AppleTV 2 (black) - Did Gotham lose auto download first sync?

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
fape88 Offline
Junior Member
Posts: 27
Joined: Sep 2012
Reputation: 1
Location: Hungary
Post: #31
(2014-05-19 19:23)bmac88 Wrote:  I just updated to today's nightly build on my Ubuntu machine:
XBMC 14.0-ALPHA1 Git:6f96ff2 (Compiled: May 19 2014)

I was using the old Aeon Nox (4.0) skin in Frodo 12.3, where you could just press enter twice to download the first sync subtitle. I upgraded to the new Aeon Nox 5: Redux skin to enable Advanced/Expert settings and be compatible with the new subtitle plugins.

If your pull request with the auto download first sync feature was merged yesterday and I updated to today's nightly build, how do I enable it? I am using only the Opensubtitles.com plugin at the moment. I tried with the default Confluence skin as well.

You can enable it in settings > video > subtitle, but now only in Advanced and Expert settings level. screenshot
It is not "auto download first sync" just only "auto download first" because lot of subtitle services do not fill the sync flag. Confused
AND it'll auto download first subtitle after search when the video do not have subtitle yet.

These aren’t the droids you’re looking for...
find quote
gaki Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Jun 2014
Reputation: 0
Post: #32
(2014-05-20 07:47)fape88 Wrote:  You can enable it in settings > video > subtitle, but now only in Advanced and Expert settings level. screenshot
It is not "auto download first sync" just only "auto download first" because lot of subtitle services do not fill the sync flag. Confused
AND it'll auto download first subtitle after search when the video do not have subtitle yet.

Thank you fape88 for your patch.

I tried it (openelec build) it worked but it's not flawless :
- I mapped the command "ActivateWindow(SubtitleSearch)" on my remote control
- when i launch the command the screen become black for one second
- then the subtitles windows briefly appears
- finally the video reappears with the subtitles but i've got the XBMC bar in the foreground

Is it the expected behaviour ? Did i do something wrong ?

Thank you !
find quote
Post Reply