Windows - myXBMC HTML Creator [Re-Work in Progress]

  Thread Rating:
  • 7 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
thingfish Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Apr 2014
Reputation: 0
Post: #586
Heyah Dead6 - great work. I'm looking forward to your new version of this wonderful stuff.
Two things:
1. The Plot screen (box) should be a complete different one. The type-size is much to small.
For Example, the default-webinterface of Frodo looks like genius: an eyecatcher-fanart (Poster) and big enough type to read the plot comfortable.
2. Vertical-scrolling should have been avoid (I guess)
Great work - thank you so much - Donation will follow, soon!
find quote
DeadSix27 Offline
Senior Member
Posts: 280
Joined: Feb 2013
Reputation: 8
Location: Germany, Hamburg
Post: #587
(2014-05-30 04:17)Shalun Wrote:  Dead6 it looks great.

I was a bit piqued with version 7 due to the poster being on the right. I kept thinking the poster then related text should follow. Personal preference, really.

So, how do I get it to beta test?

Smile

I will contact you via PM tomorrow, or so. Then you can try it out.

(2014-05-30 17:22)thingfish Wrote:  Heyah Dead6 - great work. I'm looking forward to your new version of this wonderful stuff.
Two things:
1. The Plot screen (box) should be a complete different one. The type-size is much to small.
For Example, the default-webinterface of Frodo looks like genius: an eyecatcher-fanart (Poster) and big enough type to read the plot comfortable.
2. Vertical-scrolling should have been avoid (I guess)
Great work - thank you so much - Donation will follow, soon!

Maybe a in-page popup on click of a info button or so, with the fanart as background, big poster @left, plot centered in big readable text and details small below?

I also want to keep it simple, back in 7, i had a tv-details page, guess ill do something like that for movies as well, newtly themed. with more focus on plot.
But my first step in this re-work, was to solve those annoying poster issues you all had. I changed the whole way it works now, maybe this will be more trustworthy, we`ll see, but i`ll need some testers.
So whoever can, just pm me your skype or so, i also have an irc server @ irc.dead6.eu (if i dont reply there, im afk or sleeping or so)

My Website myXBMC HTML Generator 7.*
NAS: 3* 2TB 7200RPM HDD | Main System: Windows 8 Pro x64 | AMD Phenom x6 (6 Cores) 4,0GHz | 16GB DDR3 RAM | 1* 128GB SSD,1*1TB | 2* AMD ReadonHD 7970
XBMC HomeServer: Intel Core i3-2350M CPU (2 Cores) 2.30GHz | 8GB DDR3 RAM | 2*500GB HDD
(This post was last modified: 2014-05-31 06:20 by DeadSix27.)
find quote
Shalun Offline
Junior Member
Posts: 20
Joined: Aug 2011
Reputation: 0
Location: USA
Post: #588
(2014-05-31 06:15)DeadSix27 Wrote:  I will contact you via PM tomorrow, or so. Then you can try it out.

Awesome! I will check back for the PM.
find quote
billymagoo Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Nov 2012
Reputation: 0
Post: #589
Firstly, Thanks for the great program, i've only just stumbled upon it and it's great.

I have two questions if I may? Neither are particularly important, but more of a niggle to me as I can;t get them to work!

1) It finds all my TV / Movies and creates the HTML output fine but the TV shows have no posters or fanart. The movie side is fine. It does find / create episode thumbs for the TV shows just not the actual posters or fan art. Nor does it attempt to download them.

2) I can't get any Movies or TV to show trailer options. I've cleared cache, removed files, deleted the config and restarted but it just doesn't mention anywhere or show the trailers. What am i missing please? Ive tried it set to daily motion and youtube.
(This has been resolved OK for me, if I rescan or change any image quality etc the trailer link is gone, It is however present and working after the very first scan. If i make any subsequent changes, they are gone, I have to uninstall the program and do a fresh scan to get the trailers back)

I use MYSQL db, have copied over the texture file and thumbs folder and all information is on the same PC.
(This post was last modified: 2014-06-03 21:02 by billymagoo.)
find quote
DeadSix27 Offline
Senior Member
Posts: 280
Joined: Feb 2013
Reputation: 8
Location: Germany, Hamburg
Post: #590
(2014-06-03 16:13)billymagoo Wrote:  Firstly, Thanks for the great program, i've only just stumbled upon it and it's great.

I have two questions if I may? Neither are particularly important, but more of a niggle to me as I can;t get them to work!

1) It finds all my TV / Movies and creates the HTML output fine but the TV shows have no posters or fanart. The movie side is fine. It does find / create episode thumbs for the TV shows just not the actual posters or fan art. Nor does it attempt to download them.

2) I can't get any Movies or TV to show trailer options. I've cleared cache, removed files, deleted the config and restarted but it just doesn't mention anywhere or show the trailers. What am i missing please? Ive tried it set to daily motion and youtube.
(This has been resolved OK for me, if I rescan or change any image quality etc the trailer link is gone, It is however present and working after the very first scan. If i make any subsequent changes, they are gone, I have to uninstall the program and do a fresh scan to get the trailers back)

I use MYSQL db, have copied over the texture file and thumbs folder and all information is on the same PC.
Sorry, since 7 i stalled dev. on that, i'm currently working on a re-make, but that has no mysql yet.

My Website myXBMC HTML Generator 7.*
NAS: 3* 2TB 7200RPM HDD | Main System: Windows 8 Pro x64 | AMD Phenom x6 (6 Cores) 4,0GHz | 16GB DDR3 RAM | 1* 128GB SSD,1*1TB | 2* AMD ReadonHD 7970
XBMC HomeServer: Intel Core i3-2350M CPU (2 Cores) 2.30GHz | 8GB DDR3 RAM | 2*500GB HDD
find quote
fritsy Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Jul 2014
Reputation: 0
Post: #591
Excellent software except video trailers get mixed up.
Tried that as i removed all youtube videos as it works the first time and after that, even after clearing database, still messes up, however a complete uninstall and install returns the trailers back to normal?
(This post was last modified: 2014-07-26 17:35 by fritsy.)
find quote
mOjOcl Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Dec 2012
Reputation: 0
Post: #592
Are there problems with MyVideos78.db ?
Programm only support 75 and 76, or?
find quote
DeadSix27 Offline
Senior Member
Posts: 280
Joined: Feb 2013
Reputation: 8
Location: Germany, Hamburg
Post: #593
(2014-08-08 12:15)mOjOcl Wrote:  Are there problems with MyVideos78.db ?
Programm only support 75 and 76, or?

Try it out. (The main things used of the .DB never really changed since I started) I'm rather busy with career + life currently, so unfortunately can't find much time for this.

My Website myXBMC HTML Generator 7.*
NAS: 3* 2TB 7200RPM HDD | Main System: Windows 8 Pro x64 | AMD Phenom x6 (6 Cores) 4,0GHz | 16GB DDR3 RAM | 1* 128GB SSD,1*1TB | 2* AMD ReadonHD 7970
XBMC HomeServer: Intel Core i3-2350M CPU (2 Cores) 2.30GHz | 8GB DDR3 RAM | 2*500GB HDD
(This post was last modified: 2014-08-12 06:43 by DeadSix27.)
find quote
Post Reply