56 T:140079927719680 ERROR: CFileCurl::CReadState::Open, didn't get any data from stream.
19:42:57 T:140079927719680 WARNING: FillBuffer: curl failed with code 22
19:42:57 T:140079927719680 ERROR: CFileCurl::CReadState::Open, didn't get any data from stream.
19:42:57 T:140079927719680 WARNING: FillBuffer: curl failed with code 22
19:42:57 T:140079927719680 ERROR: CFileCurl::CReadState::Open, didn't get any data from stream.


----

help appreciated..
find quote
Mayank Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Mar 2012
Reputation: 0
Post: #2
Am getting similar errors... XBMC worked fine for me for many days.. then all of a sudden it started crashing randomly. Logs showed that it was getting stuck trying to parse some movies with stacks so I removed them form the source. Didnt really help and I keep seeing similar warnings and errors in the log files and random crashing still remains an issue..
find quote
Mayank Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Mar 2012
Reputation: 0
Post: #3
(2012-06-01 10:07)Mayank Wrote:  Am getting similar errors... XBMC worked fine for me for many days.. then all of a sudden it started crashing randomly. Logs showed that it was getting stuck trying to parse some movies with stacks so I removed them form the source. Didnt really help and I keep seeing similar warnings and errors in the log files and random crashing still remains an issue..

My apologies - I am running Win7 and didnt check the forum heading before posting - although my problem seems to be the same with similar errors...
find quote