[RELEASE] Rapier 6.2.0 for XBMC 13.x Gotham

  Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Gade Online
Skilled Skinner
Posts: 272
Joined: Jan 2013
Reputation: 8
Location: Copenhagen, Denmark
Post: #121
Hi Feyla.

Maybe you need to do a force refresh of the repo.

If you select Get Add-ons and bring up the context menu of the XBMC Add-ons repository and select Refresh, after a while you should be able to see all add-ons available in XBMC Gotham.

Hope this helps.
(This post was last modified: 2014-10-19 20:18 by Gade.)
find quote
Feyla Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Nov 2013
Reputation: 0
Post: #122
(2014-10-19 20:17)Gade Wrote:  Hi Feyla.

Maybe you need to do a force refresh of the repo.

If you select Get Add-ons and bring up the context menu of the XBMC Add-ons repository and select Refresh, after a while you should be able to see all add-ons available in XBMC Gotham.

Hope this helps.

That worked, thanks!
find quote
Post Reply