XBMC Frodo 12.4 compile for amlogic MX please?

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
youmax Offline
Junior Member
Posts: 24
Joined: May 2012
Reputation: 0
Post: #1
hello, is there any version of XBMC frodo with codecs compiled for AMLOGIC mx?, gotham version works fine but having problems running a few plugins yet.
is there any version of FRODO working?
thanks
find quote
davilla Offline
Retired-Team-XBMC Developer
Posts: 11,478
Joined: Feb 2008
Reputation: 64
Post: #2
There is no Frodo 12.4 nor will there ever be a Frodo 12.4. The Release Manager has spoken.


MediaInfo : http://mediainfo.sourceforge.net/
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
find quote
youmax Offline
Junior Member
Posts: 24
Joined: May 2012
Reputation: 0
Post: #3
thanks davilla, have a option for amlogic in frodo 12.3?
regards
find quote
Diet-Coke Offline
Junior Member
Posts: 14
Joined: Nov 2012
Reputation: 0
Post: #4
No, there will be no 12.3 Version with amlogic enabled either, at least as far as I know...
Just be patiend, I'm sure in a few weeks all plugins will work with gotham!
find quote
davilla Offline
Retired-Team-XBMC Developer
Posts: 11,478
Joined: Feb 2008
Reputation: 64
Post: #5
(2014-01-10 17:53)youmax Wrote:  thanks davilla, have a option for amlogic in frodo 12.3?
regards

see http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid...pid1595426


MediaInfo : http://mediainfo.sourceforge.net/
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
find quote
youmax Offline
Junior Member
Posts: 24
Joined: May 2012
Reputation: 0
Post: #6
(2014-01-10 19:28)davilla Wrote:  
(2014-01-10 17:53)youmax Wrote:  thanks davilla, have a option for amlogic in frodo 12.3?
regards

see http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid...pid1595426

Really thanks you!!!!!!...... but i that can not do with this file. I download it and copy the folder which xbmc and paste over this?
thanks
(This post was last modified: 2014-01-10 23:34 by youmax.)
find quote
tekno Offline
Senior Member
Posts: 179
Joined: Feb 2012
Reputation: 1
Post: #7
I think that Pivos and XBMC will try to force feed us TOFU soon
find quote
davilla Offline
Retired-Team-XBMC Developer
Posts: 11,478
Joined: Feb 2008
Reputation: 64
Post: #8
TOFU is a Pivos fork of XBMC, and yes, all future releases from Pivos will be TOFU based. TOFU was created to allow Pivos to control it's branding.

XBMC Foundation and XBMC devs have zero to do with TOFU, so please stop spreading FUD.


MediaInfo : http://mediainfo.sourceforge.net/
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
find quote
Koying Online
Team-Kodi Member
Posts: 1,971
Joined: Sep 2008
Reputation: 43
Location: Brussels, Belgium
Post: #9
As davilla says.
tekno, it was already said in your other trolling thread that XBMC has zero involvement in TOFU. Are you trolling again?

OTOH, XBMC is definitely trying to force feed you on Gotham nightly because it's there that our android builds really start shining and where bugs will be fixed.
find quote
youmax Offline
Junior Member
Posts: 24
Joined: May 2012
Reputation: 0
Post: #10
davilla, then the v12 version of xbmc with hardware for acceleration of amlogic be Copyright Pivos? is that correct?
sorry guys dont understood
find quote
davilla Offline
Retired-Team-XBMC Developer
Posts: 11,478
Joined: Feb 2008
Reputation: 64
Post: #11
youmax, no. that is incorrect.


MediaInfo : http://mediainfo.sourceforge.net/
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
find quote