[RELEASE] Digitally Imported XBMC addon (Updated 29th June 2014 : V3.0.4)

  Thread Rating:
  • 1 Votes - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Lightbulb Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Jun 2014
Reputation: 0
Music  RE: [RELEASE] Digitally Imported XBMC addon (Updated 15th April 2014 : V3.0.3)
Post: #76
(2014-06-29 19:23)fastleo63 Wrote:  Me too, station lists empty.
A few days ago DI addon was working perfectly.
Tried with stable Gotham 13.1, And with a "nightly" 14.

Same problem here.
Worked with MINIX NeoX-7 worked fine, changed to NeoX-8H (kitkat) using Gotham result was just the parent folder symbol.
Using 3.0.3. DI Add-on, filled out my PREMIUM credentials, first tried the 256 stream changed that to 128 but still no stream list.
Confused
find quote
kaosnews Offline
Junior Member
Posts: 38
Joined: May 2014
Reputation: 0
Post: #77
The new version is online: https://github.com/Bitcrusher/Digitally-...BMC-plugin
(This post was last modified: 2014-06-30 11:57 by kaosnews.)
find quote
Lightbulb Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Jun 2014
Reputation: 0
Post: #78
(2014-06-30 11:38)kaosnews Wrote:  The new version is online: https://github.com/Bitcrusher/Digitally-...BMC-plugin

Blush eh for this blond person, does the add-on update in Super Repo automaticly ?
I am so not familiar with GITHUB
Or is there an other smart trick for the not so clever forum visitors?

EDIT: It worked, Remove the old one, install from zip, browse to it: and it's working GREAT
(This post was last modified: 2014-06-30 17:17 by Lightbulb.)
find quote
gjacov Offline
Junior Member
Posts: 13
Joined: Dec 2010
Reputation: 0
Post: #79
Blessed be the fixer...also, preesh the quick response! Smile
(This post was last modified: 2014-07-01 16:24 by gjacov.)
find quote
Post Reply