[RELEASE] trakt.tv tv/movie scrobbler

  Thread Rating:
  • 7 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Skank Offline
Posting Freak
Posts: 1,579
Joined: Jul 2012
Reputation: 7
Post: #946
Question, how does trakt.tv work with gothams new feature: play using. Or does it not?

Say if i have xbmc on my tablet and i click play using (xbmc htpc). Will trakt work?
Where should the addon be installed? On the tablet?
find quote
joaorsfonseca Offline
Junior Member
Posts: 6
Joined: Jan 2009
Reputation: 0
Post: #947
hi guys.. is it possible to run this addon on two or more devices? Smile
find quote
AbRASiON Offline
Senior Member
Posts: 279
Joined: Jan 2004
Reputation: 0
Post: #948
Is there any way to make trakt submit watched information for a movie / TV show when you haven't hit STOP watching the show?

I've mentioned this in the past, if I'm on a TV series binge, I'll watch a show, the credits roll, I hit esc, arrow down to the next episode and play, I don't stop the current episode.

Trakt doesn't appear to like this and submits the data "funny" The sure fire way to ensure a submission is to hit stop, which I recan remember each time for movies (so I get to rate it) but TV eps, I just get too focused on slamming episode after episode.
find quote
j0han Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Mar 2014
Reputation: 0
Post: #949
Hi!

I just found out trakt tv, and i've set it up with my account etc.

In logg file it says.

Quote:16:24:30 T:2799694912 NOTICE: [trakt] Queuing for dispatch: {'action': 'loadsettings', 'force': True}

Nothing more or less. Does it mean that it's queueing for transfer my library on xbmc etc to trakt.tv? or what does it mean?
(This post was last modified: 2014-03-11 17:53 by j0han.)
find quote
Rouzax Offline
Junior Member
Posts: 46
Joined: Dec 2012
Reputation: 0
Post: #950
Just a question, how are renames in the library handled with the watch status?
In my TV show some episodes are renamed because TheTVDB changed but now the watch status is not applied from trakt.
find quote
joelfernandes Offline
Member
Posts: 51
Joined: Oct 2011
Reputation: 0
Post: #951
I'm using XBMC v13 Alpha 12 and the Trakt.tv plugin is not synching my library nor updating watched status. I'm not getting any notification on XBMC.

I tried with the official Track.tv add-on 2.3.1 and also with the GitHub version 2.3.2. No luck...

Here's the log:

Code:
13:12:21 T:4722667520  NOTICE: Thread LanguageInvoker start, auto delete: false
13:12:21 T:4722667520    INFO: initializing python engine.
13:12:21 T:4722667520   DEBUG: CPythonInvoker(190, /Users/joelfernandes/Library/Application Support/XBMC/addons/script.trakt-master/script.py): start processing
13:12:21 T:4722667520  NOTICE: -->Python Interpreter Initialized<--
13:12:21 T:4722667520   DEBUG: CPythonInvoker(190, /Users/joelfernandes/Library/Application Support/XBMC/addons/script.trakt-master/script.py): the source file to load is /Users/joelfernandes/Library/Application Support/XBMC/addons/script.trakt-master/script.py
13:12:21 T:4722667520   DEBUG: CPythonInvoker(190, /Users/joelfernandes/Library/Application Support/XBMC/addons/script.trakt-master/script.py): setting the Python path to /Users/joelfernandes/Library/Application Support/XBMC/addons/script.trakt-master:/Users/joelfernandes/Library/Application Support/XBMC/addons/script.module.t0mm0.common/lib:/Users/joelfernandes/Library/Application Support/XBMC/addons/script.module.chardet/lib:/Users/joelfernandes/Library/Application Support/XBMC/addons/script.module.simplejson/lib:/Users/joelfernandes/Library/Application Support/XBMC/addons/script.module.addon.common/lib:/Users/joelfernandes/Library/Application Support/XBMC/addons/script.module.beautifulsoup/lib:/Applications/XBMC.app/Contents/Resources/XBMC/addons/script.module.pil/lib:/Users/joelfernandes/Library/Application Support/XBMC/addons/script.common.plugin.cache/lib:/Users/joelfernandes/Library/Application Support/XBMC/addons/script.module.simple.downloader/lib:/Users/joelfernandes/Library/Application Support/XBMC/addons/script.module.requests/lib:/Users/joelfernandes/Library/Application Support/XBMC/addons/script.module.urlresolver/lib:/Users/joelfernandes/Library/Application Support/XBMC/addons/script.module.buggalo/lib:/Users/joelfernandes/Library/Application Support/XBMC/addons/script.module.mechanize/lib:/Applications/XBMC.app/Contents/Resources/XBMC/addons/xbmc.debug/:/Users/joelfernandes/Library/Application Support/XBMC/addons/script.module.parsedom/lib:/Users/joelfernandes/Library/Application Support/XBMC/addons/script.module.xbmcswift2/lib:/Users/joelfernandes/Library/Application Support/XBMC/addons/script.module.requests2/lib:/Users/joelfernandes/Library/Application Support/XBMC/addons/script.module.elementtree/lib:/Users/joelfernandes/Library/Application Support/XBMC/addons/script.module.metahandler/lib:/Applications/XBMC.app/Contents/Frameworks:/Applications/XBMC.app/Contents/Frameworks/lib/python26.zip:/Applications/XBMC.app/Contents/Frameworks/lib/python2.6:/Applications/XBMC.app/Contents/Frameworks/lib/python2.6/plat-darwin:/Applications/XBMC.app/Contents/Frameworks/lib/python2.6/plat-mac:/Applications/XBMC.app/Contents/Frameworks/lib/python2.6/plat-mac/lib-scriptpackages:/Applications/XBMC.app/Contents/Frameworks/lib/python2.6/lib-tk:/Applications/XBMC.app/Contents/Frameworks/lib/python2.6/lib-old:/Applications/XBMC.app/Contents/Frameworks/lib/python2.6/lib-dynload:/Applications/XBMC.app/Contents/Frameworks/lib/python2.6/site-packages:/Applications/XBMC.app/Contents/Frameworks/lib/python2.6/site-packages/PIL
13:12:21 T:4722667520   DEBUG: CPythonInvoker(190, /Users/joelfernandes/Library/Application Support/XBMC/addons/script.trakt-master/script.py): entering source directory /Users/joelfernandes/Library/Application Support/XBMC/addons/script.trakt-master
13:12:21 T:4722667520   DEBUG: CPythonInvoker(190, /Users/joelfernandes/Library/Application Support/XBMC/addons/script.trakt-master/script.py): instantiating addon using automatically obtained id of "script.trakt" dependent on version 2.1.0 of the xbmc.python api
13:12:22 T:4722667520  NOTICE: [trakt] Queuing for dispatch: {'action': 'manualSync', 'silent': False, 'library': 'all'}
13:12:22 T:4722667520    INFO: CPythonInvoker(190, /Users/joelfernandes/Library/Application Support/XBMC/addons/script.trakt-master/script.py): script successfully run
13:12:22 T:4722667520    INFO: Python script stopped
13:12:22 T:4722667520   DEBUG: Thread LanguageInvoker 4722667520 terminating
(This post was last modified: 2014-03-14 19:15 by joelfernandes.)
find quote
Necrocter Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Mar 2014
Reputation: 0
Post: #952
Is there a way to have two trakt.tv accounts activated?
(This post was last modified: 2014-03-15 18:23 by Necrocter.)
find quote
hoju3508 Offline
Junior Member
Posts: 19
Joined: May 2011
Reputation: 0
Location: Austin, TX
Post: #953
Normally, trakt.tv syncs Movie and TV Shows after opening XBMC, but it has stopped doing that. It's not updating new TV Shows that I've added. I've tried uninstalling and re-installing trakt.tv add-on and even tried using Gotham, but no luck. Below is my xbmc.log file. Perhaps, someone can spot something that I'm missing. Didn't see any obvious errors.

http://pastebin.com/FKjhYW9s

Thanks in advance.

[Image: all-thin-banner.jpg]
(This post was last modified: 2014-03-18 03:58 by hoju3508.)
find quote
litfoo Offline
Senior Member
Posts: 158
Joined: Dec 2013
Reputation: 0
Post: #954
Hi all,

Fairly new to using the Trakt add on and was looking for some advice please. I have some kids cartoons that I am looking to delete/hide from my profile.

I have tried to manually delete the TV shows like 'Peppa Pigg' from my Library > TV Shows> Collection by hovering over the 'X' and then Deleting in addition to manually deleting the watched shows from my 'History' - However, each time my XBMC restarts, it seems to add these shows back into my Library, references all the 'watched' show and leave me back where I was before.

Is there a way can permanent delete these from my Trakt library so these shows are not referenced at all.

Many thanks in advance,

litfoo

Intel NUC DC3217IYE, 8GB Corsair RAM, Crucial 120GB mSATA, Windows 8.1 - XBMC Frodo 12.3- Aeon MQ 5 / Aeon Nox, JVC HD-550 Projector, Beamax M Series 10015 Screen, Synology DS1812+, Qnap TS-410, Logitech Harmony 1000 & RF Extender, Flirc+ USB dongle

[Image: all-thin-fanart.jpg]
find quote
DerKiLLa Offline
Junior Member
Posts: 23
Joined: Feb 2011
Reputation: 0
Post: #955
Can't get trakt to work ...

Debug Log

It always says wrong name/password, but its 100% correct. Internet connection is also fine, checked this via other addons (gmail checker).

My script.trakt API Key isnt matching my trakt API key ...
(This post was last modified: 2014-03-22 14:53 by DerKiLLa.)
find quote
Potzo Offline
Junior Member
Posts: 5
Joined: Mar 2014
Reputation: 0
Post: #956
Trakt makes my xbmc lag as hell when I try to browse Movies or TV Shows. I have to force qut xbmc
Anyone knows how to fix that?

Using gotham...
Thanks.
(This post was last modified: 2014-03-22 18:45 by Potzo.)
find quote
AbRASiON Offline
Senior Member
Posts: 279
Joined: Jan 2004
Reputation: 0
Post: #957
(2014-03-22 18:42)Potzo Wrote:  Trakt makes my xbmc lag as hell when I try to browse Movies or TV Shows. I have to force qut xbmc
Anyone knows how to fix that?

Using gotham...
Thanks.

This may have something to do with it submitting changes to the trakt DB - mine does the same thing but only for a few seconds.
If you let it "be laggy" for a while - and go do something else, it might end up syncing all changes properly and then next time it won't be laggy for long?
find quote
Potzo Offline
Junior Member
Posts: 5
Joined: Mar 2014
Reputation: 0
Post: #958
(2014-03-23 00:29)AbRASiON Wrote:  
(2014-03-22 18:42)Potzo Wrote:  Trakt makes my xbmc lag as hell when I try to browse Movies or TV Shows. I have to force qut xbmc
Anyone knows how to fix that?

Using gotham...
Thanks.

This may have something to do with it submitting changes to the trakt DB - mine does the same thing but only for a few seconds.
If you let it "be laggy" for a while - and go do something else, it might end up syncing all changes properly and then next time it won't be laggy for long?

I checked the log and saw that tv next aired is causing errors wih it.
Disabled it, works fine so far. Will update for changes
find quote
N3MIS15 Offline
Donor
Posts: 502
Joined: Jul 2010
Reputation: 13
Location: Melbourne, VIC
Post: #959
(2014-03-22 18:42)Potzo Wrote:  Trakt makes my xbmc lag as hell when I try to browse Movies or TV Shows. I have to force qut xbmc
Anyone knows how to fix that?

Using gotham...
Thanks.

This happens when the addon updates the watched status of your library. XBMC refreshes the GUI for every item that is being updated. Its usually only a problem when doing the initial update, after that it tends to be non existent.

[Image: all-fanart.jpg]
find quote
litfoo Offline
Senior Member
Posts: 158
Joined: Dec 2013
Reputation: 0
Post: #960
(2014-03-18 23:43)litfoo Wrote:  Hi all,

Fairly new to using the Trakt add on and was looking for some advice please. I have some kids cartoons that I am looking to delete/hide from my profile.

I have tried to manually delete the TV shows like 'Peppa Pigg' from my Library > TV Shows> Collection by hovering over the 'X' and then Deleting in addition to manually deleting the watched shows from my 'History' - However, each time my XBMC restarts, it seems to add these shows back into my Library, references all the 'watched' show and leave me back where I was before.

Is there a way can permanent delete these from my Trakt library so these shows are not referenced at all.

Many thanks in advance,

litfoo

sorry to bump this - does anyone have any idea how I can resolve my issue?

Intel NUC DC3217IYE, 8GB Corsair RAM, Crucial 120GB mSATA, Windows 8.1 - XBMC Frodo 12.3- Aeon MQ 5 / Aeon Nox, JVC HD-550 Projector, Beamax M Series 10015 Screen, Synology DS1812+, Qnap TS-410, Logitech Harmony 1000 & RF Extender, Flirc+ USB dongle

[Image: all-thin-fanart.jpg]
find quote
Post Reply