Channels not loading

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
speeko Offline
Junior Member
Posts: 19
Joined: Aug 2008
Reputation: 0
Post: #1
Occasionally NPVR just refuses to open channels.. It seems to fix itself if I wait 24 hours... There is no pattern to how or when it happens.

Using latest NPVR and Gotham 13.0 on Windows 7.

Here is the log:

Code:
10:00:55 T:6036  NOTICE: DVDPlayer: Opening: pvr://channels/tv/All TV channels/1.pvr
10:00:55 T:6036 WARNING: CDVDMessageQueue(player)::Put MSGQ_NOT_INITIALIZED
10:00:55 T:1632  NOTICE: Thread DVDPlayer start, auto delete: false
10:00:55 T:1632  NOTICE: Creating InputStream
10:01:02 T:1632  NOTICE: Creating Demuxer
10:01:42 T:4028  NOTICE: Thread FileCache start, auto delete: false
10:01:46 T:1012  NOTICE: Previous line repeats 1 times.
10:01:46 T:1012  NOTICE: Thread JobWorker start, auto delete: true
10:01:50 T:1632   ERROR: AddOnLog: NextPVR PVR Client: Socket::receive: (Winsock error=10054) Connection reset by peer
10:01:50 T:1632 WARNING: could not find codec parameters for pvr://channels/tv/All TV channels/1.pvr
10:01:50 T:1632 WARNING: Previous line repeats 9 times.
10:01:50 T:1632   ERROR: CDVDPlayer::OpenDemuxStream - Error creating demuxer
10:01:50 T:1632  NOTICE: CDVDPlayer::OnExit()
10:01:50 T:1632  NOTICE: CDVDPlayer::OnExit() deleting input stream

When playing channels through NPVR itself, I get no error messages, just a black screen with no sound.
(This post was last modified: 2014-05-19 04:18 by speeko.)
find quote