[RELEASE] Aeon MQ 5

  Thread Rating:
  • 15 Votes - 4.53 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
cgebke Offline
Junior Member
Posts: 41
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Post: #2011
That did it! Thanks. For the record I am using windows 7 and XBMC 13.

For my next question, I would like to use the TV Shows "Background Image use collection Fanarts" for a video playlist. Is there anyway to do this. My thought was to use the multiple image background and map it to the correct location, but once again I don't know where that location is. Thanks again for the quick response on my previous question. Also, I am relatively new at this, how do I add reputation to someone?
find quote
clayboy Offline
Junior Member
Posts: 19
Joined: Aug 2011
Reputation: 0
Post: #2012
is the extended info script .50 for gotham working for anyone after the stable release of xbmc 13
find quote
devilshura Offline
Senior Member
Posts: 117
Joined: Dec 2010
Reputation: 9
Post: #2013
I get it from extendedinfo - https://github.com/azraelomega/script.extendedinfo (Modded for gotham) in thread: Aeon nox 4.1.9 (GOTHAM). that works for me with MQ5 6.02.
[Image: yRdStei.jpg]
find quote
Samu-rai Offline
Posting Freak
Posts: 1,447
Joined: Sep 2012
Reputation: 39
Post: #2014
(2014-05-08 04:52)cgebke Wrote:  That did it! Thanks. For the record I am using windows 7 and XBMC 13.

For my next question, I would like to use the TV Shows "Background Image use collection Fanarts" for a video playlist. Is there anyway to do this. My thought was to use the multiple image background and map it to the correct location, but once again I don't know where that location is. Thanks again for the quick response on my previous question. Also, I am relatively new at this, how do I add reputation to someone?

You can’t use the ‘collection’ feature with video playlist’s in MQ5.

If you want to use any folders created by artwork organizer though, I believe the default path is XBMC\userdata\addon_data\script.artworkdownloader.

My fanart.tv & themoviedb.org accounts.

[Image: all-thin-banner.jpg]
(This post was last modified: 2014-05-08 10:13 by Samu-rai.)
find quote
Yu Tendo Offline
Junior Member
Posts: 11
Joined: May 2013
Reputation: 0
Post: #2015
Hi

Currently, I'm using the multiplex view (in the movie section). However, it takes really long (I think ~3-4 seconds) that the extend info (movie description, ...) shows up - can I change this value or is my hardware not powerful enough? Thx Smile

Regards
Yu
find quote
Samu-rai Offline
Posting Freak
Posts: 1,447
Joined: Sep 2012
Reputation: 39
Post: #2016
Yes. You can customise this on the top menu in you mobie library.

Keep pressing up.

My fanart.tv & themoviedb.org accounts.

[Image: all-thin-banner.jpg]
find quote
foster1984 Offline
Junior Member
Posts: 12
Joined: May 2014
Reputation: 0
Post: #2017
Yesterday I updated to Gotham, and then noticed that the MQ5 skin was available, having previously been using Frodo with MQ4. However, when I try and install it from the official repo I get the "Dependencies not met" error.

After a bit of research I discovered that I needed to install the "manual installs" listed on page 1 first and then install the skin. So I set about doing this, all of which was going great until I tried to install the "Library Editor Script". This is now the only "Manual Install" that I have left.

I could not find it on the official repository, so I have downloaded the ZIP file and choose to "Install from ZIP", but nothing happens, the file does not install but I don't get any error message.

I downloaded the ZIP from the official source here: https://github.com/phil65/script.libraryeditor

What am I doing wrong? I really want to use the MQ5 skin.
(This post was last modified: 2014-05-08 12:14 by foster1984.)
find quote
Samu-rai Offline
Posting Freak
Posts: 1,447
Joined: Sep 2012
Reputation: 39
Post: #2018
Easiest thing to do is to manually download the MQ5 zip. Extract it, and place the folder in the add-ons folder.

My fanart.tv & themoviedb.org accounts.

[Image: all-thin-banner.jpg]
find quote
foster1984 Offline
Junior Member
Posts: 12
Joined: May 2014
Reputation: 0
Post: #2019
(2014-05-08 15:16)Samu-rai Wrote:  Easiest thing to do is to manually download the MQ5 zip. Extract it, and place the folder in the add-ons folder.

Would it not then be missing the "Library Editor Script" though, therefore losing some features?

Also, where would I download the MQ5 ZIP file from? It is not listed on MarcusQui's webpage.
find quote
Yu Tendo Offline
Junior Member
Posts: 11
Joined: May 2013
Reputation: 0
Post: #2020
(2014-05-08 15:33)foster1984 Wrote:  Would it not then be missing the "Library Editor Script" though, therefore losing some features?

Also, where would I download the MQ5 ZIP file from? It is not listed on MarcusQui's webpage.

If you want to install "Library Editor Script" than you can easily clone the reporsitory (git clone https://github.com/phil65/script.libraryeditor.git) into your addon folder.
find quote
Wanilton Offline
Posting Freak
Posts: 1,183
Joined: Jun 2010
Reputation: 27
Location: Florianópolis - Brazil
Post: #2021
Here Gotham Version - Skin Aeon MQ5:
http://mirrors.xbmc.org/addons/gotham/sk...-6.0.2.zip

http://www.xbmcbrasil.net - Youtube Channel
Admin
Windows 8.1 - XBMC Helix Custom Plus - Aeon MQ 5
My Room Entertaiment´s
About me
(This post was last modified: 2014-05-08 15:45 by Wanilton.)
find quote
foster1984 Offline
Junior Member
Posts: 12
Joined: May 2014
Reputation: 0
Post: #2022
(2014-05-08 15:44)Yu Tendo Wrote:  
(2014-05-08 15:33)foster1984 Wrote:  Would it not then be missing the "Library Editor Script" though, therefore losing some features?

Also, where would I download the MQ5 ZIP file from? It is not listed on MarcusQui's webpage.

If you want to install "Library Editor Script" than you can easily clone the reporsitory (git clone https://github.com/phil65/script.libraryeditor.git) into your addon folder.

I have already tried extracting the ZIP files and placing into the AddOns folder (Though perhaps I was putting them in wrong place), using the ZIP file I linked off to.

Also, that link just goes to a 404 error page. Unless again, I am just being dense.

(2014-05-08 15:44)Wanilton Wrote:  Here Gotham Version - Skin Aeon MQ5:
http://mirrors.xbmc.org/addons/gotham/sk...-6.0.2.zip

I will try this when I get home this evening.

Do I extract the folder, and if so where should I place it?
(This post was last modified: 2014-05-08 16:00 by foster1984.)
find quote
Wanilton Offline
Posting Freak
Posts: 1,183
Joined: Jun 2010
Reputation: 27
Location: Florianópolis - Brazil
Post: #2023
Get script extended info here (gotham release), my fix, work fine for me:

http://www.files.xbmcbrasil.net/scriptex...edinfo.zip

Extract MQ5, if you use windows in

users/yourname/appdata/roaming/xbmc/addons

http://www.xbmcbrasil.net - Youtube Channel
Admin
Windows 8.1 - XBMC Helix Custom Plus - Aeon MQ 5
My Room Entertaiment´s
About me
(This post was last modified: 2014-05-08 16:06 by Wanilton.)
find quote
foster1984 Offline
Junior Member
Posts: 12
Joined: May 2014
Reputation: 0
Post: #2024
(2014-05-08 16:06)Wanilton Wrote:  Get script extended info here (gotham release), my fix, work fine for me:

http://www.files.xbmcbrasil.net/scriptex...edinfo.zip

Extract MQ5, if you use windows in

users/yourname/appdata/roaming/xbmc/addons

Ok, will extract the skin ZIP file later and place it there. Will that also install the "automatic installs" listed on page 1?

I have managed to install the extended info script via a ZIP. Im struggling with the Library editor script.
find quote
Wanilton Offline
Posting Freak
Posts: 1,183
Joined: Jun 2010
Reputation: 27
Location: Florianópolis - Brazil
Post: #2025
Only work automatic install if you use option addon manager XBMC for..

Library Editor for gotham

http://www.files.xbmcbrasil.net/Scripts%...editor.zip

http://www.xbmcbrasil.net - Youtube Channel
Admin
Windows 8.1 - XBMC Helix Custom Plus - Aeon MQ 5
My Room Entertaiment´s
About me
(This post was last modified: 2014-05-08 16:27 by Wanilton.)
find quote
Post Reply