Recently Added

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
dibsta Offline
Senior Member
Posts: 156
Joined: Apr 2009
Reputation: 0
Post: #1
Hi all hope someone can help

I was wondering is it possible to alter the size of the Recently Added windows plus alter the position of them

Hope someone can help

Sami
find quote
mad-max Offline
Posting Freak
Posts: 1,476
Joined: Jul 2010
Reputation: 56
Location: Germany
Post: #2
Code is in IncludesHomeRecentlyAdded.xml...
As you don't mention how big and where to move there is nothing more to do Big Grin

mad-max

[Image: obi3o55x.jpg]
[Image: 7c8w3bu8.png]

- - - Tribute to Metallica - - -

If I managed to help you, please click my reputation
find quote
PatK Online
Donor
Posts: 3,304
Joined: Mar 2010
Reputation: 75
Location: Canada
Post: #3
You can add this in your advancedsettings.xml file

<videolibrary>
<recentlyaddeditems>50</recentlyaddeditems>
</videolibrary>

This will boost your recently added to 50
find quote
mad-max Offline
Posting Freak
Posts: 1,476
Joined: Jul 2010
Reputation: 56
Location: Germany
Post: #4
(2012-04-29 22:11)PatK Wrote:  You can add this in your advancedsettings.xml file

<videolibrary>
<recentlyaddeditems>50</recentlyaddeditems>
</videolibrary>

This will boost your recently added to 50

Useless for two reasons:
1) There are only infolabels for the last 10 to be retrieved from skin
2) Even if there are more to retrieve, you still have to code these items to the skin in order to be shown

[Image: obi3o55x.jpg]
[Image: 7c8w3bu8.png]

- - - Tribute to Metallica - - -

If I managed to help you, please click my reputation
find quote
dibsta Offline
Senior Member
Posts: 156
Joined: Apr 2009
Reputation: 0
Post: #5
Hi Max

Thinking about the bottom size not sure was going to have a play
Hi Max do you know the default size

Cheers Sami
(This post was last modified: 2012-04-29 22:34 by dibsta.)
find quote
mad-max Offline
Posting Freak
Posts: 1,476
Joined: Jul 2010
Reputation: 56
Location: Germany
Post: #6
What bottom size? Sorry, a bit dizzy today..
Maybe post a screenshot?

[Image: obi3o55x.jpg]
[Image: 7c8w3bu8.png]

- - - Tribute to Metallica - - -

If I managed to help you, please click my reputation
find quote
PatK Online
Donor
Posts: 3,304
Joined: Mar 2010
Reputation: 75
Location: Canada
Post: #7
Quote:Useless for two reasons:
1) There are only infolabels for the last 10 to be retrieved from skin
2) Even if there are more to retrieve, you still have to code these items to the skin in order to be shown

It could be skin supported... works for me in T! I think the default # is 25
(This post was last modified: 2012-04-29 22:56 by PatK.)
find quote
Mudislander Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,683
Joined: Jun 2009
Reputation: 39
Post: #8
@PatK - are you not talking about the recently added movie view, not home screen widgets ?

Noli illegitimi carborundum
find quote
PatK Online
Donor
Posts: 3,304
Joined: Mar 2010
Reputation: 75
Location: Canada
Post: #9
eeps.. I miss-understood..
find quote
dibsta Offline
Senior Member
Posts: 156
Joined: Apr 2009
Reputation: 0
Post: #10
Hi Max

Here is a screenshot
http://www.flickr.com/photos/57115311@N0...hotostream

Cheers Sami
(This post was last modified: 2012-04-29 23:08 by dibsta.)
find quote
mad-max Offline
Posting Freak
Posts: 1,476
Joined: Jul 2010
Reputation: 56
Location: Germany
Post: #11
So basically under the menubar?
Might be hard for movie posters to fit in there...
But if you take a look in the xml, you can edit posx and posy for the whole group...
So moving the item on the screen shouldn't be too hard...

[Image: obi3o55x.jpg]
[Image: 7c8w3bu8.png]

- - - Tribute to Metallica - - -

If I managed to help you, please click my reputation
find quote
dibsta Offline
Senior Member
Posts: 156
Joined: Apr 2009
Reputation: 0
Post: #12
Thanks Max

Thats why i was wondering about changing size of recently added windows


I will take a look not sure what im doing ,do i need to edit each one



Cheers Sami
(This post was last modified: 2012-04-29 23:30 by dibsta.)
find quote
mad-max Offline
Posting Freak
Posts: 1,476
Joined: Jul 2010
Reputation: 56
Location: Germany
Post: #13
Editing the size needs to be done by every element...
Just moving the position is possible as whole group

[Image: obi3o55x.jpg]
[Image: 7c8w3bu8.png]

- - - Tribute to Metallica - - -

If I managed to help you, please click my reputation
find quote