Series record (type= 'Always') not waking up PC

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
kitehigh Offline
Member
Posts: 52
Joined: Dec 2013
Reputation: 0
Post: #1
EDIT: problem now solved, deleted the schedules and all ok now.


Hello, I posted this on the mediaportal forum as I think it is a TVserver issue but in case anyone else has any ideas..

A number of recordings have started late and I have found that the wakeup time is set incorrectly.

The wakeup time is set correctly for single recordings, where there is a specific time visible in the 'Schedule' section of TV server, but the 'Always' type recording times are blank on this page and seemingly ignored for setting wakeup timers.

I am setting the recordings via xbmc but in the MP wiki 'Always' type recordings also do not show a time so not sure what is going wrong? Images below show scheduled recordings, however the next wakeup is for a single record even though the top 'Always' record starts at 2100.

See pastebin of tvservice log.
http://pastebin.com/2hrY6c2A

Should have recorded a program from 2300 but woke up late..
[2014-02-04 23:16:02,508] [Log ] [PowerEventThread] [DEBUG] - TV service PowerEventThread 30

[Image: schedules-png.144943]
[Image: timer-png.144944]
(This post was last modified: 2014-02-10 12:47 by kitehigh.)
find quote
margro Offline
Fan
Posts: 648
Joined: Oct 2009
Reputation: 21
Location: The Netherlands
Post: #2
Hmm, no idea.
Seems that the TVServerXBMC plugin should do more when scheduling with "Always", namely search for the first occurence and set the date or something like that...

Developer of the MediaPortal PVR addon and the Argus-TV PVR-addon. Unofficial XBMC Windows builds with PVR.
http://www.scintilla.utwente.nl/~marcelg/xbmc
find quote