Windows - Frodo v12.2 - Cannot Download Add-Ons

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Intolerant1 Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Dec 2013
Reputation: 0
Post: #1
Hello,

Windows 8.1
Frodo v12.2

I have tried deleting the "addons15.db" and setting DNS on my system to "8.8.8.8". Thanks in advance.
(This post was last modified: 2013-12-09 22:33 by ronie.)
find quote
ronie Online
Team-XBMC Member
Posts: 8,988
Joined: Jan 2009
Reputation: 147
Post: #2
1 we know
2 never post your log on the forum. use pastebin instead.

Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not PM or e-mail Team-XBMC members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
find quote
Intolerant1 Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Dec 2013
Reputation: 0
Post: #3
Thanks Ronie.

http://xbmclogs.com/show.php?id=95323
find quote
Boxwell Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Dec 2013
Reputation: 0
Post: #4
I'm in the same boat as Intolerant1. I have deleted addons15.db, set DNS to 8.8.8.8, force refresh on the XBMC addons.

This is my xbmc log file. http://pastebin.com/uz4qVLTy

My first attempt at uploading here so apologies if I have made a faux pas!

Thanks,

Graeme
find quote
ouija Offline
Junior Member
Posts: 17
Joined: Mar 2009
Reputation: 0
Post: #5
Having the same issue on my QNAP with XBMC 12.2

Any update on the status of the repos getting back online and functional?[/align]
find quote