In pseudo tv,Change the amount of time a cover?

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
tromy Online
Senior Member
Posts: 140
Joined: Dec 2012
Reputation: 0
Location: Athens,Greece
Post: #1
Is it possible to change the amount of time a cover and the rest displayed when changing channels?It only lasts 1-2 sec and i want to make it 8sec..
I prefer the info bar of the skin and not pseudos tv which i can change the amount of time

Thanks,in advance
find quote
Mudislander Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,679
Joined: Jun 2009
Reputation: 39
Post: #2
Only by editing xml files

Noli illegitimi carborundum
find quote
tromy Online
Senior Member
Posts: 140
Joined: Dec 2012
Reputation: 0
Location: Athens,Greece
Post: #3
(2013-11-27 11:46)Mudislander Wrote:  Only by editing xml files

I edited this,"You can edit VideoFullScreen.xml Find and change the 10 in snippet below +/- Line 9"as you said in another post but thats for video in xbmc gui
I think i must edit something in" script pseudotv overlay.xml but i dont know what to edit.Can you help?
find quote
ThorC1138 Offline
Member
Posts: 55
Joined: Mar 2013
Reputation: 0
Post: #4
I don't think that setting is configurable in the PTV overlay xmls, that value probably in the code itself - I've looked into suppressing altogether,as it stomps all over the great Hybrid/CCM OSD screen when you press info. I ended up switching my keys around so I use Menu to bring up the good OSD for on-demand info.

You can definitely edit the OSD display time in the fullscreen xml for the skin like you say, but that would be for all video playback and not just PTV.
find quote
Mudislander Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,679
Joined: Jun 2009
Reputation: 39
Post: #5
Do remember doing a bit of work on the PTV overlay (somewhere) Remember it was frustrating Big Grin Will load PTV again & have a look for you guys

Noli illegitimi carborundum
find quote
Mudislander Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,679
Joined: Jun 2009
Reputation: 39
Post: #6
Okay - What I get is normal video OSD Info pops up after channel change for about 10 seconds. I get the same screen from the Info key, although the Menu key does not show the PFV channel logo. Using the Hybrid skin from Official repo v1.0.5 & PTV version 2.1.0

It is controlled by the variable "!IntegerGreaterThan(Player.time,10)" in "VideoFullScreen.xml"

[Image: screenshot042.png]




Edit Just to make me look like an idiot - loaded the Hybrid & PTV onto my main HTPC & yep - Big blue PTV info OSD shows up Big Grin I'll look into it

Noli illegitimi carborundum
(This post was last modified: 2013-11-28 13:28 by Mudislander.)
find quote