BUG - Quartz (and derived skins) messes up ContextMenu mapping from remote and mouse

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
GomezAddams Offline
Member
Posts: 69
Joined: May 2012
Reputation: 4
Post: #1
Using the Quartz skin (my favorite - great work!) in 12.2, I've noticed that if I right mouse click click on something, it gets treated like an ESC key was hit. I also notice the my remote control "INFO" button, which is mapped to "ContextMenu" does the same thing.

Hitting a "c" on the keyboard does bring up the context menu.

If I set my skin back to Confluence, a mouse right-click and remote "INFO" button brings up the context menu.
find quote
pecinko Offline
Donor
Posts: 3,820
Joined: Dec 2008
Reputation: 51
Location: Prague / Belgrade
Post: #2
(2014-01-02 17:47)GomezAddams Wrote:  Using the Quartz skin (my favorite - great work!) in 12.2, I've noticed that if I right mouse click click on something, it gets treated like an ESC key was hit. I also notice the my remote control "INFO" button, which is mapped to "ContextMenu" does the same thing.

Hitting a "c" on the keyboard does bring up the context menu.

If I set my skin back to Confluence, a mouse right-click and remote "INFO" button brings up the context menu.

Don't know about info mapping on a remote but right click works the same way as in Confluence. Make sure you're clicking when cursor is over the list/item covers.

My skins:

Amber
Quartz

find quote
jplivingston Offline
Junior Member
Posts: 13
Joined: Aug 2009
Reputation: 0
Post: #3
I am using RASPBMC and the Quartz skin. when the skin is active i cannot get to the context menu. I tried a keyboard using C and windows key. I also tried uploading a different remote.xml to make every key but arrows get into ContextMenu but still no luck.
Any ideas? It is driving me nuts. Context menu works once you are out of the main screen.
(This post was last modified: 2014-07-04 01:52 by jplivingston.)
find quote