librtmp - Help Thread

  Thread Rating:
  • 5 Votes - 4.2 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
jahruze23 Offline
Junior Member
Posts: 30
Joined: Feb 2012
Reputation: 0
Post: #16
this is my logs here... http://xbmclogs.com/show.php?id=11813

i have a windows 7 ultimate 32bit
and im using frodo 12.0

ooo ok.........Smile
(This post was last modified: 2013-04-14 03:47 by jahruze23.)
find quote
RedPenguin Online
Fan
Posts: 389
Joined: Jan 2012
Reputation: 17
Post: #17
I found out after looking at both my log and your log, it's a bug in SportsDevil where it's using the wrong server for ilive.to.

It's trying live.ilive.to vs live2.ilive.to.

I will mention this to the SportsDevil folks.

My librtmp & rtmpdump files for Android-ARM (APKs also), ATV1, iOS (Apple TV 2, iPhone, iPod Touch, & iPad), Linux (32bit & 64bit), MacOS x86 (32bit & 64bit), RasPi, & Windows
http://www.mediafire.com/?x4cvp5hl4m9xr

My technological website:

http://thethreetechamigos.net
find quote
jahruze23 Offline
Junior Member
Posts: 30
Joined: Feb 2012
Reputation: 0
Post: #18
thank you.. cause it does the same thing for superusvoxtv or most in custom modules...Smile but thanks for your response Smile
find quote
RedPenguin Online
Fan
Posts: 389
Joined: Jan 2012
Reputation: 17
Post: #19
al101 has a fix for ilive.to as stated here

http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid...pid1299576

My librtmp & rtmpdump files for Android-ARM (APKs also), ATV1, iOS (Apple TV 2, iPhone, iPod Touch, & iPad), Linux (32bit & 64bit), MacOS x86 (32bit & 64bit), RasPi, & Windows
http://www.mediafire.com/?x4cvp5hl4m9xr

My technological website:

http://thethreetechamigos.net
find quote
jahruze23 Offline
Junior Member
Posts: 30
Joined: Feb 2012
Reputation: 0
Post: #20
that doesnt work either Sad
find quote
RedPenguin Online
Fan
Posts: 389
Joined: Jan 2012
Reputation: 17
Post: #21
(2013-04-14 04:16)jahruze23 Wrote:  that doesnt work either Sad

You can just try using my list in LiveStreams to watch many of the ilive.to channels already.

My librtmp & rtmpdump files for Android-ARM (APKs also), ATV1, iOS (Apple TV 2, iPhone, iPod Touch, & iPad), Linux (32bit & 64bit), MacOS x86 (32bit & 64bit), RasPi, & Windows
http://www.mediafire.com/?x4cvp5hl4m9xr

My technological website:

http://thethreetechamigos.net
find quote
RedPenguin Online
Fan
Posts: 389
Joined: Jan 2012
Reputation: 17
Post: #22
Reorganized the Mediafire folder a tad by removing long folder names so it's a lot easier to read even for desktop users but hopefully a lot better for mobile users.

My librtmp & rtmpdump files for Android-ARM (APKs also), ATV1, iOS (Apple TV 2, iPhone, iPod Touch, & iPad), Linux (32bit & 64bit), MacOS x86 (32bit & 64bit), RasPi, & Windows
http://www.mediafire.com/?x4cvp5hl4m9xr

My technological website:

http://thethreetechamigos.net
(This post was last modified: 2013-04-15 06:25 by RedPenguin.)
find quote
Laser78 Offline
Junior Member
Posts: 38
Joined: May 2009
Reputation: 1
Post: #23
Hi Redpenguin,

you could make a new one updated .APK with the library but with a stable version of XBMC?

such as 12 or 12.1?

Is that with that 13 Gotham Alpha 2 emissions have noticed that online take much and put in pause mode.

[Image: bbb.png]
find quote
RedPenguin Online
Fan
Posts: 389
Joined: Jan 2012
Reputation: 17
Post: #24
np, that was actually on my to-do list as I figured not everybody would be comfortable running experimental code.

Even though in a way my APKs are experimental LoL.

EDIT: APK uploaded and should work fine Smile. Not sure what happens if you try to install it over 13.0 Alpha 2 though. Never tested but not having an Android product myself hard to test, I started making them for my buddy's Android.

My librtmp & rtmpdump files for Android-ARM (APKs also), ATV1, iOS (Apple TV 2, iPhone, iPod Touch, & iPad), Linux (32bit & 64bit), MacOS x86 (32bit & 64bit), RasPi, & Windows
http://www.mediafire.com/?x4cvp5hl4m9xr

My technological website:

http://thethreetechamigos.net
(This post was last modified: 2013-04-15 12:09 by RedPenguin.)
find quote
crusader88 Offline
Fan
Posts: 353
Joined: Apr 2013
Reputation: 93
Post: #25
Hey RedPenguin

Any idea about a Librtmp for the atv1. Every single time i would find one it and try it, it would cause a an error 13 in xbmc.

If I helped you please add to my reputation a positive note

School has started, This Means Lots Of Homework[/color]


No Sharing XML's Anymore Per Forum Rules
(This post was last modified: 2013-04-15 15:30 by crusader88.)
find quote
Laser78 Offline
Junior Member
Posts: 38
Joined: May 2009
Reputation: 1
Post: #26
(2013-04-15 11:54)RedPenguin Wrote:  np, that was actually on my to-do list as I figured not everybody would be comfortable running experimental code.

Even though in a way my APKs are experimental LoL.

EDIT: APK uploaded and should work fine Smile. Not sure what happens if you try to install it over 13.0 Alpha 2 though. Never tested but not having an Android product myself hard to test, I started making them for my buddy's Android.

Thanks RedPenguinBlush

I test now

[Image: bbb.png]
find quote
RedPenguin Online
Fan
Posts: 389
Joined: Jan 2012
Reputation: 17
Post: #27
(2013-04-15 15:30)crusader88 Wrote:  Hey RedPenguin

Any idea about a Librtmp for the atv1. Every single time i would find one it and try it, it would cause a an error 13 in xbmc.

Are you using the one for RasPi while running Linux? Another user said the iOS one will not work on default ATV1 install.

My librtmp & rtmpdump files for Android-ARM (APKs also), ATV1, iOS (Apple TV 2, iPhone, iPod Touch, & iPad), Linux (32bit & 64bit), MacOS x86 (32bit & 64bit), RasPi, & Windows
http://www.mediafire.com/?x4cvp5hl4m9xr

My technological website:

http://thethreetechamigos.net
find quote
crusader88 Offline
Fan
Posts: 353
Joined: Apr 2013
Reputation: 93
Post: #28
(2013-04-15 22:27)RedPenguin Wrote:  
(2013-04-15 15:30)crusader88 Wrote:  Hey RedPenguin

Any idea about a Librtmp for the atv1. Every single time i would find one it and try it, it would cause a an error 13 in xbmc.

Are you using the one for RasPi while running Linux? Another user said the iOS one will not work on default ATV1 install.

I am running an apple tv with crystalbuntu. Its linux, i have never tried running an librtmp on that, but i have on a stock ios 3.0.2 atv1 and they never work. I never tried the one for linux on an atv1. The files wont match as i believe the linux one runs on .so and the normail on is .dll i think.

If I helped you please add to my reputation a positive note

School has started, This Means Lots Of Homework[/color]


No Sharing XML's Anymore Per Forum Rules
(This post was last modified: 2013-04-15 22:46 by crusader88.)
find quote
RedPenguin Online
Fan
Posts: 389
Joined: Jan 2012
Reputation: 17
Post: #29
(2013-04-15 22:45)crusader88 Wrote:  
(2013-04-15 22:27)RedPenguin Wrote:  
(2013-04-15 15:30)crusader88 Wrote:  Hey RedPenguin

Any idea about a Librtmp for the atv1. Every single time i would find one it and try it, it would cause a an error 13 in xbmc.

Are you using the one for RasPi while running Linux? Another user said the iOS one will not work on default ATV1 install.

I am running an apple tv with crystalbuntu. Its linux, i have never tried running an librtmp on that, but i have on a stock ios 3.0.2 atv1 and they never work. I never tried the one for linux on an atv1. The files wont match as i believe the linux one runs on .so and the normail on is .dll i think.

Yes you do need .so for Linux, which is why I said try the RasPi version from my MediaFire, as I have had one other ATV1 user claim it definitely works on Linux with the ATV1, because it's simply compiled for Linux ARM which both the RasPi and ATV1 are.

My librtmp & rtmpdump files for Android-ARM (APKs also), ATV1, iOS (Apple TV 2, iPhone, iPod Touch, & iPad), Linux (32bit & 64bit), MacOS x86 (32bit & 64bit), RasPi, & Windows
http://www.mediafire.com/?x4cvp5hl4m9xr

My technological website:

http://thethreetechamigos.net
find quote
crusader88 Offline
Fan
Posts: 353
Joined: Apr 2013
Reputation: 93
Post: #30
(2013-04-15 23:33)RedPenguin Wrote:  
(2013-04-15 22:45)crusader88 Wrote:  
(2013-04-15 22:27)RedPenguin Wrote:  Are you using the one for RasPi while running Linux? Another user said the iOS one will not work on default ATV1 install.

I am running an apple tv with crystalbuntu. Its linux, i have never tried running an librtmp on that, but i have on a stock ios 3.0.2 atv1 and they never work. I never tried the one for linux on an atv1. The files wont match as i believe the linux one runs on .so and the normail on is .dll i think.

Yes you do need .so for Linux, which is why I said try the RasPi version from my MediaFire, as I have had one other ATV1 user claim it definitely works on Linux with the ATV1, because it's simply compiled for Linux ARM which both the RasPi and ATV1 are.

Ok i will try it and tell you what happens.

If I helped you please add to my reputation a positive note

School has started, This Means Lots Of Homework[/color]


No Sharing XML's Anymore Per Forum Rules
find quote
Post Reply