[RELEASE] Aeon Nox 3.6.2 EDEN Only

  Thread Rating:
  • 6 Votes - 3.83 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
CaptainKen Offline
Fan
Posts: 677
Joined: Mar 2011
Reputation: 5
Location: Arizona
Post: #466
From what I've been reading and seeing, it is tempting. But it's challenging enough to get everything working on a stable final release, without the additional problems a RC may bring to the table.

www.CaptainKen.us
www.YouTube.com/KenInGilbert
My Media Center Pics & Specs
Synology DS1813+ RAID 6 NAS, 22TB useable space

find quote
CutSickAss Offline
Fan
Posts: 517
Joined: Dec 2011
Reputation: 33
Location: Greece
Post: #467
The XBMC roadmap says the final release will be tomorrow, so you don't to wait that long.
find quote
SorryGoFish Offline
Member
Posts: 51
Joined: Sep 2012
Reputation: 0
Post: #468
(2012-11-05 23:12)phil65 Wrote:  
(2012-11-05 22:40)Waku Wrote:  Whats going on here?

http://i.imgur.com/YJgMR.png

"Much text to see" ? It seems to be connected to the 57 degrees weather thingy.

you have to use a 16:9 display.

I have the same problem on my 16:9 (720) display.
find quote
BigNoid Offline
Team-XBMC Member
Posts: 2,923
Joined: Jul 2010
Reputation: 90
Location: Below sea level
Post: #469
Covered a few times already. Its text left over from development. You can rollback to 3.6.1 if you dont want to disable the weather.
find quote
DigiTech Offline
Senior Member
Posts: 115
Joined: Mar 2011
Reputation: 0
Post: #470
(2013-01-25 05:13)CaptainKen Wrote:  From what I've been reading and seeing, it is tempting. But it's challenging enough to get everything working on a stable final release, without the additional problems a RC may bring to the table.

That's why i haven't done the transition yet, too many things to redone after i made the change to eden so i don't think frodo will be the exception.But anyway i think frodo already started to a lot of users and devs attention çause from a normally well support page like this one it already made the transition to let Eden users wait for any help in days.
find quote
SorryGoFish Offline
Member
Posts: 51
Joined: Sep 2012
Reputation: 0
Post: #471
(2013-01-25 17:18)Big_Noid Wrote:  Covered a few times already. Its text left over from development. You can rollback to 3.6.1 if you dont want to disable the weather.

Thanks for the reply. Sorry my searching was inadequate. I'll wait patiently.
find quote
mantisnl Offline
Junior Member
Posts: 16
Joined: Jun 2012
Reputation: 0
Post: #472
I'm setting up Aeon Nox 3.6 for my uncle and I ran in to a problem: how do I change the wallpaper for add-ons? I have changed the wallpaper for every main menu itme (via Customizers > Main menu item customizer). I have added 2 favorites (XOT-UZG and Youtube) as video add-ins to the main menu but when I open those the wallpaper goes back to the Aeon default. There is no option anywhere to change the wallpaper for the video add-ins. My goal is to have 1 wallpaper for everything. Anyone?
(This post was last modified: 2013-01-25 20:51 by mantisnl.)
find quote
elevation1 Offline
Junior Member
Posts: 11
Joined: Jan 2013
Reputation: 0
Post: #473
I'm setting up aeon nox 3.6 for eden... now i would be add trailer in "multiplex" modality... so that i press "down" on remote and start trailer... is it possible?
sorry for my english... thanks
find quote
DigiTech Offline
Senior Member
Posts: 115
Joined: Mar 2011
Reputation: 0
Post: #474
Please close this thread if no support/discussion is allowed.
find quote
phil65 Offline
Skilled Skinner
Posts: 4,455
Joined: Mar 2009
Reputation: 60
Location: Cologne, Germany
Post: #475
of course that´s allowed. just no support by me and bn anymore.
find quote
jonatan Offline
Member
Posts: 79
Joined: Jan 2013
Reputation: 0
Post: #476
hi i have a quick question how would i edit this fileso when i clicked shutdown button it will power off pc not exit
Code:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<window type="buttonMenu" id="111">
    <onload condition="Window.IsActive(1126)">Dialog.Close(1126)</onload>
    <onload condition="Window.IsActive(1121)">Dialog.Close(1121)</onload>
    <defaultcontrol always="true">800</defaultcontrol>
    <zorder>7</zorder>
    <coordinates>
        <system>1</system>
        <posx>0</posx>
        <posy>0</posy>
    </coordinates>
    <include>Animation_DialogZoom</include>
    <controls>
        <include>DialogBackFade</include>
        <include condition="Skin.HasSetting(Nox.effect_bg)">BG_Effect_Home</include>
        <control type="grouplist" id="800">
            <posx>729</posx>
            <width>462</width>
            <height>1080</height>
            <itemgap>0</itemgap>
            <onleft>800</onleft>
            <onright>800</onright>
            <onup>800</onup>
            <ondown>800</ondown>
            <orientation>vertical</orientation>
            <align>center</align>
            <control type="image" id="18">
                <posy>-39</posy>
                <width>462</width>
                <height>39</height>
                <colordiffuse>$VAR[SpotColorVar2]</colordiffuse>
                <texture>$VAR[ShutdownTopVar]</texture>
            </control>
            <control type="button" id="1">
                <label>$LOCALIZE[13012]</label>
                <include>Objects_ContextMenuButton</include>
                <onclick>XBMC.Quit()</onclick>
                <visible>System.ShowExitButton</visible>
            </control>
            <control type="button" id="2">
                <label>$LOCALIZE[13016]</label>
                <include>Objects_ContextMenuButton</include>
                <onclick>XBMC.Powerdown()</onclick>
                <visible>System.CanPowerDown</visible>
            </control>
            <control type="button" id="3">
                <label>$LOCALIZE[20150]</label>
                <include>Objects_ContextMenuButton</include>
                <onclick>XBMC.AlarmClock(shutdowntimer,XBMC.Shutdown())</onclick>
                <visible>!System.HasAlarm(shutdowntimer)</visible>
            </control>
            <control type="button" id="15">
                <label>$LOCALIZE[31428] [B]$INFO[System.Alarmpos][/B]</label>
                <include>Objects_ContextMenuButton</include>
                <onclick>XBMC.CancelAlarm(shutdowntimer)</onclick>
                <visible>System.HasAlarm(shutdowntimer)</visible>
            </control>
            <control type="button" id="5">
                <label>$LOCALIZE[13011]</label>
                <include>Objects_ContextMenuButton</include>
                <onclick>XBMC.Suspend()</onclick>
                <visible>System.CanSuspend</visible>
            </control>
            <control type="button" id="10">
                <label>$LOCALIZE[13010]</label>
                <include>Objects_ContextMenuButton</include>
                <onclick>XBMC.Hibernate()</onclick>
                <visible>System.CanHibernate + !System.CanSuspend</visible>
            </control>
            <control type="button" id="6">
                <label>$LOCALIZE[13013]</label>
                <include>Objects_ContextMenuButton</include>
                <onclick>XBMC.Reset()</onclick>
                <visible>System.CanReboot</visible>
            </control>
            <control type="button" id="4">
                <label>$LOCALIZE[13391]</label>
                <include>Objects_ContextMenuButton</include>
                <onclick>XBMC.EjectTray()</onclick>
                <visible>System.HasMediadvd + System.Platform.ATV2</visible>
            </control>
            <control type="button" id="7">
                <label>$INFO[system.profilename,$LOCALIZE[20126] ]</label>
                <include>Objects_ContextMenuButton</include>
                <onclick>dialog.close(all,true)</onclick>
                <onclick>System.LogOff</onclick>
                <visible>System.HasLoginScreen | IntegerGreaterThan(System.ProfileCount,1)</visible>
                <visible>System.Loggedon</visible>
            </control>
            <control type="togglebutton" id="8">
                <label>$LOCALIZE[20046]</label>
                <altlabel>$LOCALIZE[20045]</altlabel>
                <include>Objects_ContextMenuButton</include>
                <onclick>xbmc.mastermode</onclick>
                <usealttexture>!System.IsMaster</usealttexture>
                <visible>System.HasLocks</visible>
            </control>
            <control type="button" id="9">
                <label>$LOCALIZE[5]</label>
                <include>Objects_ContextMenuButton</include>
                <onclick>ActivateWindow(Settings,return)</onclick>
            </control>
            <control type="button" id="12">
                <label>$LOCALIZE[10003]</label>
                <include>Objects_ContextMenuButton</include>
                <onclick>ActivateWindow(FileManager)</onclick>
            </control>
            <control type="button" id="14">
                <label>$LOCALIZE[1036]</label>
                <include>Objects_ContextMenuButton</include>
                <onclick>ActivateWindow(Favourites)</onclick>
            </control>
            <control type="button" id="21">
                <label>$LOCALIZE[13016]</label>
                <include>Objects_ContextMenuButton</include>
                <visible>!System.CanPowerDown</visible>
            </control>
            <control type="image" id="19">
                <posy>699</posy>
                <width>462</width>
                <height>40</height>
                <colordiffuse>$VAR[SpotColorVar2]</colordiffuse>
                <texture>$VAR[ContextBottomVar]</texture>
            </control>
        </control>
    </controls>
</window>
Wold this make shut down button shut pc down
<control type="image" id="18"> <posy>-39</posy> <width>462</width> <height>39</height> <colordiffuse>$VAR[SpotColorVar2]</colordiffuse> <texture>$VAR[ShutdownTopVar]</texture> </control> <control type="button" id="1"> <label>$LOCALIZE[13012]</label> <include>Objects_ContextMenuButton</include> <onclick>XBMC.Powerdown()</ onclick> <visible>System.ShowExitButton</visible>

thanks

Nevermind i found it i should of looked in settings >poweroptions first

[Image: xbmcmediacenter.jpg][Image: xbmcmediacenter1.jpg]
intel G530/BIostar th67+/Cx430/2x4gb ripjaws x 1600/N mediapc 1000B case/N media lcd/Asus gt520/60gb adata ssd.os/2tb spinpoint 5400 rpm. Media/Hp dvd rw
(This post was last modified: 2013-03-16 17:02 by jonatan.)
find quote
homeroarg Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Feb 2011
Reputation: 0
Post: #477
Would it be possible to modify the "Latest Episodes" widget to show only unseen episodes ??
find quote
BigNoid Offline
Team-XBMC Member
Posts: 2,923
Joined: Jul 2010
Reputation: 90
Location: Below sea level
Post: #478
(2013-03-25 05:08)homeroarg Wrote:  Would it be possible to modify the "Latest Episodes" widget to show only unseen episodes ??

Yes this is possible on Frodo. Its an option under the service.skin.widgets addon.
find quote
sem.ayoubi Offline
Junior Member
Posts: 8
Joined: Apr 2013
Reputation: 0
Post: #479
Hi,

First of all I have to say I'm realy enjoying Aeon Nox and have a minor issue i hope someone can help with.
I've searched online and in the forums but can't seem to fins a solution.

In my case, I've made a smart playlist that will filter my 3D movies based on the words "3D" in the title.
I have movie sets enabled and now this filter/smart playlist will not work if the movie is in a movie set, for example shrek... I have a couple in 2d and one in 3d, the movie set might be called shrek collection but the movie in the collection is called shrek 3d.

When I go into my smart playlist the shrek 3d will not show up, only when I disable the movie set feature, will the shrek 3d show up in the smart playlist, which leads me to believe that the smart playlist does not check the filenames in the movie sets, only the name of the movie set itself...
is there any way i can fix this?

Thanks,
Sem
find quote
Post Reply