Xeebo skin broken in the new repo

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
zashraf Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Aug 2012
Reputation: 0
Post: #1
I can not install the skin as it shows up as broken. I am using frodo beta
find quote
Hitcher Offline
Skilled Skinner
Posts: 10,283
Joined: Aug 2007
Reputation: 80
Location: Eastleigh, UK
Post: #2
Because it's not Frodo compatible.
find quote
Radikaltimes Offline
Senior Member
Posts: 166
Joined: Mar 2009
Reputation: 0
Post: #3
(2012-11-29 08:50)Hitcher Wrote:  Because it's not Frodo compatible.

any plans to make it compatible?

[Image: watched-fanart.jpg]
find quote
Hitcher Offline
Skilled Skinner
Posts: 10,283
Joined: Aug 2007
Reputation: 80
Location: Eastleigh, UK
Post: #4
Not in the near future - way too busy at the moment.
find quote
Radikaltimes Offline
Senior Member
Posts: 166
Joined: Mar 2009
Reputation: 0
Post: #5
(2012-12-04 00:27)Hitcher Wrote:  Not in the near future - way too busy at the moment.

no even for free candy? LOL

i understand... guess i will not be updating to frodo anytime soon then .. as all other skins don't make sense to me Smile

curious mind .. would like to know .. busy with other skin project .. or rl?

[Image: watched-fanart.jpg]
find quote
aerojustaero Offline
Junior Member
Posts: 5
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
Post: #6
+1 for updating xeebo skin, simple and effective
find quote
bluesky2006 Offline
Senior Member
Posts: 136
Joined: Jul 2012
Reputation: 1
Post: #7
+1 - favourite skin on here!

CPU: AMD Llano A6-3500 2.40GHz APU - MoBo: Gigabyte A75N-USB3 AMD A75 - RAM: Corsair Value 4GB DDR3 PC3-10666C9 1333MHz - Storage: 128GB SSD, 500GB HD - Case: Streacom FC7 Silver - ODD: Sony AD-7640S Slot Load DVD+RW Drive
find quote
zekeb Offline
Junior Member
Posts: 25
Joined: Apr 2011
Reputation: 0
Post: #8
So sorry to read that! Xeebo is the best xbmc skin there is (IMHO). No need to update to Frodo on my home media centers, so I can keep it for the time being but the Android version will have to be Frodo...

And Xeebo blows the other touch-compatible skins away! I think this really misses an opportunity to get Xeebo adopted as the default skin for XBMC/Android!

Are there any alternatives with a similar fully customizable home screen? That is the killer aspect of Xeebo for me.
find quote
yoramd Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Dec 2012
Reputation: 0
Post: #9
+1 for frodo support.
I am new to xbmc (running it on raspberry pi with raspbmc) and heard that Xeebo is a great skin :-)
find quote
fwookster Offline
Junior Member
Posts: 14
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
Post: #10
Same here, great skin/theme. Literally no other skin/theme does the same thing. Wish there was some Frodo support. Really the only reason now why I haven't switched.
find quote
DiZet Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Dec 2012
Reputation: 0
Post: #11
+1 Need it on android as well. Please...please...please... Love this skin
find quote
Hitcher Offline
Skilled Skinner
Posts: 10,283
Joined: Aug 2007
Reputation: 80
Location: Eastleigh, UK
Post: #12
Done.
find quote
bonelifer Offline
Junior Member
Posts: 32
Joined: Sep 2011
Reputation: 0
Location: USA
Post: #13
Any idea when it will work with Frodo?
find quote
Martijn Offline
Team-XBMC
Posts: 10,306
Joined: Jul 2011
Reputation: 154
Location: Dawn of time
Post: #14
(2013-01-31 17:34)bonelifer Wrote:  Any idea when it will work with Frodo?

It does

Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forums before posting.
Do NOT e-mail Team-XBMC members asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, make sure you read this first

For your mediacenter artwork go to
[Image: fanarttv.png]
find quote
bonelifer Offline
Junior Member
Posts: 32
Joined: Sep 2011
Reputation: 0
Location: USA
Post: #15
Listed as broken for me.

edit: Was an upgrade from Eden. Must have at some point installed Xeebo via zip. Totally uninstalled, reinstalled copied sources.xml and advancedsettings.xml and restarted. Installing now. Thanks. After having had used Xeebo for awhile, going back to Confluence felt like using Win 3.11 with Networking/Win32. Smile
(This post was last modified: 2013-01-31 17:56 by bonelifer.)
find quote
Post Reply