T3CH Downloader

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
FrenZee Offline
Junior Member
Posts: 12
Joined: May 2004
Reputation: 0
Post: #1
could some one please tell me how to use this scipt because no matter what i do all i get is "No T3CH build could be found!"
find quote
Nuka1195 Offline
Skilled Python Coder
Posts: 3,910
Joined: Dec 2004
Reputation: 18
Post: #2
do you have the latest with the ip address to t3ch's website instead of the url?

For python coding questions first see http://mirrors.xbmc.org/docs/python-docs/
find quote
gzusrawx Offline
Fan
Posts: 382
Joined: Aug 2006
Reputation: 0
Location: Massachusetts
Post: #3
where is the latest located it didn't come with the latest t3ch release it's the same downloader as before I even replaced the url with the ip address and it still didn't work.
find quote
Nuka1195 Offline
Skilled Python Coder
Posts: 3,910
Joined: Dec 2004
Reputation: 18
Post: #4
i just ran it and it worked fine.

If you used the ip, then you should be ok, but you can grab it in SVN.

http://xbmc-scripting.googlecode.com/svn...Downloader

For python coding questions first see http://mirrors.xbmc.org/docs/python-docs/
find quote
gzusrawx Offline
Fan
Posts: 382
Joined: Aug 2006
Reputation: 0
Location: Massachusetts
Post: #5
yah when I first modified it it didn't work but now it does. thanks.
find quote
BigBossman Offline
Junior Member
Posts: 11
Joined: Mar 2007
Reputation: 0
Post: #6
Is anybody else experiencing this problem? After downloading the latest build, it goes into the extracting screen, and after it finishes, it gives you the folder with only text files and no XBMC folder.
find quote
BigBossman Offline
Junior Member
Posts: 11
Joined: Mar 2007
Reputation: 0
Post: #7
seems to be fixed from t3ch's 8807 build and later, thanks Nuka1195
find quote
jormajoo Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Jul 2007
Reputation: 0
Post: #8
I got an "invalid id 200" warning when trying to start the t3ch downloader. I have downloaded all files and created same folders from http://xbmc-scripting.googlecode.com/svn...Downloader , ran the .bat file and ftp it to e:\apps\XBMC\scripts\.

After that invalid id 200 a file-browser popped up and I selected the XBMC-folder. It led to more invalid idConfused with increasing numbers (201, 400, 500 and some more), another file-browser and it downloaded something for a while. Finally an question box appeared with two choices. Both being invalid id 500 or something like that.

Now rebooted and tried again. Invalid idConfused keep coming. And it's loading something. It says:
Invailid Id 0
Invailid id 503
E:\apps\XBMC\XBMC-SVN_2007-07-01_rev9489-T3.

Not sure if it was the same filepath last time. I guess it is updating now. I'll post this now and see if something good happens next. Oo

BTW. I'm using finnish version of XBMC.
find quote
jormajoo Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Jul 2007
Reputation: 0
Post: #9
After some waiting an box came up where was on OK-button. I clicked it and restarted the box. I looked a bit of the modified-dates and nothing seemed to change. Should I now just use the old fashion method and delete almost everything from XBMC-folder and copy the extracted t3ch-files there?
find quote
Nuka1195 Offline
Skilled Python Coder
Posts: 3,910
Joined: Dec 2004
Reputation: 18
Post: #10
This script just downloads and extracts the files to where you tell it. Then you need to load another dash. ftp in and rename your old xbmc folder. then move (don't copy) the xbmc folder inside the t3ch folder to where the renamed folder is.

For python coding questions first see http://mirrors.xbmc.org/docs/python-docs/
find quote
BigBossman Offline
Junior Member
Posts: 11
Joined: Mar 2007
Reputation: 0
Post: #11
I dont know what causes this to occur, but the script downloads and extracts the build, but it misses out some directories/files, if you compare the script extracted to the actual non script extracted from the .rar (or using xbmc to view insdie the rar) you will notice that some folders that should contain other folders/files either dont exist or are not complete.
find quote
Nuka1195 Offline
Skilled Python Coder
Posts: 3,910
Joined: Dec 2004
Reputation: 18
Post: #12
you sure you have the latest version from svn. that bug was fixed.

For python coding questions first see http://mirrors.xbmc.org/docs/python-docs/
find quote
Harry Muscle Offline
Fan
Posts: 505
Joined: Nov 2006
Reputation: 0
Post: #13
Nuka1195 Wrote:This script just downloads and extracts the files to where you tell it. Then you need to load another dash. ftp in and rename your old xbmc folder. then move (don't copy) the xbmc folder inside the t3ch folder to where the renamed folder is.

Will this loose all settings, etc.? Cause aren't the settings, etc. stored in a subdirectory inside the XBMC folder? So if I rename the original and move the new one it will be as if it's brand new, correct?

Thanks,
Harry
find quote
Nuka1195 Offline
Skilled Python Coder
Posts: 3,910
Joined: Dec 2004
Reputation: 18
Post: #14
Yes, but with an ftp program it's easy and fast to move the userdata folder.

For python coding questions first see http://mirrors.xbmc.org/docs/python-docs/
find quote
devinyin Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Aug 2007
Reputation: 0
Post: #15
I've tried reinstalling the script several times but I'm never able to get it to start downloading the new version. It will find the newest T3CH and will bring the option up to download or cancel. it doesnt ask where to download it to but just says download cancelled. I have no idea what is going on.
find quote
Post Reply