[MOD] ReAlaska : ReFocus meets Alaska (0.9.6 git)

  Thread Rating:
  • 7 Votes - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
henrikyo Offline
Fan
Posts: 317
Joined: Jan 2009
Reputation: 0
Post: #61
Dont mind me about hard to read etc.

I have just tested this on my dads tv, its and old lcd. its full hd, but dont have 1:1 pixel making, so i have to tweak a bit, to let me display whole windows/xbmc ui.

But when i do that, it crushes the white / black levels.

Reading this forum on the TV now, makes my eye hurt. its just a white background, and the text is almost impossible to read.

Thanks for the awesome skin btw. Love it.

Picture: Samsung LE46A656
Reciever: Onkyo TX-SR607B
Front Spkeakers: Yamaha NS-555
Computer: Asrock Ion 330, 4gb ram, OCed 2.0Ghz.

My Ht(havnt updated pictures)
http://minhjemmekino.no/Henrikr
find quote
fatal. Offline
Junior Member
Posts: 43
Joined: Mar 2011
Reputation: 1
Location: Atlanta, GA
Post: #62
Hey,

Sorry to be a noob but how exactly would I go about installing this skin? Do I just download and install from zip as normal? Does it auto-update itself?

Take Care
find quote
FREAKJAM Offline
Member
Posts: 91
Joined: Aug 2011
Reputation: 2
Post: #63
[Image: HgHac.jpg]

Any way to revive this alternate homescreen in this mod? I really loved this homescreen!
All I know that it was called homemenu2.xml.

Loving this mod, thanks for the hard work Big Grin
find quote
skweezer Offline
Member
Posts: 83
Joined: May 2011
Reputation: 0
Post: #64
Looks awesome. Seems like the PERFECT skin. Thanks ! Big Grin
find quote
BuhSnarf Offline
Member
Posts: 60
Joined: Nov 2009
Reputation: 0
Location: Manchester, UK
Post: #65
(2012-06-25 14:53)FREAKJAM Wrote:  [Image: HgHac.jpg]

Any way to revive this alternate homescreen in this mod? I really loved this homescreen!
All I know that it was called homemenu2.xml.

Loving this mod, thanks for the hard work Big Grin

That is gorgeous, if it had the picture and title of the three latest eps on the right it would be spot on!

Where is this Mod? never seen it before.
find quote
FREAKJAM Offline
Member
Posts: 91
Joined: Aug 2011
Reputation: 2
Post: #66
Jeroen added this alternate homescreen like 9 months ago in the git version, but scrapped it later on (too bad).
Check this post for more info. User wolfodeiwolfy also edited that mod once, but it's no longer available.
(This post was last modified: 2012-06-25 21:45 by FREAKJAM.)
find quote
djcorvus Offline
Member
Posts: 67
Joined: Jul 2009
Reputation: 0
Post: #67
Hey guys,

Sorry for the dumb questions, I'm a bit of a noob.
Firstly, thanks to the creator of the skin, it's really clean and neat. Definitely my fav so far, and has replaced Alaska.

Does this skin have the feature of navigating to 'new movies' or 'recent episodes' from the home screen? It seems to be missing them.

Thanks for any help. Smile
(This post was last modified: 2012-06-26 09:37 by djcorvus.)
find quote
Hidd3nFury Offline
Senior Member
Posts: 252
Joined: Apr 2009
Reputation: 0
Post: #68
(2012-06-26 09:13)djcorvus Wrote:  Hey guys,

Sorry for the dumb questions, I'm a bit of a noob.
Firstly, thanks to the creator of the skin, it's really clean and neat. Definitely my fav so far, and has replaced Alaska.

Does this skin have the feature of navigating to 'new movies' or 'recent episodes' from the home screen? It seems to be missing them.

Thanks for any help. Smile

I believe they are available as sub-menus of their respective categories.
find quote
username145 Offline
Senior Member
Posts: 132
Joined: Jul 2011
Reputation: 1
Post: #69
(2012-06-25 14:53)FREAKJAM Wrote:  [Image: HgHac.jpg]

Any way to revive this alternate homescreen in this mod? I really loved this homescreen!
All I know that it was called homemenu2.xml.

Loving this mod, thanks for the hard work Big Grin

That looks sweet, wonder why it was scrapped

Would work just as well with alaska colours
(This post was last modified: 2012-06-26 12:31 by username145.)
find quote
skweezer Offline
Member
Posts: 83
Joined: May 2011
Reputation: 0
Post: #70
Using it now, This is defiantly my skin for the coming months. =)
Clean, Quick, Sleek..Yet has everything i need.
find quote
otcho Offline
Senior Member
Posts: 167
Joined: Mar 2011
Reputation: 0
Location: Germany
Post: #71
Isn't it possible to search for the alternate homescreen in the git commit history? It's a version control system after all, right? :-)
find quote
FREAKJAM Offline
Member
Posts: 91
Joined: Aug 2011
Reputation: 2
Post: #72
smart one. :-)

https://github.com/jeroenpardon/skin.ref...eMenu2.xml
find quote
Sabish Offline
Senior Member
Posts: 156
Joined: Jul 2011
Reputation: 7
Post: #73
(2012-06-26 19:54)FREAKJAM Wrote:  smart one. :-)

https://github.com/jeroenpardon/skin.ref...eMenu2.xml

Nice ... but i have something completely different in mind for the future homescreen Wink

My reFocus mods : reAlaska & reAlaska (Dark)
find quote
BMore710 Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Jun 2012
Reputation: 0
Post: #74
Hi I'm a noob to XBMC and your mod to the Alaska/Refocus skins are fantastic. I started dabbling into XBMC about a week and a half ago and your skin was the first custom skin I installed. Everything was fine for me but I noticed when I'm watching a TV show, when I pause it I don't get the mini-poster or whatever you would like to call it on the bottom left; however, I do get the mini-poster(s) for my MOVIES when I pause them...

I didn't understand why and when I was reading through the comments I noticed you said you uploaded a new version, and since I wasn't sure if the one I downloaded a week ago was the latest I uninstalled and reinstalled the latest and greatest, hoping that would solve my problem. Well, I think it created another problem because for some reason I don't get the option to change my VIEW TYPES once so ever now Sad as if that command doesn't exist any longer. I changed my skin and I'm able to change view types in all skins BUT this one now Sad And on top of that it still didn't fix my original missing image problem I mentioned earlier smh.

Hoping for some help. Thanks for all your hard work and everyone's in the community!

EDIT: haha nvm I figured out the problem in regards to the view types, however, I am still NOT getting images for my TV Shows in the bottom left of the info screen when they are paused :/
(This post was last modified: 2012-06-27 18:39 by BMore710.)
find quote
emptyhead Offline
Member
Posts: 55
Joined: Jul 2011
Reputation: 0
Location: Melbourne, Australia
Post: #75
If I could make a request, could you make the TV Banner View focus on the banner in the middle rather than the banner at the bottom. Metropolis and Migma ahve this feature to give you an idea.
find quote
Post Reply