Plugin to add TV Network Icon overlay to screen?

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
modular511 Offline
Junior Member
Posts: 14
Joined: May 2012
Reputation: 0
Post: #1
Hello, I'm not sure if this has been done before. I did search around briefly but maybe I am using the wrong sort of words. Anyways, I was wondering if it was possible or already existed to have the icon of a televsion network in the corner for when your tv shows are playing. I would want the Fox Kids Logo to be their mainly.
find quote
DLeavy Offline
Fan
Posts: 328
Joined: Jun 2011
Reputation: 8
Post: #2
Haven't heard of one, but I got to ask - why?
find quote
modular511 Offline
Junior Member
Posts: 14
Joined: May 2012
Reputation: 0
Post: #3
It's mostly for an awkward nostalgic need tbh. Haha, It would be going on a tv that isn't a plasma and streaming shows to said mediacenter from that channel. I have anything they aired up until 2002, So, It would be mildly practical.
find quote
DLeavy Offline
Fan
Posts: 328
Joined: Jun 2011
Reputation: 8
Post: #4
Perhaps a custom skin with the OSD modded to only show a given logo?

Thought about images in subtitles, but doesn't seem to be viable.

Nothing easy, if even possible in the first place.
find quote
mad-max Offline
Posting Freak
Posts: 1,479
Joined: Jul 2010
Reputation: 57
Location: Germany
Post: #5
This is possible with pseudo tv...it should show the logo of your playlist...
In that way, you can have a playlist for each channel

[Image: obi3o55x.jpg]
[Image: 7c8w3bu8.png]

- - - Tribute to Metallica - - -

If I managed to help you, please click my reputation
find quote