NRKBrowser2 stopped working.

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
voidberg Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Feb 2008
Reputation: 0
Post: #16
God news everyone.

Spent last evening messing around with the script. Most things seems to be working now, even shows with subcategories like Dagsrevyen. Can't get xbmc to honor starttime though, so clips always start from the beginning.

Updated default.py available at http://stashbox.org/82026/default.py
find quote
EnderW Offline
Skilled Python Coder
Posts: 249
Joined: Feb 2005
Reputation: 0
Post: #17
Good to see someone fixing/improving it. Well done! Smile

The starttime is a limitation of mplayer, and I got the same problem on linux as well.

xbmcscripts.com administrator
find quote
olloe Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Feb 2008
Reputation: 0
Post: #18
Hi everybody!
Thanks for trying to fix this script! Been missing it for quite some time...

When I open it, it looks good, but I can't access any programs. If I click a category it opens shows, and if I click a show it displays the episodes.. But when I click an episode nothing happens..

I've downloaded the script from the link and the new default.py and replaced the old one in the nrk-script folder.

Can anyone help me? Is it working perfectly for you guys now?

Thanks!
find quote
frigga Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Apr 2007
Reputation: 0
Post: #19
olloe Wrote:Hi everybody!
Thanks for trying to fix this script! Been missing it for quite some time...

When I open it, it looks good, but I can't access any programs. If I click a category it opens shows, and if I click a show it displays the episodes.. But when I click an episode nothing happens..

I've downloaded the script from the link and the new default.py and replaced the old one in the nrk-script folder.

Can anyone help me? Is it working perfectly for you guys now?

Thanks!

I have the same problem...
This is a very nice script, so I hope it will work again.

Thanks!
find quote
frigga Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Apr 2007
Reputation: 0
Post: #20
Are there any news on this script?
find quote
EnderW Offline
Skilled Python Coder
Posts: 249
Joined: Feb 2005
Reputation: 0
Post: #21
The latest would be that NRK is gonna make an API so that you can access the data directly. I dunno when it's gonna be released, but at least a script then wouldn't break all the time.

xbmcscripts.com administrator
find quote
frigga Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Apr 2007
Reputation: 0
Post: #22
Thanks, that sounds very interesting!
find quote
XBMC_fan Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Jun 2008
Reputation: 0
Post: #23
Re-requesting an update to this script, please could anyone have a look at it?
find quote
MrMist Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Aug 2008
Reputation: 0
Post: #24
I'm working on a new version of this script. I've actually made a working version, but I want to make it better-looking and I'm also looking into caching of the data, so that one doesn't have to go online for each "click". I'll post a new message as soon as I'm happy with the graphical interface.
find quote
olloe Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Feb 2008
Reputation: 0
Post: #25
looking forward to that MrMist!
find quote
paalkr Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Aug 2008
Reputation: 0
Post: #26
bump!

Any news?

Regards,
PK
find quote
olloe Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Feb 2008
Reputation: 0
Post: #27
hi again guys! will there ever be a working nrk-browser for xbmc again?
find quote
paalkr Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Aug 2008
Reputation: 0
Post: #28
olloe Wrote:hi again guys! will there ever be a working nrk-browser for xbmc again?

Hi! That's a good question. The lack of a working NRK browser is the last thing that prevents me from switching from MediaPortal to XBMC.

Regards,
PK
find quote
The-Boxhead Offline
Donor
Posts: 958
Joined: May 2005
Reputation: 17
Location: Norway
Post: #29
im also missing the great NRK script !! please pretty please someone throw us a bone here Smile
find quote
ErlendSB Offline
Senior Member
Posts: 186
Joined: Sep 2008
Reputation: 3
Location: Norway
Post: #30
I made a quick fix. Hopefully it will work for you as well. I changed the speed from 650 to 3500 at line: 70 - so you might want to change that. http://stashbox.org/240640/default.py
find quote