Release - [RELEASE] XBMC Online TV v3.5.0 (formerly XOT-Uzg.v3) add-on

  Thread Rating:
  • 5 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Basje Offline
Skilled Python Coder
Posts: 1,094
Joined: Jul 2005
Reputation: 6
Post: #1471
(2014-07-03 14:31)MickShamrock Wrote:  Thanks for the reply and helpful video. I have been googling Dutch proxy but having found any yet that just list all the info that I can then input like in video. Do you or anyone have any to recommend? Thanks

I don't really, but there are very little proxies that will allow you to stream a lot of data for free. You could try a DNS Proxy, but those are usually also payed.

find quote
Bosse_B Offline
Senior Member
Posts: 147
Joined: Feb 2014
Reputation: 0
Post: #1472
A Pi with RASPBIAN and OpenVPN server located somewhere in the Netherlands, which you could connect to before you start streaming?
Then it would appear that you are from there.

I have set up one at my home network to be used when I am abroad and need to appear as still at home.
Works very well.

Bo Berglund
Sweden
find quote
hansfree Offline
Junior Member
Posts: 9
Joined: Jun 2014
Reputation: 0
Post: #1473
Hello you all! Hope you don't mind me intruding the conversation...

I'm a newbee to XBMC Online TV. I recently bought a second-hand MyGica ATV1200 Android TV-box and installed XOT on it. It seems to run fine, but there is one problem. There is one regional live TV stream that does not work: RTV Utrecht (and UStad). All other Live TV streams work fine. And guess which particular regional stream I happen to be interested in?? Right!

In the meantime I also installed the same version of XOT on my pc (Windows 7) and there I can watch RTV Utrecht without a problem. The Android box and the Windows pc both use the same internet connection. I've installed the following versions of XOT and repository: net.rieter.xot.repository-1.0.4.zip and net.rieter.xot-3.5.0.

Does this sound familiar, is there a problem with RTV Utrecht perhaps, or am I doing something wrong?

Thanks!
find quote
Basje Offline
Skilled Python Coder
Posts: 1,094
Joined: Jul 2005
Reputation: 6
Post: #1474
(2014-08-20 21:53)hansfree Wrote:  Hello you all! Hope you don't mind me intruding the conversation...

I'm a newbee to XBMC Online TV. I recently bought a second-hand MyGica ATV1200 Android TV-box and installed XOT on it. It seems to run fine, but there is one problem. There is one regional live TV stream that does not work: RTV Utrecht (and UStad). All other Live TV streams work fine. And guess which particular regional stream I happen to be interested in?? Right!

In the meantime I also installed the same version of XOT on my pc (Windows 7) and there I can watch RTV Utrecht without a problem. The Android box and the Windows pc both use the same internet connection. I've installed the following versions of XOT and repository: net.rieter.xot.repository-1.0.4.zip and net.rieter.xot-3.5.0.

Does this sound familiar, is there a problem with RTV Utrecht perhaps, or am I doing something wrong?

Thanks!
Well, this really sounds as an codec issue. Are you running the same XBMC versions on your systems?

find quote
hansfree Offline
Junior Member
Posts: 9
Joined: Jun 2014
Reputation: 0
Post: #1475
@Basje: My apologies for my delayed response, I expected to receive a notification but that didn't come.

To answer your question: the XBMC version on my Windows pc is 13.1, and the version on my MyGica ATV1200 is 12.2. I did not expect this difference, so the first thing I will now do is upgrade the MyGica.

I will let you know if the problem is solved. Thanks so far.
find quote
Basje Offline
Skilled Python Coder
Posts: 1,094
Joined: Jul 2005
Reputation: 6
Post: #1476
(2014-08-30 21:16)hansfree Wrote:  @Basje: My apologies for my delayed response, I expected to receive a notification but that didn't come.

To answer your question: the XBMC version on my Windows pc is 13.1, and the version on my MyGica ATV1200 is 12.2. I did not expect this difference, so the first thing I will now do is upgrade the MyGica.

I will let you know if the problem is solved. Thanks so far.

The XBMC 13.x did get a new ffmpeg version which included a lot of fixes and SSL support.

find quote
hansfree Offline
Junior Member
Posts: 9
Joined: Jun 2014
Reputation: 0
Post: #1477
It worked! I installed XBMC 13.2 on my MyGica ATV1200 (with firmware 4.1.2, which included XBMC 12.2) and now the live stream of RTV Utrecht works like all the others.

Strange that this occurred with only one of many regional programs I tried, but never mind.

Basje, thanks for your hint!
find quote
Basje Offline
Skilled Python Coder
Posts: 1,094
Joined: Jul 2005
Reputation: 6
Post: #1478
(Yesterday 10:07)hansfree Wrote:  It worked! I installed XBMC 13.2 on my MyGica ATV1200 (with firmware 4.1.2, which included XBMC 12.2) and now the live stream of RTV Utrecht works like all the others.

Strange that this occurred with only one of many regional programs I tried, but never mind.

Basje, thanks for your hint!

Good to hear it is all working now.

find quote
Post Reply