Mac OS X - Bottom & Left Edge pixels flickering

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
jingai Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,055
Joined: Mar 2010
Reputation: 12
Post: #46
(2012-12-19 12:38)Memphiz Wrote:  @davilla seems that won't fix it for Walt74 since he already has intel and reported it nonworking with build from the 18th (well if the if condition was right - of course).

Pretty sure that Intel HD graphics is the common factor here, yeah?
find quote
davilla Offline
Retired-Team-XBMC Developer
Posts: 11,479
Joined: Feb 2008
Reputation: 64
Post: #47
(2012-12-19 14:29)jingai Wrote:  
(2012-12-19 12:38)Memphiz Wrote:  @davilla seems that won't fix it for Walt74 since he already has intel and reported it nonworking with build from the 18th (well if the if condition was right - of course).

Pretty sure that Intel HD graphics is the common factor here, yeah?

except MageX is running a NVIDIA GeForce 320M OpenGL Engine


MediaInfo : http://mediainfo.sourceforge.net/
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
find quote
jingai Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,055
Joined: Mar 2010
Reputation: 12
Post: #48
Oh, hadn't noticed that. I just assumed it was only the Intel HD chipsets because those are the only ones that do it for me. But, the only two machines I have that don't use the Intel HD use ATI cards.
find quote
Walt74 Offline
Member
Posts: 64
Joined: Dec 2012
Reputation: 0
Location: the Netherlands
Wink  RE: Bottom & Left Edge pixels flickering
Post: #49
Now running the latest Nightly : xbmc191212 46e045e-master-x86_64
tested the same files as used before several times with both video acceleration on and off

This problem is solved at my system, great work ! Can someone else also confirm if this has been resolved ?

XBMC 13.1 / Aeon Nox 5 / Mac Mini 2011 / OSX 10.9.4 / Maranz 1402 / Synology DS1513 / Harmony One / Philips 40"LED TV
find quote
MageX Offline
Member
Posts: 72
Joined: Jul 2010
Reputation: 0
Post: #50
Whatever the change, it's fixed on my system (mid-2010 Mac mini), too. Any other video hardware that needs to be tested to confirm this fix?
find quote
TheGeMan Offline
Junior Member
Posts: 12
Joined: Jun 2012
Reputation: 0
Post: #51
Looks fixed on mine too, 2011 Mac Mini Intel 3000

many thanks!

Nightly : xbmc191212 46e045e-master-x86_64
(This post was last modified: 2012-12-19 23:14 by TheGeMan.)
find quote
Memphiz Offline
Team-XBMC Developer
Posts: 10,644
Joined: Feb 2011
Reputation: 112
Location: germany
Post: #52
back to stoneage then when it comes to cvbuff handling right davilla? (sad Sad )

AppleTV2/iPhone/iPod: HowTo find debug logs and everything else which the devs like so much: click here
HowTo setup NFS for XBMC: Wiki NFS
HowTo configure avahi (zeroconf): Wiki Avahi
READ THE IOS FAQ!: iOS FAQ
find quote
davilla Offline
Retired-Team-XBMC Developer
Posts: 11,479
Joined: Feb 2008
Reputation: 64
Post: #53
Grrrrr Smile


MediaInfo : http://mediainfo.sourceforge.net/
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
find quote
MageX Offline
Member
Posts: 72
Joined: Jul 2010
Reputation: 0
Post: #54
When it's not broke, you're not supposed to try fixing it. Silly devs. Tongue
find quote
davilla Offline
Retired-Team-XBMC Developer
Posts: 11,479
Joined: Feb 2008
Reputation: 64
Post: #55
* davilla touches it again... just because he can Smile


MediaInfo : http://mediainfo.sourceforge.net/
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
find quote
Martijn Offline
Team-XBMC
Posts: 11,032
Joined: Jul 2011
Reputation: 158
Location: Dawn of time
Post: #56
(2012-12-20 05:06)MageX Wrote:  When it's not broke, you're not supposed to try fixing it. Silly devs. Tongue

Can't have a working program now can we Wink

Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forums before posting.
Do NOT e-mail Team-XBMC members asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, make sure you read this first

For your mediacenter artwork go to
[Image: fanarttv.png]
find quote
Xtropy Offline
Junior Member
Posts: 31
Joined: Nov 2005
Reputation: 0
Location: Canada
Post: #57
I know I am a bit late to the party but tried out the build from Dec 19th and no longer having the issue as well. 2011 MAC Mini w/ Intel 3000
find quote
kevinkelm Offline
Member
Posts: 53
Joined: Jan 2013
Reputation: 0
Post: #58
I never had this issue with the betas but now after I installed the release version and get a green line!
find quote
Memphiz Offline
Team-XBMC Developer
Posts: 10,644
Joined: Feb 2011
Reputation: 112
Location: germany
Post: #59
known...

AppleTV2/iPhone/iPod: HowTo find debug logs and everything else which the devs like so much: click here
HowTo setup NFS for XBMC: Wiki NFS
HowTo configure avahi (zeroconf): Wiki Avahi
READ THE IOS FAQ!: iOS FAQ
find quote
Walt74 Offline
Member
Posts: 64
Joined: Dec 2012
Reputation: 0
Location: the Netherlands
Post: #60
Something old is also back (and problaby related)

With the return of the green line, a problem from the early betas is also back : i cant view any xvid after something with a different format has been viewed (mp4, mkv) first. I just get a "white sun symbol" in my screen, only the sounds starts. Only solution, restart xbmc (not girlfriend friendly Frown )
This only occurs when the vda decoder is activated.

Ill produce a log asap, can someone reproduce this problem ?

XBMC 13.1 / Aeon Nox 5 / Mac Mini 2011 / OSX 10.9.4 / Maranz 1402 / Synology DS1513 / Harmony One / Philips 40"LED TV
(This post was last modified: 2013-02-01 22:57 by Walt74.)
find quote
Post Reply