Release - service.subtitles.legendasdivx

  Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
HiGhLaNdeR Offline
Member
Posts: 59
Joined: Nov 2003
Reputation: 5
Post: #1
Thread for any issues/bugs and feature request for service.subtitles.legendasdivx
The service was ported from the frodo version.

## Frodo (update 06/06/2014) ##
https://github.com/highlandr/script.xbmc...tree/frodo

## Gotham ##
source code:
https://github.com/highlandr/service.sub...gendasdivx

For guidance go to http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=180265 and HOW-TO:Setup subtitle services for how-to setup new services on Gotham

Cheers!

HL
(This post was last modified: 2014-06-06 02:57 by HiGhLaNdeR.)
find quote
fightnight Offline
Senior Member
Posts: 121
Joined: Dec 2012
Reputation: 1
Location: Portugal
Post: #2
What a great surprise! Legendaszone soon? Big Grin

"Abra├žo! Big Grin"

Is this working with multiple subtitle zip?

I downloaded chuck s02 package and didn't open browse window and automatically choosed s02e01. Thanks
(This post was last modified: 2014-04-21 00:07 by fightnight.)
find quote
HiGhLaNdeR Offline
Member
Posts: 59
Joined: Nov 2003
Reputation: 5
Post: #3
Hello!
Yes. The multi subs should be working.
There was an update released today. Check it out.
About The legendaszone i'll try to get some time to port it.
Cheers!
find quote
HILFER Offline
Member
Posts: 73
Joined: Aug 2011
Reputation: 0
Post: #4
Hi Highlander:

I'm testing legendasdivx addon but it fails to find any subs !!

I get always same error : scrip failed !!!

What am I doing wrong ??

opensubtitles works fine.!!
find quote
Mafarricos Offline
Senior Member
Posts: 216
Joined: Feb 2013
Reputation: 0
Post: #5
Log for error:
http://xbmclogs.com/show.php?id=214280

Something related with this:
"Error Contents: 'ascii' codec can't encode characters in position 21-22: ordinal not in range(128)"
find quote
HILFER Offline
Member
Posts: 73
Joined: Aug 2011
Reputation: 0
Post: #6
(2014-05-30 17:37)Mafarricos Wrote:  Log for error:
http://xbmclogs.com/show.php?id=214280

Something related with this:
"Error Contents: 'ascii' codec can't encode characters in position 21-22: ordinal not in range(128)"


Ok I looked into the log report and I have the same error you reported "ascii codec can't etc...etc..."

What is the solution ??
find quote
Mafarricos Offline
Senior Member
Posts: 216
Joined: Feb 2013
Reputation: 0
Post: #7
If I have sometime at night I will check if I can find a solution and will make a pull request in github, if HiGhLaNdeR doesn't find any solution sooner Smile
find quote
HILFER Offline
Member
Posts: 73
Joined: Aug 2011
Reputation: 0
Post: #8
(2014-05-30 18:48)Mafarricos Wrote:  If I have sometime at night I will check if I can find a solution and will make a pull request in github, if HiGhLaNdeR doesn't find any solution sooner Smile

Ok thanks.
find quote
Mafarricos Offline
Senior Member
Posts: 216
Joined: Feb 2013
Reputation: 0
Post: #9
Already made a patch:
https://github.com/highlandr/service.sub...ll/1/files

Works with me.

HILFER, you can go to the file and aply fix, if a better fix is provided your addon will update Wink
find quote
Mafarricos Offline
Senior Member
Posts: 216
Joined: Feb 2013
Reputation: 0
Post: #10
Also requested for a change to search by title of library and not filename, as sometimes filenames aren't complete or are simple. Like movie.avi, etc.
By title is more likely to find subtitles without using manual search.
find quote
HILFER Offline
Member
Posts: 73
Joined: Aug 2011
Reputation: 0
Post: #11
(2014-05-30 19:51)Mafarricos Wrote:  Already made a patch:
https://github.com/highlandr/service.sub...ll/1/files

Works with me.

HILFER, you can go to the file and aply fix, if a better fix is provided your addon will update Wink


What file ?? sorry I'm not very techy.Tell me what to do exactely. please.
find quote
Mafarricos Offline
Senior Member
Posts: 216
Joined: Feb 2013
Reputation: 0
Post: #12
The fix should be release to xbmc and you will get the addon updated Wink
find quote
HILFER Offline
Member
Posts: 73
Joined: Aug 2011
Reputation: 0
Post: #13
(2014-05-31 17:14)Mafarricos Wrote:  The fix should be release to xbmc and you will get the addon updated Wink

Great thanks.
find quote
HiGhLaNdeR Offline
Member
Posts: 59
Joined: Nov 2003
Reputation: 5
Post: #14
Hello all Smile
The version 0.0.8 was added to the xbmc repo this morning. Me and Mafarricos had a weekend of work and testing to make it work properly.
Hope everything is OK Smile

Cheers!
find quote
Mafarricos Offline
Senior Member
Posts: 216
Joined: Feb 2013
Reputation: 0
Post: #15
Good work and nice feedback Highlander Smile
find quote
Post Reply