Release - Aeon Nox 5 (Gotham)

  Thread Rating:
  • 20 Votes - 4.1 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Rubicon99 Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Aug 2014
Reputation: 0
Post: #2116
Hi

I've created a smart playlist that picks up the Top 250 IMDB movies in my collection. In list view, I have sorted by 'rating' so that they are in order from #1 down. However, where movies have the same rating (out of 10) it sorts by rating and then reverse alphabetical order. For example:

LOTR Return of the King is 8.9 (and #9 of 250)

and

12 Angry Men is 8.9 (and #8 of 250).

Is there anyway to change the sort method or add a sort method on the Top 250 rating either for List view or all views?

Thanks

David
(This post was last modified: Today 15:02 by Rubicon99.)
find quote
Radar Offline
Junior Member
Posts: 11
Joined: Jan 2013
Reputation: 0
Post: #2117
@BigNoid. Back on 2/3/14 Bolter Wrote: "Is there a way to make the movie stats line only show that of my playlist not everything?"

You replied "Not yet. I hope to add that, but atm i dont have a solution."

Mikebzh44 was kind enough to point me to here which talks about plugins, but when reading through this I was a little lost (Python code not my strongest).

Anyway, wondering if you found a solution as yet..
find quote
mxlance Offline
Donor
Posts: 77
Joined: May 2013
Reputation: 2
Post: #2118
(Today 10:24)Warner306 Wrote:  
(Yesterday 16:32)mxlance Wrote:  new to code/skinning

trying to add a new view type as a learning exercise.
based it on: View_57_Shift.xml

changed to: View_499_ShiftandFanArt.xml
changed in the file- <include name="ShiftandFanArt">

includes.xml
added <include file="View_499_ShiftandFanArt.xml" />

in MyVideoNav.xml
added <include>ShiftandFanArt</include>
<!-- view id = 499 -->
and
added <views>50,51,52,53,55,56,57,58,59,499,500,501,502</views>

refreshed and it does not show up.

what am i missing?

thanks for the help.
will keep searching.

I know this is a lazy answer to your question, but I posted some instructions on how to add a custom view to this skin in this thread (at the end of the first post). Browse the instructions.zip file for your answer: http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=198042.

fantastic!
i just downloaded and will start reading right away.

is there a way to have this as a sticky?
i searched for 4+ hours on the weekend with no luck.
i am sure i am not the first or the last.

thank you again Warner306 and all, what a great community.
find quote
mklcf Offline
Junior Member
Posts: 19
Joined: Mar 2010
Reputation: 0
Post: #2119
Just a quick question.

I wanted to update the skin with the latest version from github, so I downloaded the ZIP and overwrote all the files in the skin.aeon.nox.5 folder.
Now I see no text anywhere in the skin...
Luckily I made a backup, but did I do this the wrong way?
find quote
wgstarks Offline
Posting Freak
Posts: 913
Joined: Jun 2013
Reputation: 5
Location: North Carolina, USA
Post: #2120
(Today 16:21)mklcf Wrote:  Just a quick question.

I wanted to update the skin with the latest version from github, so I downloaded the ZIP and overwrote all the files in the skin.aeon.nox.5 folder.
Now I see no text anywhere in the skin...
Luckily I made a backup, but did I do this the wrong way?

I would have done "Install from zip".
find quote
mklcf Offline
Junior Member
Posts: 19
Joined: Mar 2010
Reputation: 0
Post: #2121
(Today 16:31)wgstarks Wrote:  
(Today 16:21)mklcf Wrote:  Just a quick question.

I wanted to update the skin with the latest version from github, so I downloaded the ZIP and overwrote all the files in the skin.aeon.nox.5 folder.
Now I see no text anywhere in the skin...
Luckily I made a backup, but did I do this the wrong way?

I would have done "Install from zip".

Tried that, I get: dependencies not met
find quote
wgstarks Offline
Posting Freak
Posts: 913
Joined: Jun 2013
Reputation: 5
Location: North Carolina, USA
Post: #2122
Are you sure you're installing the correct version for whatever version of Kodi you are running? I believe there is one for Gotham and also one for Helix.

[Image: all-thin-banner.jpg]
MacMini5,2 HTPC (Gotham 13.0/Aeon Nox 5.0/MacOSX 10.8.5)/Onkyo TXNR609/Panny65VT30
find quote
mxlance Offline
Donor
Posts: 77
Joined: May 2013
Reputation: 2
Post: #2123
doing better but still having issues.

duplicated View_57_Shift.xml

changed to: View_498_ShiftandFanArt.xml

followed steps from Warner306 as best i can

a new Shift view shows up in the list but is not named ShiftandFanArt

also the new view works but is missing the movie name and info.

do you need more info to help?

man does my brain hurt.

thanks for any help

going to start from the beginning and see if i can find the problem that way


EDIT: retracing my steps has worked. the only problem now is the view name is still Shift not ShiftAndFanArt.
(This post was last modified: Today 18:10 by mxlance.)
find quote
Post Reply