Work in Progress - Aeon nox 4.1.9 (GOTHAM)

  Thread Rating:
  • 23 Votes - 4.65 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Kwulabear Offline
Junior Member
Posts: 22
Joined: Jul 2014
Reputation: 0
Post: #3646
(2014-10-12 22:56)_Andy_ Wrote:  For me my mod works perfectly with Helix Alpha 4. I have no script errors and visual bugs.

I just like to thank Andy for his helix mod. So far, I have not had any problems with his skin on helix. I admit, I don't dig into things to much. Just change views. But no script errors. That's a plus.
find quote
shaktoo Offline
Posting Freak
Posts: 870
Joined: Mar 2010
Reputation: 6
Location: Surrey
Post: #3647
_Andy_ I can confirm regrading the black screen on entering live Tv & Audio overlay being greyed out . BUT its not just confined to this skin but happens in any& all including Confluence. Another bug is that TV Tunes script does not seem to be working in helix as well.
Bummer 'cauz otherwise its working so smooth
find quote
_Andy_ Offline
Senior Member
Posts: 260
Joined: May 2010
Reputation: 6
Location: Germany, Milky Way Galaxy
Post: #3648
@shaktoo and all other who like to disable some floor flags

I tried to mod some files so you can disable the floor flags.
Please download this link and as always backup and overwrite the files in the skin folder.

Now you have two options in the 'Viewtype settings' for movies and showcase view. Maybe it works for other views too but i didn't try.

'No floor flags' should disable all floor flags
'No floor label' should disable the logo/label/info in the middle of the view

If you like please try and give me some feedback.
find quote
brazen1 Offline
Senior Member
Posts: 148
Joined: Dec 2012
Reputation: 1
Post: #3649
Hi Andy.

Working perfectly and does not seem to affect any other mods and I'm using most if not all of them on Helix 14.0 Alpha 5.
Although I won't be using the feature, it's nice that it's there if I ever do.

You're getting another rep point from me.

THANK YOU.
find quote
_Andy_ Offline
Senior Member
Posts: 260
Joined: May 2010
Reputation: 6
Location: Germany, Milky Way Galaxy
Post: #3650
Thank you brazen1 for testing and rep. I'm glad it works :-)
find quote
ShadowTek Offline
Fan
Posts: 637
Joined: Nov 2012
Reputation: 19
Location: In a dark cave
Post: #3651
EDIT: Disregard
(This post was last modified: 2014-10-15 06:37 by ShadowTek.)
find quote
cd492 Offline
Senior Member
Posts: 151
Joined: Feb 2010
Reputation: 0
Post: #3652
(2014-10-12 14:10)_Andy_ Wrote:  Do you use Gotham or Helix Alpha 4? Because i fixed the audio panel. In my setup the panel is fine. Maybe shaktoo can verify.

Sry for the late response I didn't select the correct Skin at first, it works flawless so thanks for your work!

[Image: watched-clearlogo.jpg]
find quote
McButton Offline
Fan
Posts: 305
Joined: Jun 2012
Reputation: 0
Post: #3653
Is there a way to reset IN-PROGRESS movies for my main screen widget?
I use AEON NOX for GOTHAM. If I start watching a movie, it goes to in-progress, but I want to be able to easily wipe all of them.

Any ideas?
(This post was last modified: 2014-10-16 13:29 by McButton.)
find quote
Post Reply