[RELEASE] - Thumbnails Cleaner v1.1.1

  Thread Rating:
  • 2 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Bukes Offline
Junior Member
Posts: 6
Joined: Aug 2013
Reputation: 0
Location: Moncton, NB, Canada
Post: #151
Hello,

I just installed your script v1.1.1. When I run the add on, the settings open. I select the options I want, then click ok.

The settings screen pops up endlessly, no matter if I hit OK, Cancel, Defaults... Escape button... So I am forced to alt-f4

That being said, if I right click on the add on and enter the settings that way. All works fine, but as soon as I want to run it, the above happens.

I am running on XBMC 12.3 for Windows.

Is this a new problem? Your help is greatly appreciated.
find quote
m4x1m Offline
Senior Member
Posts: 288
Joined: Mar 2011
Reputation: 22
Location: Italy
Post: #152
(2014-04-04 14:27)Bukes Wrote:  Hello,

I just installed your script v1.1.1. When I run the add on, the settings open. I select the options I want, then click ok.

The settings screen pops up endlessly, no matter if I hit OK, Cancel, Defaults... Escape button... So I am forced to alt-f4

That being said, if I right click on the add on and enter the settings that way. All works fine, but as soon as I want to run it, the above happens.

I am running on XBMC 12.3 for Windows.

Is this a new problem? Your help is greatly appreciated.

Thanks for notice. I'll test this behaviour and eventually I'll do a fix.

LG M227WD - ASUS S1-AT5NM10E - LOGITECH HARMONY 300i - MINI KEYBOARD USB
Running Ubuntu Precise 12.04.04 - FRODO 12.03 - Transparency!
Movies: 996 - TV Show: 98 - Albums: 1161

My Script: Rating Update - Thumbnails Cleaner
find quote
m4x1m Offline
Senior Member
Posts: 288
Joined: Mar 2011
Reputation: 22
Location: Italy
Post: #153
(2014-04-04 14:27)Bukes Wrote:  Hello,

I just installed your script v1.1.1. When I run the add on, the settings open. I select the options I want, then click ok.

The settings screen pops up endlessly, no matter if I hit OK, Cancel, Defaults... Escape button... So I am forced to alt-f4

That being said, if I right click on the add on and enter the settings that way. All works fine, but as soon as I want to run it, the above happens.

I am running on XBMC 12.3 for Windows.

Is this a new problem? Your help is greatly appreciated.

Seems to be OK. Have you chosen a destination folder? If you not choose the folder, the script continue to ask you to configure.

LG M227WD - ASUS S1-AT5NM10E - LOGITECH HARMONY 300i - MINI KEYBOARD USB
Running Ubuntu Precise 12.04.04 - FRODO 12.03 - Transparency!
Movies: 996 - TV Show: 98 - Albums: 1161

My Script: Rating Update - Thumbnails Cleaner
find quote
ktpires Offline
Junior Member
Posts: 11
Joined: May 2013
Reputation: 0
Post: #154
When I run the addon, I lost focus in exception screen and I can not continue. Doesnt work cancel, continue or else
find quote
m4x1m Offline
Senior Member
Posts: 288
Joined: Mar 2011
Reputation: 22
Location: Italy
Post: #155
(2014-04-13 10:11)ktpires Wrote:  When I run the addon, I lost focus in exception screen and I can not continue. Doesnt work cancel, continue or else

Strange, I tested right now and all buttons focus are OK! Post a debug log, please!

LG M227WD - ASUS S1-AT5NM10E - LOGITECH HARMONY 300i - MINI KEYBOARD USB
Running Ubuntu Precise 12.04.04 - FRODO 12.03 - Transparency!
Movies: 996 - TV Show: 98 - Albums: 1161

My Script: Rating Update - Thumbnails Cleaner
find quote
texasfrank Offline
Junior Member
Posts: 20
Joined: Mar 2011
Reputation: 0
Location: Bremen, Germany
Post: #156
Hi Max,
thanks for putting this script together, it's exactly what I've been looking for.
I'm not sure if I'm using it correctly, though.
I'm on an Apple TV 2, latest Gotham nightly, Thumbnails Cleaner 1.1.1.
The script runs through to the end, but doesnt delete anything. Thumbnails folder stays the same size.
I get both the "Before" and "After"-Lines filled nicely, with a huge difference only in the "Files" field. Size and Textures are identical.
What does that mean? I have no unused Thumbs to delete? I find that hard to believe on a 1,8 GB Thumbs folder, which has been copied over for generations.
I get this log output in the end:
08:31:27 T:167247872 NOTICE: [Thumbnails Cleaner] - Deleting 0 remained textures from the database
08:31:27 T:167247872 ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) :
-->Python callback/script returned the following error<--
- NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
Error Type: <type 'exceptions.IOError'>
Error Contents: (2, 'No such file or directory', '/var/mobile/Library/Preferences/XBMC/userdata/Thumbnails/0/0000add2.tbn')
Traceback (most recent call last):
File "/var/mobile/Library/Preferences/XBMC/addons/script.thumbnailscleaner/resources/lib/tcMainGui.py", line 87, in onClick
if controlId == self.idClean: Cleaner( self ).doClean(False)
File "/var/mobile/Library/Preferences/XBMC/addons/script.thumbnailscleaner/resources/lib/tcMain.py", line 724, in doClean
self.finalizeClean( doSimulate )
File "/var/mobile/Library/Preferences/XBMC/addons/script.thumbnailscleaner/resources/lib/tcMain.py", line 762, in finalizeClean
shutil.move( files, self.destinationFolder )
File "/Users/Shared/jenkins/workspace/XBMC-IOS-ATV2/tools/depends/xbmc-depends/iphoneos4.2_armv7-target/lib/python2.6/shutil.py", line 264, in move
File "/Users/Shared/jenkins/workspace/XBMC-IOS-ATV2/tools/depends/xbmc-depends/iphoneos4.2_armv7-target/lib/python2.6/shutil.py", line 99, in copy2
File "/Users/Shared/jenkins/workspace/XBMC-IOS-ATV2/tools/depends/xbmc-depends/iphoneos4.2_armv7-target/lib/python2.6/shutil.py", line 52, in copyfile
IOError: (2, 'No such file or directory', '/var/mobile/Library/Preferences/XBMC/userdata/Thumbnails/0/0000add2.tbn')
-->End of Python script error report<--

Any help will be greatly appreciated. I totally need to slim down my Thumbnails folder...
Thanks,
Frank
find quote
Raytestrak Offline
Donor
Posts: 300
Joined: Sep 2011
Reputation: 2
Post: #157
(2014-04-13 14:53)m4x1m Wrote:  
(2014-04-13 10:11)ktpires Wrote:  When I run the addon, I lost focus in exception screen and I can not continue. Doesnt work cancel, continue or else

Strange, I tested right now and all buttons focus are OK! Post a debug log, please!

It happens to me when the folder cannot be found or resolved. I had it pointed to special://skin/_cleanup (because xbmc is a black hole when it comes to pictures that are NOT in the skin folder) but it wouldn't work. Putting the full path in the config made it work fine.

OpenElec on an Intel NUC (DC3217IYE). Onkyo NR-717. Canton Movie CD-1000. LG 42LM760S

If it ain't broke: break it, fix it, repeat
find quote
Post Reply