Release - Songza Music Plugin

  Thread Rating:
  • 2 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
avens19 Offline
Member
Posts: 65
Joined: Jan 2013
Reputation: 1
Post: #76
(2014-05-06 23:29)zebrom Wrote:  Thanks it installed this time. but I'm having problems with the login. I have my username and password correct however my favorites and recently played folders don't show anything. I think the problem is it doesn't seem to make an attempt to log in. I put the settings in and nothing happens

I've seen that behavior before however I can't reproduce it. I just tried on a brand new install and it worked fine. I'm not sure how to help. You could try posting a debug log though I'm not sure if there would be anything in there.

Sorry
find quote
zebrom Offline
Junior Member
Posts: 11
Joined: Mar 2014
Reputation: 0
Post: #77
I haven't done a clean install since beta1, I've upgraded my xbmc(windows7): gothambeta1>beta2>beta3>RC>gotham13.0
I also created the songza account a couple of days ago (I used to have one connected to facebook) so maybe theres a difference between new accounts and the ones created before they redid their site.
I'm just taking some shots in the dark here I don't know if this stuff matters at all.
I looked through my log and didn't see anything that stood out (although I don't code at all so who knows)

Thanks for the help either way.
(This post was last modified: 2014-05-08 08:21 by zebrom.)
find quote
avens19 Offline
Member
Posts: 65
Joined: Jan 2013
Reputation: 1
Post: #78
(2014-05-08 08:08)zebrom Wrote:  I haven't done a clean install since beta1, I've upgraded my xbmc(windows7): gothambeta1>beta2>beta3>RC>gotham13.0
I also created the songza account a couple of days ago (I used to have one connected to facebook) so maybe theres a difference between new accounts and the ones created before they redid their site.
I'm just taking some shots in the dark here I don't know if this stuff matters at all.
I looked through my log and didn't see anything that stood out (although I don't code at all so who knows)

Thanks for the help either way.

OK, I think I figured out the steps to fix this.
1. Find your XBMC folder, it should be under {Username}/AppData*/Roaming/XBMC
* - hidden folder
2. Go into the cache folder and delete all the contents
3. Go into the userdata folder and then the addon-data folder and delete the plugin.audio.songza folder
4. Open XBMC
5. Go to Music addons
6. BEFORE opening the Songza addon, enter your user info on the settings page (Open context menu with 'c' and go to Addon Settings)
7. Open Songza addon
find quote
zebrom Offline
Junior Member
Posts: 11
Joined: Mar 2014
Reputation: 0
Post: #79
(2014-05-08 18:07)avens19 Wrote:  
(2014-05-08 08:08)zebrom Wrote:  I haven't done a clean install since beta1, I've upgraded my xbmc(windows7): gothambeta1>beta2>beta3>RC>gotham13.0
I also created the songza account a couple of days ago (I used to have one connected to facebook) so maybe theres a difference between new accounts and the ones created before they redid their site.
I'm just taking some shots in the dark here I don't know if this stuff matters at all.
I looked through my log and didn't see anything that stood out (although I don't code at all so who knows)

Thanks for the help either way.

OK, I think I figured out the steps to fix this.
1. Find your XBMC folder, it should be under {Username}/AppData*/Roaming/XBMC
* - hidden folder
2. Go into the cache folder and delete all the contents
3. Go into the userdata folder and then the addon-data folder and delete the plugin.audio.songza folder
4. Open XBMC
5. Go to Music addons
6. BEFORE opening the Songza addon, enter your user info on the settings page (Open context menu with 'c' and go to Addon Settings)
7. Open Songza addon

I thought about this as well and it didn't work, I did everything you mentioned except I didn't try step 2, so I'll go back and do that. thanks
find quote
atroposfate Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Feb 2013
Reputation: 0
Post: #80
I just gotta say amazing work! Love to be able to access through xbmc now. Worked perfectly
find quote
Anon1840 Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: May 2014
Reputation: 0
Post: #81
Thank you guys it works great. Is there any way to make the plug-in automatically update when a new update comes out?
find quote
avens19 Offline
Member
Posts: 65
Joined: Jan 2013
Reputation: 1
Post: #82
(2014-05-26 21:16)Anon1840 Wrote:  Thank you guys it works great. Is there any way to make the plug-in automatically update when a new update comes out?

Hey guys, I made a repository for this plugin. This way any updates will be auto downloaded.

Repo: goo.gl/68JXIf
(This post was last modified: 2014-05-27 05:58 by avens19.)
find quote
virtualadam Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Jul 2014
Reputation: 0
Post: #83
Hi, This plugin is fantastic!

Although is there ANY way to make this plugin accessible through an XBMC web interface? I installed the XWMM web interface but don't see it? Other options?

Thanks!
find quote
avens19 Offline
Member
Posts: 65
Joined: Jan 2013
Reputation: 1
Post: #84
I don't think XBMC supports forwarding plugins through the WebUI. However, once you choose a playlist, you should be able to skips songs and play/pause
find quote
Post Reply