internet access window id?

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
adrianc1982 Offline
Member
Posts: 89
Joined: Mar 2008
Reputation: 0
Post: #1
can someone please tell me whats the window id for this window(sorry for redundancy hehehe)

http://wiki.xbmc.org/index.php?title=Set...net_access

id or a name to call activatewindow would be nice, did a couple of google searches on the topic and didnt find the answer, thanks a lot.

P.S. theres a lot of new windows that are not described in the window id wiki like the "accesspoints" window.
find quote
sphere Offline
Team-XBMC Member
Posts: 1,177
Joined: Jul 2009
Reputation: 49
Location: Germany
Post: #2
(2013-07-30 19:51)adrianc1982 Wrote:  can someone please tell me whats the window id for this window(sorry for redundancy hehehe)

http://wiki.xbmc.org/index.php?title=Set...net_access

id or a name to call activatewindow would be nice, did a couple of google searches on the topic and didnt find the answer, thanks a lot.

P.S. theres a lot of new windows that are not described in the window id wiki like the "accesspoints" window.

Your screen shows a tab of the settings window. Settings window has name "WINDOW_SETTINGS_MENU" and ID "10004". Afaik you can't open that with a definied tab visible. You could try the Builtin:
Quote:ActivateWindowAndFocus(id1, id2,item1, id3,item2) Activate window with id1, first focus control id2 and then focus control id3. if either of the controls is a container, you can specify which item to focus (else, set it to 0).(Future Frodo addition)
- maybe you can focus a control by id of this tab. See here

My GitHub. My Add-ons:
[Image: IOoywq0.jpg]
find quote
adrianc1982 Offline
Member
Posts: 89
Joined: Mar 2008
Reputation: 0
Post: #3
yeah i was thinking about that, i should now look at the settings xml and see what is the id for this tab right?

It has to be done with a control focus...
find quote