Does TVH work with Digital Devices Octopus Net Tuners?

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
gummibaum Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Dec 2013
Reputation: 0
Post: #1
well, subject says it all...

Here's a link to Octopus NET Tuners (English).

(I'd prefer experiences from people using it, not "should work as far as I can see from technical data".)


g.
(This post was last modified: 2014-01-29 08:10 by gummibaum.)
find quote
negge Offline
Team-XBMC Member
Posts: 2,117
Joined: Dec 2010
Reputation: 25
Location: Finland
Post: #2
There was another guy who bought a SAT>IP device http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=184397, you could ask him. Personally I'd buy a normal tuner instead.

Here's another guy with the same issue.
(This post was last modified: 2014-01-31 10:30 by negge.)
find quote
gummibaum Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Dec 2013
Reputation: 0
Post: #3
Thanks, will have a look!
find quote