Drobo 5N movies stop after 5 minutes

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
wijo Offline
Junior Member
Posts: 11
Joined: May 2014
Reputation: 0
Post: #16
This one after less than 3 minutes....
http://xbmclogs.com/show.php?id=205042
find quote
winestock Offline
Fan
Posts: 441
Joined: Jan 2011
Reputation: 5
Post: #17
Quote:10:55:56 T:1861963784 ERROR: InputStream: Error opening, smb://DROBO5N/Public/1080p/jackryan the hunt for red october 1080p DTS/BDMV/index.bdmv

Again, using a symbolic name, DROBO5N, instead of the static IP address. Instead of just posting debug logs you might want to look at the logs yourself first for any clues.

XBMC Frodo 12.3, Transparency Skin (5.0.9)
PogoPlug v4 running Arm Linux 3.14 as MySQL (mariadb) and media file server for XBMC
Mac OS X 10.9.2
2011 27" iMac 3.4 GHz Quad, 16GB RAM, 1TB HD, 256GB SSD
2009 2.0GHz MacMini, 4GB RAM, 320GB HD
2009 17" Macbook Pro, 8GB RAM, 500GB HD
find quote
wijo Offline
Junior Member
Posts: 11
Joined: May 2014
Reputation: 0
Post: #18
Thanks winestock. But I did edit the source already and used the static IP address as you can see from this:

10:51:56 T:1694446224 ERROR: InputStream: Error opening, smb://192.168.0.50/Public/1080p/jackryan the hunt for red october 1080p DTS/BDMV/index.bdmv

Besides, that's not even the movie I was trying to play.
find quote
wijo Offline
Junior Member
Posts: 11
Joined: May 2014
Reputation: 0
Post: #19
Rebooted my NAS. Removed all my movie files from xbmc and re-added with the static IP address.

http://xbmclogs.com/show.php?id=205755

It seems that these are the only errors:
10:49:43 T:1685775880 ERROR: Unable to load libcec.so, reason: Symbol not found:
10:49:43 T:1685775880 DEBUG: Dll libcec.so was not found in path
10:49:43 T:1685775880 ERROR: virtual void PERIPHERALS::CPeripherals::Initialise() - failed to initialise bus cec
find quote
Post Reply