Solved Issue - Settings

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
SALAMINOMACHOS Offline
Fan
Posts: 423
Joined: Nov 2010
Reputation: 0
Location: PIRAEUS GREECE
Post: #1
How can i appear (enable), the SETTINGS , in the Main Menu?
Thanks
(This post was last modified: 2014-07-08 12:55 by Kib.)
find quote
Bumpaneer Offline
Donor
Posts: 127
Joined: Jan 2011
Reputation: 7
Post: #2
Did you hide it? It appears by default.
find quote
SALAMINOMACHOS Offline
Fan
Posts: 423
Joined: Nov 2010
Reputation: 0
Location: PIRAEUS GREECE
Post: #3
Yes , and when i press (S), it gives other options , and not the usuals , i.e Appearance-Video-Audio etc
Probably there is solution, but i do not know, how
Tks for your reply
find quote
Bumpaneer Offline
Donor
Posts: 127
Joined: Jan 2011
Reputation: 7
Post: #4
Sounds like the same issue as this: http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid...pid1732335
find quote
SALAMINOMACHOS Offline
Fan
Posts: 423
Joined: Nov 2010
Reputation: 0
Location: PIRAEUS GREECE
Post: #5
(2014-07-06 14:00)Bumpaneer Wrote:  Sounds like the same issue as this: http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid...pid1732335
Yes, the same issue

Exit
Power Off System
Custom Shut Down Timer
Suspend
Reboot
System Info

I'll try the same info, from that thread
find quote
SALAMINOMACHOS Offline
Fan
Posts: 423
Joined: Nov 2010
Reputation: 0
Location: PIRAEUS GREECE
Post: #6
And finally that was the solution

find the line containing
Code:
<setting type="bool" name="skin.neon.HomeMenuNoSettingsButton">true</setting>
and change to
Code:
<setting type="bool" name="skin.neon.HomeMenuNoSettingsButton">false</setting>
find quote