[Release] Language Preference Manager

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
ace20022 Offline
Team-XBMC Member
Posts: 284
Joined: Aug 2012
Reputation: 8
Location: Germany
Post: #121
(2014-03-11 09:18)FAMMAR Wrote:  This could be a stupid question, but can I use this add-on also for streaming films and series? I mean I don't have any films on a HD or something like that, so when I stream a movie from a 3 part addon does it also auto download subtitles?

This addon does not download anything.
find quote
result Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Nov 2013
Reputation: 0
Post: #122
Addon works great,thanks man Smile

I have one question,how can I set addon that choose for example audio "Track 2"?
(This post was last modified: 2014-03-14 13:27 by result.)
find quote
ace20022 Offline
Team-XBMC Member
Posts: 284
Joined: Aug 2012
Reputation: 8
Location: Germany
Post: #123
That only works if the filename includes this info, see the first post for an example.
find quote
Crssi Offline
Senior Member
Posts: 272
Joined: Apr 2013
Reputation: 2
Location: Slovenia
Post: #124
Great work ace20022... I was reffered by Ned Scott to your plugin here http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=192279

Anyway, I was thinking that this plugin doesnt deviate too much from the one I have in mind. It is the similar one but for audio.
More you can see here http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=192280
Is it possible that you would create another plugin for audio?

Regards
find quote
navycrow Offline
Junior Member
Posts: 5
Joined: Jun 2013
Reputation: 0
Post: #125
Hello,
I use this addon for months. Under Frodo, it used to work great. But with the last release of XBMC (Gotham 13.0 final release), i can't install it anymore i have the message "dependencies not met, contact the author". What's going wrong Confused Is this addon supposed to work with Gotham ?
find quote
Marx1 Offline
Fan
Posts: 303
Joined: Jan 2011
Reputation: 3
Post: #126
Probably not, but Gotham has similar settings built in
find quote
Crssi Offline
Senior Member
Posts: 272
Joined: Apr 2013
Reputation: 2
Location: Slovenia
Post: #127
(2014-05-10 18:19)navycrow Wrote:  Hello,
I use this addon for months. Under Frodo, it used to work great. But with the last release of XBMC (Gotham 13.0 final release), i can't install it anymore i have the message "dependencies not met, contact the author". What's going wrong Confused Is this addon supposed to work with Gotham ?

Just unzip it and throw the files into right folder.
find quote
navycrow Offline
Junior Member
Posts: 5
Joined: Jun 2013
Reputation: 0
Post: #128
yeah, works fine !!! Smile
thx a lot
find quote
Crssi Offline
Senior Member
Posts: 272
Joined: Apr 2013
Reputation: 2
Location: Slovenia
Post: #129
Glad to help you. Big Grin
find quote
Shutts318ci Online
Junior Member
Posts: 2
Joined: Jun 2014
Reputation: 0
Post: #130
(2014-05-10 21:48)Marx1 Wrote:  Probably not, but Gotham has similar settings built in

Hi, I can't see anything like this add-on in Gotham, am i not looking in the right place?

(2014-05-10 22:24)Crssi Wrote:  
(2014-05-10 18:19)navycrow Wrote:  Hello,
I use this addon for months. Under Frodo, it used to work great. But with the last release of XBMC (Gotham 13.0 final release), i can't install it anymore i have the message "dependencies not met, contact the author". What's going wrong Confused Is this addon supposed to work with Gotham ?

Just unzip it and throw the files into right folder.

Hi, noob here, what is the *right folder* ?
(This post was last modified: 2014-06-24 14:43 by Shutts318ci.)
find quote
Crssi Offline
Senior Member
Posts: 272
Joined: Apr 2013
Reputation: 2
Location: Slovenia
Post: #131
For windows it is at: %appdata%\xbmc\addons

I dont know for other OSs... i am sure it is on xbmc wiki pages.
If you dont find, let me know.
find quote
Post Reply