[RELEASE] Viki.com Video Add-on - Asian Drama MOVIES & TV Shows

  Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
dknlght Offline
Fan
Posts: 470
Joined: Nov 2007
Reputation: 9
Post: #46
(2013-07-21 12:44)Vinhduc Wrote:  Black screen ...viki on Atv2 good summer All !

ok should be fixed now.

though donation is not necessary but just in case you want to: Donate Here
find quote
Vinhduc Offline
Junior Member
Posts: 6
Joined: Jun 2013
Reputation: 0
Post: #47
Tx Dknight, can you replace the sub language please, merci beaucoup Smile
find quote
dknlght Offline
Fan
Posts: 470
Joined: Nov 2007
Reputation: 9
Post: #48
(2013-07-22 12:15)Vinhduc Wrote:  Tx Dknight, can you replace the sub language please, merci beaucoup Smile

I didn't realize the subtitle language select didn't work. but usually you can change the sub language yourself from the menu option.

though donation is not necessary but just in case you want to: Donate Here
(This post was last modified: 2013-07-23 00:14 by dknlght.)
find quote
Vinhduc Offline
Junior Member
Posts: 6
Joined: Jun 2013
Reputation: 0
Post: #49
But the menu option didn't work for sub language !
find quote
dknlght Offline
Fan
Posts: 470
Joined: Nov 2007
Reputation: 9
Post: #50
(2013-07-23 02:37)Vinhduc Wrote:  But the menu option didn't work for sub language !

No i understand that. I'm looking into fixing it. I'm just mentioning that once it's fixed it you can use the menu option

though donation is not necessary but just in case you want to: Donate Here
find quote
markdl Offline
Junior Member
Posts: 5
Joined: Jul 2013
Reputation: 0
Post: #51
I came here to say thanks for the add-on and saw this issue. I've submitted a fix to your repo.

And thank you for this add-on.
find quote
dknlght Offline
Fan
Posts: 470
Joined: Nov 2007
Reputation: 9
Post: #52
(2013-07-23 02:37)Vinhduc Wrote:  But the menu option didn't work for sub language !

ok language option should be working now. Just select the language you want and the sub should be in that language

oh and fyi if you didn't get the update automatically you can just uninstall and reinstall the addon to get the update

though donation is not necessary but just in case you want to: Donate Here
(This post was last modified: 2013-07-30 01:25 by dknlght.)
find quote
Shootingstar99 Offline
Junior Member
Posts: 5
Joined: Aug 2013
Reputation: 0
Post: #53
hi there! love your 720p movies. Can you please upload more and more korean dramas?
(This post was last modified: 2013-08-25 23:22 by Shootingstar99.)
find quote
slashr Offline
Member
Posts: 61
Joined: Jul 2010
Reputation: 0
Post: #54
It seems to get stuck on downloading 0% viki for me, any fix ? Smile Thanks, sometimes it says enabled but there's nothing in the menu.

Edit:

Well decided to try to just run the addon directly instead of configuring ti and it works fine and you set the subtitles there, in case anyone has this doubt in the future.

Cheers, works great!
(This post was last modified: 2013-09-10 12:29 by slashr.)
find quote
Almare Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Dec 2012
Reputation: 0
Post: #55
Since yesterday I've been getting the error; "Script failed!: plugin.video.viki", whenever I click on a video. Does anyone else have this problem? What happened? Did viki.com change something on their site, or can I fix this within xbmc? Before yesterday, the viki add-on worked perfectly! Sad Any help will be much appreciated!
find quote
dknlght Offline
Fan
Posts: 470
Joined: Nov 2007
Reputation: 9
Post: #56
(2013-10-26 22:55)Almare Wrote:  Since yesterday I've been getting the error; "Script failed!: plugin.video.viki", whenever I click on a video. Does anyone else have this problem? What happened? Did viki.com change something on their site, or can I fix this within xbmc? Before yesterday, the viki add-on worked perfectly! Sad Any help will be much appreciated!

it's still working fine for me. try uninstalling and reinstalling the addon. if that still doesn't work post a log and you can follow these steps if you don't know how to get the logs http://wiki.xbmc.org/index.php?title=Add...g_Uploader

then post the url to your log and I'll check it out

though donation is not necessary but just in case you want to: Donate Here
find quote
Vinhduc Offline
Junior Member
Posts: 6
Joined: Jun 2013
Reputation: 0
Post: #57
Black screen today for me, tx Dknight to fix and the language if possible Smile
find quote
dknlght Offline
Fan
Posts: 470
Joined: Nov 2007
Reputation: 9
Post: #58
I'll check it out this weekend. Look like they made a change to where they list the episodes

though donation is not necessary but just in case you want to: Donate Here
find quote
dknlght Offline
Fan
Posts: 470
Joined: Nov 2007
Reputation: 9
Post: #59
ok it should be fixed now. I just pushed an update

though donation is not necessary but just in case you want to: Donate Here
find quote
scott967 Offline
Fan
Posts: 684
Joined: Jul 2012
Reputation: 7
Post: #60
Seems fixed. Thanks

scott s.
.
find quote
Post Reply