BUG - The Movie Database - Unable to connect to remote server

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
ztrel0ck Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Mar 2014
Reputation: 0
Post: #1
Dear All,

This has been bugging me for a while now:
Any time I try to update the library with TMDB add-on I'm getting the "Unable to connect".
Have tried 3 devices - QNAP's HD Station (XBMC 11); Pivos Xios on Linux - the most up to date version; Macbook pro - Frodo.

Below is the log from the Macbook:

Code:
08:57:32 T:2953318400   DEBUG: FindMovie: Searching for '28 Days Later' using The Movie Database scraper (path: '/Users/ztrel0ck/Library/Application Support/XBMC/addons/metadata.themoviedb.org', content: 'movies', version: '3.7.7')
08:57:32 T:2953318400   DEBUG: scraper: CreateSearchUrl returned <url>http://api.tmdb.org/3/search/movie?api_key=57983e31fb435df4df77afb854740ea9&amp;query=28%20days%20later&amp;year=2002&amp;language=en</url>
08:57:32 T:2953318400   DEBUG: CurlFile::Open(0xffb74e0) http://api.tmdb.org/3/search/movie?api_key=57983e31fb435df4df77afb854740ea9&query=28%20days%20later&year=2002&language=en
08:57:32 T:2953318400    INFO: easy_aquire - Created session to http://api.tmdb.org
08:57:38 T:2694099368   DEBUG: ------ Window Deinit (Pointer.xml) ------
08:57:42 T:2953318400 WARNING: FillBuffer: curl failed with code 28
08:57:42 T:2953318400   ERROR: CCurlFile::CReadState::Open, didn't get any data from stream.

Universal scrapper somehow works when set to imdb only.

Would really appreciate any help!
find quote
helloterence Offline
Junior Member
Posts: 21
Joined: Jul 2013
Reputation: 0
Post: #2
I am having the same issue. I have since switched to use Universal Scraper, however, every time auto updates runs, it continues to use The Movie Database and the problem persists.
find quote
dougm68 Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Sep 2012
Reputation: 0
Post: #3
I have the same issue. Upgraded to latest firmware of the Qnap TS 870 Pro doesn't fix it. There is no way to view the advanced file config from Qnap from what I can tell. I guess this will have to be fixed by Qnap.
find quote