Problems with undertexter.se

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Razor666 Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Jun 2012
Reputation: 0
Post: #1
Hi,

There seems to be something wrong with the parser for undertexter.se site. I do not get any results for HD movies. For example a search for "wrath of the titans" on the web site results in 9 hits but only the 4 first (SD) is shown in the xbmc gui. The subtitels that is not shown contains an icon indicating that it's a HD movie, this is probably the html that the parser does not handle.

Log: http://pastebin.com/9fzE1xHs

Compare with the website: http://www.undertexter.se/?group1=on&p=s...the+Titans

Otherwise, awesome plugin!
(This post was last modified: 2012-07-25 00:28 by Razor666.)
find quote
Razor666 Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Jun 2012
Reputation: 0
Post: #2
I just saw that I had written the wrong link to undertexter.se. Corrected the link. Is there any sollution for this problem?
find quote
MutatedHero Offline
Junior Member
Posts: 35
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Post: #3
I can just confirm that I have the same issue. No subtitles from the HD category of undertexter.se is visible from the subtitle plugin. However it might be better to post your logs in the XBMC Subtitles thread http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=126495 that is being monitored by the developer.

HTPC: AMD Radeon HD 5570 with latest drivers, HDMI WASAPI, Windows 7 x64
Receiver: Harman Kardon AVR-255
Speakers: Canton Chrono system
(This post was last modified: 2012-07-29 17:54 by MutatedHero.)
find quote
Razor666 Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Jun 2012
Reputation: 0
Post: #4
Thanks for the tip MutatedHero. I'll post in the other thread.
find quote