[FORK] "PseudoTV Live" w/ LiveTV, InternetTV and added Strm Support

  Thread Rating:
  • 18 Votes - 4.17 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
bry- Offline
Donor
Posts: 999
Joined: Jan 2011
Reputation: 10
Post: #5716
(Yesterday 22:20)darkdantae Wrote:  
(Yesterday 18:00)bry- Wrote:  
(Yesterday 17:45)darkdantae Wrote:  A few questions, mostly towards hdhomerun users:

- Does this pick the tuner automatically? and do you add it to your xx_8_2 value the same way ( I tried and it didn't work, perhaps I need to update my hdhomerun)?
http://IP.ADDRESS.OF.HDHOMERUN:5004/auto/vChannel#

- What is the preferred method for using nextpvr -> pvr://xxxxx (I don't know what would go there), or http://IP.ADDRESS.OF.NEXTPVR.SERVER:8866/live?channel=### ?

- I validate an strm is going to correct tuner by mounting the output directory of HDHomerun Stream Builder, and checking that there, however when I use the same strm's in settings2.xml it doesn't choose the same tuner. The only hint I have is that this tuner does not show up when I go to mount a new file, I browse hdrhomerun and it only shows 2 tuners, not the 3rd. (I can grab logs, once Simpsons marathon is over, if this might be a bug)

- I think I understand the server side of video sharing, (just configure the IP and port of the client) but how am I configuring or what do I use on the client side to receive that stream the server created? (Sorry if this is obvious, but I didn't get it it from post 2 or 5039)

Few questions you want to ask yourself. Do you want to strictly view livetv or record? Which HD Homerun are you using? Are you on the latest firmware? How many devices will be accessing the hdhomerun? Report back and I can help

Bry- makes sense on the nextpvr part, but can you confirm for me on the http://IP.ADDRESS.OF.HDHOMERUN:5004/auto/vChannel# part? Do you just that in your settings2.xml under the ***_8_2 part? and does it auto give you the next available tuner?

Can anyone else confirm how to setup Video sharing on the client side? Same for NextPVR users, is the proper use to put in http://IP.ADDRESS.OF.NEXTPVR.SERVER:8866/live?channel=### ?

This is pretty awesome add-on, and I have everything working except over-running my tuner's and the video sharing.

Part 1 requires the latest fw that supports dlna streaming. You have to put that path into a txt file and rename it to chan #.strm. Then open the file within xbmc manually to test and confirm that it works before even trying it in ptvl. I'm going to go ahead and guess that nextpvr will not automatically switch to the next available tuner because I doubt that it is using the upnp stream.

I don't share my PTVLive. Each computer is configured independently of the other since I use upnp source and it will pick the next available tuner automatically.

[Image: gn.php?u=bry-&fs=10&l=180&t=...;q=_L+-+_T]
(This post was last modified: Yesterday 22:48 by bry-.)
find quote
Justin9 Offline
Junior Member
Posts: 5
Joined: Jan 2014
Reputation: 0
Post: #5717
(Yesterday 05:43)redhalo Wrote:  
(Yesterday 04:19)Justin9 Wrote:  Has anyone tried to create a music video channel with VEVO branded videos that you have downloaded from Youtube? I can not make a channel with any videos that were VEVO that are downloaded onto my NAS... they play just fine in the videos tab but PTV will not create a channel... either by directory or by me making a playlist...

I believe you have to make a directory channel pointing to the directory the videos are in.

I have tried that and does not work... only for my VEVO videos, all the rest work just fine, whether the media is scrapped or not...
find quote
Lunatixz Offline
Posting Freak
Posts: 2,519
Joined: May 2011
Reputation: 44
Location: New York
Post: #5718
Playon code is almost finished... going to need some testing when complete...

[Image: m86j8t6]
[Image: nm9wgdf]
[PseudoTV Live][Donate?][+1 Rep Me!][+5 ★ Thread!]
find quote
bry- Offline
Donor
Posts: 999
Joined: Jan 2011
Reputation: 10
Post: #5719
(Today 00:05)Lunatixz Wrote:  Playon code is almost finished... going to need some testing when complete...

I'm in.
Just put latest dev very on my test machine.

[Image: gn.php?u=bry-&fs=10&l=180&t=...;q=_L+-+_T]
(This post was last modified: Today 01:10 by bry-.)
find quote
tromy Offline
Senior Member
Posts: 151
Joined: Dec 2012
Reputation: 0
Location: Athens,Greece
Post: #5720
After upgrading to latest stable version 0.4.8 PLTV seems to ignore my custom playlists channels.If I start with "force reset", playlist channels seems to update but never appear in the epg.Then if i exit and start again i get a freeze(have to force channels reset again in order PLTV to work but with no playlists again)

Log: https://www.dropbox.com/s/hsd3iuecnrywhr...d.log?dl=0

Thanks
find quote
bigpanda Offline
Junior Member
Posts: 5
Joined: Aug 2014
Reputation: 0
Post: #5721
Hi,
Changes made..

<setting id="Channel_20_type" value="15" />
<setting id="Channel_20_time" value="888" />
<setting id="Channel_20_1" value="plugin://plugin.program.super.favourites/BlazeTamer" />
<setting id="Channel_20_2" value="" />
<setting id="Channel_20_3" value="Create New Super Folder,Explore Kodi favourites,iSearch,Search,LiveStreams,Movies,Episodes,PseudoTV_Live,PseudoTV_Mor​e,PseudoTV_Music,PseudoTV_Sport,TVPlayer" />
<setting id="Channel_20_4" value="0" />
<setting id="Channel_20_rulecount" value="1" />
<setting id="Channel_20_rule_1_id" value="1" />
<setting id="Channel_20_rule_1_opt_1" value="BlazeTamer" />
<setting id="Channel_20_changed" value="True" />

xbmc stuck on loading.......

Here is a link to the log..https://www.dropbox.com/s/r8e5ho0jo0spxku/xbmc.log?dl=0

there is no settings2.xml it has been renamed setting2.bak
find quote
Lunatixz Offline
Posting Freak
Posts: 2,519
Joined: May 2011
Reputation: 44
Location: New York
Post: #5722
Master git updated to v.0.4.8 Stable, Users should be prompted to auto update.

[Image: m86j8t6]
[Image: nm9wgdf]
[PseudoTV Live][Donate?][+1 Rep Me!][+5 ★ Thread!]
find quote
Lunatixz Offline
Posting Freak
Posts: 2,519
Joined: May 2011
Reputation: 44
Location: New York
Post: #5723
(Today 01:14)tromy Wrote:  After upgrading to latest stable version 0.4.8 PLTV seems to ignore my custom playlists channels.If I start with "force reset", playlist channels seems to update but never appear in the epg.Then if i exit and start again i get a freeze(have to force channels reset again in order PLTV to work but with no playlists again)

Log: https://www.dropbox.com/s/hsd3iuecnrywhr...d.log?dl=0

Thanks

No changes were made, surprised you did have this problem while running development branch.

Personally my custom playlist channels are working.

[Image: m86j8t6]
[Image: nm9wgdf]
[PseudoTV Live][Donate?][+1 Rep Me!][+5 ★ Thread!]
find quote
bry- Offline
Donor
Posts: 999
Joined: Jan 2011
Reputation: 10
Post: #5724
(Today 02:10)Lunatixz Wrote:  Master git updated to v.0.4.8 Stable, Users should be prompted to auto update.

starts muted, stays muted until i hit the + key

http://www.xbmclogs.com/show.php?id=278234

[Image: gn.php?u=bry-&fs=10&l=180&t=...;q=_L+-+_T]
find quote
jctennis Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Feb 2013
Reputation: 0
Post: #5725
(Today 03:19)bry- Wrote:  
(Today 02:10)Lunatixz Wrote:  Master git updated to v.0.4.8 Stable, Users should be prompted to auto update.

starts muted, stays muted until i hit the + key

http://www.xbmclogs.com/show.php?id=278234
I can confirm that this happens on the latest build in the development branch as well.
find quote
ARYEZ Offline
Senior Member
Posts: 183
Joined: Oct 2012
Reputation: 0
Post: #5726
(Today 03:21)jctennis Wrote:  
(Today 03:19)bry- Wrote:  
(Today 02:10)Lunatixz Wrote:  Master git updated to v.0.4.8 Stable, Users should be prompted to auto update.

starts muted, stays muted until i hit the + key

http://www.xbmclogs.com/show.php?id=278234
I can confirm that this happens on the latest build in the development branch as well.



Yep...just updated and can confirm what others are saying, it starts muted until you hit the volume up, but then it works as normal.

Also my custom playlist channels are working fine on the new build.

On the awesome new improvement side though, I just noticed that YouTube interleaved channels (that I use as bumpers) now display generic artwork which is great. Previously they didn't display anything so this is a huge improvement to the look of the EPG.
(This post was last modified: Today 03:32 by ARYEZ.)
find quote
Lunatixz Offline
Posting Freak
Posts: 2,519
Joined: May 2011
Reputation: 44
Location: New York
Post: #5727
(Today 03:19)bry- Wrote:  
(Today 02:10)Lunatixz Wrote:  Master git updated to v.0.4.8 Stable, Users should be prompted to auto update.

starts muted, stays muted until i hit the + key

http://www.xbmclogs.com/show.php?id=278234

Yep. Something's wrong with muting... I'll figure it out.

[Image: m86j8t6]
[Image: nm9wgdf]
[PseudoTV Live][Donate?][+1 Rep Me!][+5 ★ Thread!]
find quote
Post Reply