Android - My xbmc worked fine, but, it DOES not fit my TV screen anymore...

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
shosam90 Offline
Banned
Posts: 9
Joined: Apr 2014
Sad  My xbmc worked fine, but, it DOES not fit my TV screen anymore...
Post: #1
My xbmc worked great for about a month or so, then my kids learn how to use it so they did. Dont know what they did, or pressed on remote, but now, Everything on my Android plays just fine on tv, ONLY xbmc is located on half bottom left screen and plays like that as well. Tried almost everything, but its not coming back to normal... HELP PLEASE ANY-1////
find quote
nickr Online
Donor
Posts: 9,023
Joined: May 2009
Reputation: 163
Location: Christchurch NZ
Post: #2
Try stopping xbnc, renaming guisettings.xml and then starting xbmc.

If I have helped you or increased your knowledge, click the plus button and increase my reputation :)
find quote
Kezzidog Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Mar 2014
Reputation: 0
Post: #3
go to the settings on your android device and go to display...there you will find arrows rtc to re-size your screen
find quote
shosam90 Offline
Banned
Posts: 9
Joined: Apr 2014
Post: #4
Thanks, but I need a bit guidance in doing this...

how to Stop xbmc,
second
how to rename and to what name and extension.
Thanks

Kezzidog, thanks for the reply, but ONLY xbmc software is cornered. Every other app works just fine on full screen
(This post was last modified: 2014-04-21 00:43 by shosam90.)
find quote
shosam90 Offline
Banned
Posts: 9
Joined: Apr 2014
Post: #5
GOT THE ANSWER. Thanks a lot to this Forum. Above my Keyboard, I pressed "\" and problem solved...

(2014-04-21 00:33)nickr Wrote:  Try stopping xbnc, renaming guisettings.xml and then starting xbmc.
find quote
nickr Online
Donor
Posts: 9,023
Joined: May 2009
Reputation: 163
Location: Christchurch NZ
Post: #6
(2014-04-21 01:24)shosam90 Wrote:  GOT THE ANSWER. Thanks a lot to this Forum. Above my Keyboard, I pressed "" and problem solved...

(2014-04-21 00:33)nickr Wrote:  Try stopping xbnc, renaming guisettings.xml and then starting xbmc.

Stop posting in bold.

If I have helped you or increased your knowledge, click the plus button and increase my reputation :)
find quote