(UK ONLY)SkyGO Working now in XBMC

  Thread Rating:
  • 4 Votes - 4.5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
HTPCS Offline
Junior Member
Posts: 25
Joined: Mar 2014
Reputation: 0
Post: #1081
Can this be done with your plugin

http://xpressubuntu.wordpress.com/2013/0...on-ubuntu/

Never mind. looks like someone beat me to request
(This post was last modified: 2014-04-29 10:03 by HTPCS.)
find quote
MartyMacfly Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: May 2014
Reputation: 0
Post: #1082
Do you have to be a sky customer to get this addon working?
In the configuration tab it asks for username and password!
Thank you for your responses in advance. Marty
find quote
squig007 Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Oct 2013
Reputation: 0
Post: #1083
does the add on only work with xbmc on pc or will it work with xbmc on an android box ?
find quote
WolvesPhil Offline
Senior Member
Posts: 109
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Post: #1084
Hi,
A couple of questions as I cant see them answered in the first post although you do mention channel changing.

What keys are used to change channels so I can map them to my remote?
How do I get rid of the blue channel bar at the bottom of the screen after entering a channel? Is this also a key press that I can map?
find quote
mjeyre Offline
Senior Member
Posts: 253
Joined: Nov 2012
Reputation: 2
Location: UK
Post: #1085
HI everyone, Thanks to Syborg for continual support with the plugin, I will hopefully be back helping to support the plugin in a couple of weeks now I have some free time coming up.
To quickly answer to major questions that keep popping up (and I will update the first page of the thread later today to reflect this).

1: The plugin is a pc based application only currently and will not work on any other platform, this is due to restrictions places on the coding, it works in conjunction with Microsoft Silverlight and as such was programmed to wrap around the current sky silverlight api.

2: The plugin still uses mac addressing for connection to skygo and thus only works if you assign your pc mac adddress/name with sky and YOU ARE A SKY CUSTOMER

3: In some instances currently an older IE browser is required for silverlight as the code taps in to older loopholes in the silverlight api from sky.

4: This plugin has always been free and myself and syborg have worked hard to bring you the easiest way to get your sky to xbmc and we do this in our spare time, the original app developed by myself took over 4 months and with the help of fellow developers achieved 100,00 downloads, once again thanks and I say this from Syborg too we appreciate any nice comments, Syborg has taken the project under his wing and developed it for a year in my absence, I owe him a lot and he must take credit for the repo work.

about 2 months ago I did manage to get some on demand and box sets to play direct through xbmc and the plugin which was great news, although it was in a very raw format and also not using the skygo player in silverlight, it used a native silverlight video player.
I will be in touch Simon and hope we can re ignite this amazing plugin with some new features.
I am sorry I cant answer any private messages at the moment, there are over 600 !!!


XBMCMike
XBMC Skygo
(This post was last modified: 2014-05-31 20:12 by mjeyre.)
find quote
Rattlehead Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Jun 2014
Reputation: 0
Post: #1086
Hey guys,
First time poster, but I just wanted to say thanks for the work on this. I got this working last night and its pretty awesome.
The only problems I am having is that I cant keep the focus on XBMC, once I press the icon, it launches the Sky Go APP. I chose my channel and that's it. I cant revert back to channel guide or back to XBMC to view something else.

I followed the instructions on the first post (page) but it still doesn't seem to work.
Can anyone confirm that the instructions on the first post are still valid for the current APP version?

Regards
Rattle
find quote
jadel Offline
Junior Member
Posts: 40
Joined: Dec 2010
Reputation: 0
Post: #1087
Hi,

Do you think theres any way to use this for Foxtel Go (Australia).

I would love to be able to watch through xbmc.

Thanks
find quote
stevemarsh99 Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Jul 2014
Reputation: 0
Post: #1088
Hi there. Firstly, a huge thanks for the contribution. I've moved into a flat with no option for a sky dish so TV over internet is my only viable option. This solution has allowed me to have Sky Go on the TV in a very workable fashion. Thanks again. Big Grin

One thing that I wanted to know was I've noticed a couple of channels are going to be changing soon. Notably Sky Sports News will be moving channel number and becoming Sky Sports News HQ. Also, they are adding Sky Sports 5 as a dedicated European fooy channel that comes as part of the subscription. I am keen to know how this will affect the add on?

Does the add on 'scrape' the listings from Sky and displays what is available? (so one would think these channel changes would automatically reflect in the 'Live TV' add-on menu)

Or are the channels 'hard coded' somewhere and map to streams on Sky's systems? (if this is the case, the channel listings would need to be updated?)

Any information would be appreciated and thanks once again.
find quote
syborg Offline
Fan
Posts: 466
Joined: Feb 2012
Reputation: 4
Post: #1089
It scraps the information so it should just work fingers crossed if they just add it in.

Skygo Addons Repo
Repo - Skygo V2

SkyGo V2 Addon Forum
find quote
stevemarsh99 Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Jul 2014
Reputation: 0
Post: #1090
Thanks. Fingers crossed!
find quote
Post Reply