Release - Aeon MQ5 - LiveTV mod (based on anti2k's mod)

  Thread Rating:
  • 1 Votes - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
AidenL Offline
Junior Member
Posts: 40
Joined: Nov 2013
Reputation: 0
Post: #16
Just wondering, do we replace the existing files or merge them?

Replace I'm guessing?
find quote
cezar Offline
Junior Member
Posts: 31
Joined: Oct 2013
Reputation: 0
Post: #17
You made very good work with this mod, im see you write about e2 boxes on your first topic you have ?
I have primscube box this is first box with xbmc on world ; on this box work now only one skin on dvb part image will be nice see others .on xbmc work all from xbmc i think.
Im see you made good work with live tv maybe you look in free time to this prismcube
find quote
bry- Offline
Donor
Posts: 938
Joined: Jan 2011
Reputation: 10
Post: #18
(2013-12-29 21:25)AidenL Wrote:  Just wondering, do we replace the existing files or merge them?

Replace I'm guessing?
Back them up and overwrite
find quote
Maniac Offline
Fan
Posts: 350
Joined: Aug 2009
Reputation: 2
Post: #19
(2013-12-29 20:40)bry- Wrote:  Letting you know that I am now using this mod and enjoying the heck out of it. Thank you!
That's great, let me know if there are any issues or something that should be changed.

(2013-12-29 21:25)AidenL Wrote:  Just wondering, do we replace the existing files or merge them?

Replace I'm guessing?
Yes. Backup, then replace mate.

(2013-12-29 23:43)cezar Wrote:  You made very good work with this mod, im see you write about e2 boxes on your first topic you have ?
I have primscube box this is first box with xbmc on world ; on this box work now only one skin on dvb part image will be nice see others .on xbmc work all from xbmc i think.
Im see you made good work with live tv maybe you look in free time to this prismcube
I have plans to port the same type of info-bar to other skins like Confluence and Arctic. But only for the official version of XBMC.

HTPC Server - Windows8 + XBMC Frodo + PlexMediaServer | Intel QuadCore, 4GB RAM, 4 TB SATA
AppleTV2 - XBMC Frodo | Logitech Harmony 750
Samsung UE8005 - PlexPlayer | Bluetooth keyboard & mousepad
find quote
cezar Offline
Junior Member
Posts: 31
Joined: Oct 2013
Reputation: 0
Post: #20
(2013-12-30 13:25)Maniac Wrote:  I have plans to port the same type of info-bar to other skins like Confluence and Arctic. But only for the official version of XBMC.
On prismcube is oficial xbmc version now 12.3 but skin on prismcube have 2 part : dvb part and xbmc part problem is because no one can made dvb part skin to this box. All skin on xbmc made on this site work ok.
find quote
macrho Offline
Senior Member
Posts: 159
Joined: Dec 2010
Reputation: 0
Post: #21
I copied the files as instructed, however, I'm not seeing any change in LiveTV, even after restarting XBMC
find quote
Maniac Offline
Fan
Posts: 350
Joined: Aug 2009
Reputation: 2
Post: #22
Hmm, that is weird. Did you copy the files into this path?
C:\Users\[Username]\AppData\Roaming\XBMC\addons\skin.aeonmq5\

You do need to have the aeonMQ5 skin allready installed before doing this.

HTPC Server - Windows8 + XBMC Frodo + PlexMediaServer | Intel QuadCore, 4GB RAM, 4 TB SATA
AppleTV2 - XBMC Frodo | Logitech Harmony 750
Samsung UE8005 - PlexPlayer | Bluetooth keyboard & mousepad
find quote
macrho Offline
Senior Member
Posts: 159
Joined: Dec 2010
Reputation: 0
Post: #23
I'm using this directory:

C:\Users\[user]\AppData\Roaming\XBMC\addons\skin.aeonmq5
and aeonMQ5 is installed
find quote
Maniac Offline
Fan
Posts: 350
Joined: Aug 2009
Reputation: 2
Post: #24
What version of xbmc are you using? Have you tried to switch to another skin, then back to mq5?

HTPC Server - Windows8 + XBMC Frodo + PlexMediaServer | Intel QuadCore, 4GB RAM, 4 TB SATA
AppleTV2 - XBMC Frodo | Logitech Harmony 750
Samsung UE8005 - PlexPlayer | Bluetooth keyboard & mousepad
find quote
macrho Offline
Senior Member
Posts: 159
Joined: Dec 2010
Reputation: 0
Post: #25
It's working now, I thought that when I hit "i" for program info I would see the new snazzy info but it only works when I press "m"
find quote
Maniac Offline
Fan
Posts: 350
Joined: Aug 2009
Reputation: 2
Post: #26
Yes, 'm' and when switching channels. I wil add it also for "i".

HTPC Server - Windows8 + XBMC Frodo + PlexMediaServer | Intel QuadCore, 4GB RAM, 4 TB SATA
AppleTV2 - XBMC Frodo | Logitech Harmony 750
Samsung UE8005 - PlexPlayer | Bluetooth keyboard & mousepad
find quote
schumi2004 Offline
Posting Freak
Posts: 1,225
Joined: Aug 2011
Reputation: 14
Post: #27
(2014-01-01 17:34)Maniac Wrote:  Yes, 'm' and when switching channels. I wil add it also for "i".

Would also be nice to have the OSD menu position optional instead of default in top of screen. In all other skin views it's located at bottom Wink
find quote
hibbe22 Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Nov 2012
Reputation: 0
Post: #28
To me, this addon is the missing piece of the puzzle. Thank you for picking up where others have left Maniac. I am going to install this addon on my upstairs XBMC server. I will share my findings with you here in this thread.
find quote
denz Offline
Senior Member
Posts: 132
Joined: Dec 2013
Reputation: 3
Location: WA, Australia
Post: #29
@Maniac,

The channel logos that you have on the channel list is there anything special how did you manage to get them to appear ? Are they certain file extension certain sizes I just cannot make them appear. It works in the default skin I see them in the guide and in the channel list so there must be something with the files that I am using that they are not appearing.

I haven't gotten any response as a seperate thread maybe you will read your own thread and be kind enough to offer assistance.

Thank you
find quote
Maniac Offline
Fan
Posts: 350
Joined: Aug 2009
Reputation: 2
Post: #30
Hi denz, sorry didn't se your thread.

There's nothing special about the icons, regular .png images of various sizes. The skin resizes them to 60x60 and keep the acpect ratio.
I use the $INFO[ListItem.Icon] tag in the skin to show the icons, like all the skins do.

Perhaps there's an issue with your PVR client and the skin?

HTPC Server - Windows8 + XBMC Frodo + PlexMediaServer | Intel QuadCore, 4GB RAM, 4 TB SATA
AppleTV2 - XBMC Frodo | Logitech Harmony 750
Samsung UE8005 - PlexPlayer | Bluetooth keyboard & mousepad
find quote