Metropolis 2.6.3 for Frodo released

  Thread Rating:
  • 2 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
jingai Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,069
Joined: Mar 2010
Reputation: 12
Post: #1
Metropolis 2.6.3 has been released and should be available to everyone now.

The big change with this release is Frodo support. Additionally:

- Update Record Label and Studio media flags.
- Fix various minor issues for Frodo repo.
- Fix Recently Added Music Video labels on home screen.
- Reduce background fanart fade time from 400ms to 200ms.
- Fix disappearing Play button in Video Info dialog.
- Support for TMDb MPAA certification media flags.
- Allow Gallery_Square and Panel_Square in more places.
- More info in Seekbar for Music Videos.
- Make auto-scroll speed for textboxes adjustable.
- Minor cosmetic fixups.
- Allow ClearArt in Logo viewtype.
- Show Music Video thumbnail in OSD.
- Fallback images for HomeDeck items.
- Support for Skin Widgets service addon.
- Add option to prefer Landscape over Fanart.
- Support for Artwork Downloader 12.x (Frodo compatible).
- Fix text alignment issues in Frodo.
- Support for ListItem.Art(banner).
- Support for Advanced Media Filter.
- Replace Get Thumb and Get Fanart in Video Info Dialog with Choose Art.
- Tags submenu item in Movies.
- Option to hide addons not in user's native tongue.
- Updated language files.
find quote
DDDamian Offline
Team-XBMC Developer
Posts: 3,030
Joined: Sep 2011
Reputation: 254
Location: Canada
Post: #2
My favourite skin Smile

Awesome!

System: XBMC HTPC with HDMI WASAPI & AudioEngine - Denon AVR-3808CI - Denon DVD-5900 Universal Player - Denon DCM-27 CD-Changer
- Sony BDP-S580 Blu-Ray - X-Box 360 - Android tablet wireless remote - 7.1 Streem/Axiom/Velodyne Surround System
If I have been able to help feel free to add to my reputation +/- below - thanks!
find quote
jingai Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,069
Joined: Mar 2010
Reputation: 12
Post: #3
That's great to hear, especially coming from a Team-XBMC dev Smile
find quote
ialand Offline
Senior Member
Posts: 234
Joined: May 2011
Reputation: 0
Post: #4
Advanced weather features?
find quote
akya Offline
Senior Member
Posts: 105
Joined: Feb 2012
Reputation: 1
Location: /home/akya
Post: #5
Sounds great.. thank you Smile

~Web and graphic designer... Android Developer... A Gooner~
find quote
LordByron Offline
Junior Member
Posts: 19
Joined: Dec 2012
Reputation: 0
Post: #6
Great ! It's my favorite skin too, especially with the Metrodark theme from Thewarm (http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid...pid1244715). Any plan to add more customization in the future inside the skin options like possibility to change colors, change transparency in the menu/osd, adding blue-ray cases to the poster images , etc.. ?
find quote
jingai Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,069
Joined: Mar 2010
Reputation: 12
Post: #7
(2013-01-30 08:19)ialand Wrote:  Advanced weather features?

Not yet, sorry. Stoli and I both have been pretty busy lately.
(2013-01-30 15:58)LordByron Wrote:  Great ! It's my favorite skin too, especially with the Metrodark theme from Thewarm (http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid...pid1244715). Any plan to add more customization in the future inside the skin options like possibility to change colors, change transparency in the menu/osd, adding blue-ray cases to the poster images , etc.. ?

No concrete plans, but no reason we couldn't add these things. I'm focusing on optimizations next, though.
(This post was last modified: 2013-01-30 22:53 by jingai.)
find quote
vdubeau Offline
Junior Member
Posts: 8
Joined: Nov 2012
Reputation: 0
Post: #8
Just installed Frodo today. When I try to install Metropolis I get "dependencies not met". Should I be getting from somewhere else instead of from within XBMC?
find quote
jingai Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,069
Joined: Mar 2010
Reputation: 12
Post: #9
It should just work. Can you try again and then send me your debug log?
find quote
vdubeau Offline
Junior Member
Posts: 8
Joined: Nov 2012
Reputation: 0
Post: #10
After backing up my .xbmc folder, I tried deleting it and running Frodo as afresh install. Seems XBMC was having trouble downloading the skin widgets add-on. When I checked it it was just hung at 0%. I went through this process several times. Finally it worked. Must have been network traffic or some such s**t. Once I was sure it was working I copied over the original .xbmc folder and all seems to be well.

BTW, this is a excellent skin. I think it is so cool to have up.

Thanks.
find quote
ialand Offline
Senior Member
Posts: 234
Joined: May 2011
Reputation: 0
Post: #11
(2013-01-30 22:52)jingai Wrote:  
(2013-01-30 08:19)ialand Wrote:  Advanced weather features?

Not yet, sorry. Stoli and I both have been pretty busy lately.

NP, just checking to make sure I hadn't missed something
find quote
coolasice Offline
Senior Member
Posts: 129
Joined: Jan 2009
Reputation: 1
Post: #12
little bug.. when navigating to "addon browser" from the main screen the text is cut off you only see "addon brow" instead....

AMD A8-3850 in a silverstone ml03 case(wall mounted) 500gb and 1.5TB HDs win 8.1
PS3 remote control
42" Phillips 120Hz LCD TV
_______________________________________________________________________
Cheap Chinese Inctel C1037U celeron miniPC - Openelec/Windows 8.1
24" Cheap LCD TV.
MCE remote
find quote
jingai Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,069
Joined: Mar 2010
Reputation: 12
Post: #13
I'll fix that for the next release. Thanks for reporting it.
find quote
Thakoer Offline
Junior Member
Posts: 43
Joined: Mar 2012
Reputation: 0
Post: #14
@Jingai

@ question. I like the skin. great...but a question.

If i am playing a movie and and seek bar you see the option subtitles, the title of the film. On some addons you see the movie cover.
At icefims you see the cover and at 1channel you see not. is there any setup for this.
find quote
jingai Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,069
Joined: Mar 2010
Reputation: 12
Post: #15
(2013-01-31 16:35)Thakoer Wrote:  If i am playing a movie and and seek bar you see the option subtitles, the title of the film. On some addons you see the movie cover.
At icefims you see the cover and at 1channel you see not. is there any setup for this.

This is up the addon to provide. Some do, some don't, as you've noticed.
find quote
Post Reply