[Announcement] - Changes in Subtitle Addons structure

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Wanilton Offline
Posting Freak
Posts: 1,227
Joined: Jun 2010
Reputation: 27
Location: Florianópolis - Brazil
Post: #16
Thanks, amet, work great.

http://www.xbmcbrasil.net - Youtube Channel
Admin
Windows 8.1 - XBMC Helix Custom Plus - Aeon MQ 5
My Room Entertaiment´s
About me
find quote
Wanilton Offline
Posting Freak
Posts: 1,227
Joined: Jun 2010
Reputation: 27
Location: Florianópolis - Brazil
Post: #17
@amet, after your commit, subtitles broken, no list more items available for download, and total subtitles found is wrong (only in portuguese (Brazil), in english is fine.
ex: 1.854485e-208gendas encontradas.

http://www.xbmcbrasil.net - Youtube Channel
Admin
Windows 8.1 - XBMC Helix Custom Plus - Aeon MQ 5
My Room Entertaiment´s
About me
(This post was last modified: 2013-12-06 18:43 by Wanilton.)
find quote
amet Offline
Retired Team-Kodi Member
Posts: 4,113
Joined: Jul 2009
Reputation: 41
Location: Novi Sad / Dubai
Post: #18
it should not have anything to do with number of subtitles and items found ... it just selects the service list if no subs are found... I think there is a different issue on your side.

Always read the XBMC_Online_Manual,Frequently_Asked_Questions and search the forum before posting.
For troubleshooting and bug reporting use -> Log_file.
find quote
Bayern Offline
Junior Member
Posts: 18
Joined: Jan 2013
Reputation: 0
Post: #19
i install xbmc gotham 13 alpha 10....then install opensubtitles and podnapisi addon, then choose movie and dont get any subtitles....what is wrong? xbmc subtitles addon cant install anymore....any solutions?
find quote
amet Offline
Retired Team-Kodi Member
Posts: 4,113
Joined: Jul 2009
Reputation: 41
Location: Novi Sad / Dubai
Post: #20
nothing is wrong here, you tell us whats wrong on your side... for starters xbmc Debug Log would be nice, maybe try a little harder to explain whats wrong and what you are seeing... what you have given us to work with is less than zero and you expect any help based on that? or is it just a rant session?

Always read the XBMC_Online_Manual,Frequently_Asked_Questions and search the forum before posting.
For troubleshooting and bug reporting use -> Log_file.
(This post was last modified: 2013-12-07 22:13 by amet.)
find quote
ciprijan Offline
Junior Member
Posts: 8
Joined: Nov 2013
Reputation: 0
Post: #21
Dear Amet,

Everything works ok, but missing "manually enter the name movie" for subtitle search.
Many who use addons like Easynews would be grateful if you do that.

Thanks in advance
find quote
amet Offline
Retired Team-Kodi Member
Posts: 4,113
Joined: Jul 2009
Reputation: 41
Location: Novi Sad / Dubai
Post: #22
(2013-12-08 23:56)ciprijan Wrote:  Dear Amet,

Everything works ok, but missing "manually enter the name movie" for subtitle search.
Many who use addons like Easynews would be grateful if you do that.

Thanks in advance

XBMC is done with library in mind, if addon doesn't set the playing file/stream name correctly we cant to much about it. maybe try contacting the addon developers to implement this, if you have a correct name in XBMC OSD, subtitle services will pick that up and search accordingly.

any other way would be hacking XBMC core just because some addon authors are lazy and wont do it properly.

Always read the XBMC_Online_Manual,Frequently_Asked_Questions and search the forum before posting.
For troubleshooting and bug reporting use -> Log_file.
find quote
aural Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Jan 2013
Reputation: 0
Post: #23
Hello, I tried to install script.xbmc.subtitles-3.9.17.zip at alpha 10, but got an error message stating "Add on doesn't have correct structure...."

Can anyone guide me where I missed?

Thank you,
find quote
corsapower Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Post: #24
Same here cant install XBMC Subtitles
find quote
ronie Online
Team-Kodi Member
Posts: 9,158
Joined: Jan 2009
Reputation: 157
Post: #25
(2013-12-11 03:58)aural Wrote:  Hello, I tried to install script.xbmc.subtitles-3.9.17.zip at alpha 10, but got an error message stating "Add on doesn't have correct structure...."

in xbmc gotham you don't need this addon anymore (and it won't install either),
the functionallity is now built-in in xbmc.

what you need to do is install one of the available subtitle services,
for instance service.subtitles.opensubtitles

Always read the Kodi online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not PM or e-mail Team-Kodi members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
find quote
amet Offline
Retired Team-Kodi Member
Posts: 4,113
Joined: Jul 2009
Reputation: 41
Location: Novi Sad / Dubai
Post: #26
(2013-12-11 12:00)ronie Wrote:  ... what you need to do is install one of the available subtitle services ...

or read the first post in this thread

Always read the XBMC_Online_Manual,Frequently_Asked_Questions and search the forum before posting.
For troubleshooting and bug reporting use -> Log_file.
find quote
xmen Offline
Junior Member
Posts: 12
Joined: Jan 2013
Reputation: 0
Post: #27
(2013-12-11 12:00)ronie Wrote:  
(2013-12-11 03:58)aural Wrote:  Hello, I tried to install script.xbmc.subtitles-3.9.17.zip at alpha 10, but got an error message stating "Add on doesn't have correct structure...."

in xbmc gotham you don't need this addon anymore (and it won't install either),
the functionallity is now built-in in xbmc.

what you need to do is install one of the available subtitle services,
for instance service.subtitles.opensubtitles

When try to install service.subtitles.opensubtitles at Alpha13 i get the same error (Add on doesn't have correct structure)
find quote
amet Offline
Retired Team-Kodi Member
Posts: 4,113
Joined: Jul 2009
Reputation: 41
Location: Novi Sad / Dubai
Post: #28
Using zip to install it?

Always read the XBMC_Online_Manual,Frequently_Asked_Questions and search the forum before posting.
For troubleshooting and bug reporting use -> Log_file.
find quote
xmen Offline
Junior Member
Posts: 12
Joined: Jan 2013
Reputation: 0
Post: #29
Yes
find quote
amet Offline
Retired Team-Kodi Member
Posts: 4,113
Joined: Jul 2009
Reputation: 41
Location: Novi Sad / Dubai
Post: #30
(2013-12-12 00:01)xmen Wrote:  Yes

Any specific reason you are not using XBMC built in addon manager to install it?

Always read the XBMC_Online_Manual,Frequently_Asked_Questions and search the forum before posting.
For troubleshooting and bug reporting use -> Log_file.
find quote