[SOLVED] Video freezes after resume

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Freestyler Offline
Junior Member
Posts: 17
Joined: Apr 2010
Reputation: 0
Post: #1
Hello!
I'm reporting you an old issue, but still present in Eden. I started using XBMC when Dharma was still beta and I had no problems. Then I've started to get the problem of the video freeze after resume from pause, but I don't really remember if I got it on the upgrade beta -> 10 or 10 -> 10.1. Anyway I didn't had time to bother at that time, so I waited for Eden, but the problem is still there Sad

I have Ubuntu 11.04 on an Atom + ION 330 motherboard. The exact problem is quite simple: when I pause a video (any tipe of video: HD, SD, avi, mp4, mpg...) and then press play to resume it, the audio starts normally, but the video stays freezed for 1-2 seconds and then accelerates to catch the audio.

Here's the debug log. I was playing Elephants Dream, HD version and just paused/resumed it a couple of times: http://pastebin.com/6bcLfJCF I've noticed that after resuming it XBMC complains about "CDVDPlayerAudio:: Discontinuity".

Thanks!
(This post was last modified: 2012-05-04 00:17 by Freestyler.)
find quote
bobo1on1 Offline
cheapass Team-XBMC Developer
Posts: 2,758
Joined: Dec 2008
Reputation: 22
Post: #2
Can you try with navigation sounds disabled.
find quote
Freestyler Offline
Junior Member
Posts: 17
Joined: Apr 2010
Reputation: 0
Post: #3
Sure, I'll update you later Wink
find quote
Freestyler Offline
Junior Member
Posts: 17
Joined: Apr 2010
Reputation: 0
Post: #4
Wow! Thanks bobo, I've tested a couple of videos and now it works flawlessly! I liked the navigation sounds, but now it's much much better Smile
find quote