Solved Issue - Gotham compatibility

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Thread Closed
TVmine Offline
Junior Member
Posts: 18
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
Post: #1
Trying out the latest Gotham release, only to find Neon no longer works for me. Was working under release 9 but seems to be broken in release 10.

Is it me or has anyone else found this.
(This post was last modified: 2014-04-10 19:36 by Kib.)
find
Kib Offline
Team XBMC
Posts: 3,239
Joined: Jan 2010
Reputation: 53
Location: NL
Post: #2
What is broken exactly?

Neon skin - v3.0.7 now available for XBMC 13 (Gotham)
find
TVmine Offline
Junior Member
Posts: 18
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
Post: #3
Sorry about that posted then thought Mmmm better say what's broken for me, best to show a pic of the problem.

https://www.dropbox.com/s/yff6u77so300wt...20Page.jpg

https://www.dropbox.com/s/rg62o2cmgiwjjq...20Page.jpg
find
Kib Offline
Team XBMC
Posts: 3,239
Joined: Jan 2010
Reputation: 53
Location: NL
Post: #4
OK so some positioning change in Gotham messes up the view.

Even if I did fix that, I would also have to fix support for all the new Gotham features which can be quite a bit of work I am not sure I have time for.

At this moment, neon is officially not supported on Gotham.

Ps. If anyone wants to work on it, please be my guest!

Neon skin - v3.0.7 now available for XBMC 13 (Gotham)
(This post was last modified: 2013-12-22 12:15 by Kib.)
find
TVmine Offline
Junior Member
Posts: 18
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
Post: #5
Thanks for the reply, hope you find the time in the future. Neon is a nice skin that suits my HTPC.
find
TVmine Offline
Junior Member
Posts: 18
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
Post: #6
Just a quick update the problem only resides within Gotham release 10, Neon works fine in release 9. Will try and have a look at what changed between the two.
find
darknessgp Offline
Junior Member
Posts: 13
Joined: Jan 2010
Reputation: 0
Post: #7
(2013-12-23 22:32)TVmine Wrote:  Just a quick update the problem only resides within Gotham release 10, Neon works fine in release 9. Will try and have a look at what changed between the two.

Any update if this persists for Gotham release 11 or beyond?
find
TVmine Offline
Junior Member
Posts: 18
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
Post: #8
As I was having as much trouble as I was, not only from Neon Skin but other skins I use, I reverted back to fordo. Once Gotham goes beta I will start again and start testing Gotham. Hopefully figuring out what is going wrong with neon.
find
darknessgp Offline
Junior Member
Posts: 13
Joined: Jan 2010
Reputation: 0
Post: #9
(2014-02-06 01:42)TVmine Wrote:  As I was having as much trouble as I was, not only from Neon Skin but other skins I use, I reverted back to fordo. Once Gotham goes beta I will start again and start testing Gotham. Hopefully figuring out what is going wrong with neon.

Ok, I would have tested myself, but I'm waiting for the beta or RC release before trying out Gotham.
find
Kib Offline
Team XBMC
Posts: 3,239
Joined: Jan 2010
Reputation: 53
Location: NL
Post: #10
I've looked into it a bit today and already managed to get the main issue sorted on Gotham.

[Image: JrOZdBL.png]

The skin will not be ready for gotham untill all the skin changes for Gotham have been implemented.
If anyone wants to help, you are more than welcome as I have very little time.

Please see http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=185681

Neon skin - v3.0.7 now available for XBMC 13 (Gotham)
(This post was last modified: 2014-02-08 15:54 by Kib.)
find
Kib Offline
Team XBMC
Posts: 3,239
Joined: Jan 2010
Reputation: 53
Location: NL
Post: #11
Closed because Neon has been released for Gotham.
http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=191934

Neon skin - v3.0.7 now available for XBMC 13 (Gotham)
find